Fridolfs Väg 11

Bilder

  • Såld!

Fridolfs Väg 11 , Djurö , Värmdö

Ljuvligt beläget treplansradhus med en totalarea på 188 kvm. Solig tomt med utsikt över havsvik och natur. Optimalt boende för både barnfamilj och båtfolk. Samfällighet med egna grönområden, bad- o båtbryggor. Båtplats ingår. Goda kommunikationer till Sthlm. Mycket svårt att hitta ett mer idylliskt boende än det här!

130 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
130 kvm
Biarea:
58 kvm
Tomtarea:
175 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
3 329 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

130 kvm

Biarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in på Fridolfs väg 11. Ett av få radhus i området som är utbyggt med ca 10 kvm vilket ger bostaden ett större kök och en rymligare hall. Det gör väldigt mycket för känslan av rymd på entréplanet. Dessutom är det traditionella grovköket/tvättstugan inlemmat till köket vilket bjuder på ytterligare förvaringsmöjligheter. Helt nya ytskikt i form av golv och ommålning. Att dessutom njuta av sjöutsikt och sprak från braskamin från köksbordet gör ju upplevelsen ännu trevligare. Vidare är dessa radhus kända för sin goda och rymliga planlösning, de stora vardagsrummen samt områdets mysiga läge.

Entréplan:
Ingång till hall med förvaringsmöjligheter. Även den inre hallen ger ytterligare plats för förvaring. Här sitter även husets luftvärmepump. Helt nytt golv tillsammans med Inbjudande och härlig blomtapet. Gäst-WC med ljust tapetserade väggar, klassiskt originalgolv, ny WC och nytt handfat. Stort utbyggt kök (IKEA, 2008) i svart och vitt med diskmaskin (Bosch, 2015), spishäll, fläkt, högskåp med inbyggd ugn och micro, hel kyl och frys samt dubbelho. Gott om förvaring i form av lådor och skåp samt helt skafferi med utdragbara lådor. Stor matplats vid fönstret med plats för många. Braskamin (1984) vid fönstret. Även köket har nya ytskikt. Stort vardagsrum med nytt vitt innertak (2014), ljusa väggar samt ljust laminatgolv. Utgång till baksidans altan.

Övre plan:
Övre plan består av tre bra sovrum, badrum i originalskick med badkar (2008), handfat och WC samt ett allrum med nytt innertak med spots. Allrummet kan delas av vilket ger möjlighet till ytterligare ett sovrum. Allrummet har utgång till balkong med fin sjöutsikt. Övre plan är ommålat samt försett med nya fina golv.

Källarplan:
Rymligt källarplan med nya ytskikt som bjuder på stora inredningsmöjligheter. Här finns plats för t ex förråd, verkstad, garderober, kallskafferi, allrum, gästrum. Idag består källaren av garderober, tvättutrustning i form av tvättmaskiner (Whirlpool, 2015), torktumlare (2015) och grovho samt en insatt duschkabin (2014) i ett av rummen.

Nästan all el är nydragen.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med källare

Byggnadsår

1974 ombyggt 1984

Uppvärmning

Direkt El, luftvärmepump (Panasonic, 2009) och braskamin

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2015
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Balkong med ljuvlig utsikt över havsviken.

Bryggplats finns till alla boende (500 kr/år).

Taxerad boarea: 119 + 53

Fastighetsbeteckning

Djurö 4:444

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 956 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 19 800 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 1 900 kr
Väg, samf: 13 256 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 692 000 kr, varav byggnadsvärde 1 014 000 kr

Summa pantbrev

2 125 000 kr

Tomt

Areal: 175 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Fridolfs väg 11 bjuder på ett av områdets bästa lägen med altan åt två väderstreck, härlig sjöutsikt samt närhet till brygga. Påkostad entrésida med helt ny stentrappa/trätrappa upp till fastigheten. Njut även av rabbatter, stenpartier, planteringar samt skyddande altanstaket. Liten farstukvist med tak vid entrédörren.

Baksidan har även den utbyggd altan åt väst.

I och med att radhuset har uteplatser åt två väderstreck går det att få sol från morgon till kväll.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Djurö GA:1
Last, Avtalsservitut: Väg, 01-IM4-19/17
Last, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM4-73/5883

Djurö GA:1 är Byns Gårds samfällighetsförening och har hand om områdets gemensamma mark, lekplats, Röda Huset (gemensamhetslokal), garage, p-platser, körbara gångvägar, ledningar, el mm.

Samfälligheten har ett eget fristående hus där man kan hålla fester och möten. Här finns också fräscht omklädningsrum, dusch/bastu och pingisrum. De boende i området har en egen lekplats och mindre fotbollsplan, privata bad- båtbryggor samt båthus för förvaring.

Läs gärna mer:
http://www.bynsgård.se/verksamhet.asp

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Djurö

Byns Gård är drömmen om ett bekvämt skärgårdsboende med gångavstånd till allt. Passar perfekt för både barnfamiljer, båtfolk och alla som vill bo naturnära men ändå med närhet till samhällets alla servicefördelar. Alla fastighetsägare har rätt till bryggplats i lugn vik med nära anslutning till skärgårdens mellan och ytterområde. Helt nya bryggor. Fastighetsägare i Byns Gård har även tillgång till gemensamhetslokal med festutrymme, bastu och pingisrum även kallat Röda Huset. Centralt placerad lekplats samlar områdets barn och vuxna och förhöjer känslan av ett idylliskt radhusområde och god grannsämja. Vägarna i området är är sparsamt trafikerade. Slutligen gör sig skärgården sig väl påmind genom lukten av hav, måsarnas skri om våren samt underbar uppväxt karaktär med syrén och annan blomster. Få detta och njut samtidigt av områdets geografiska lättillgänglighet.

Djurö har ett väl utvecklat samhälle med all nödvändig service: Bibliotek, Skola 1-9, förskola, Munkens konditori, ICA-affär och trevliga småaffärer. Här finns flera välkända krogar som tex Vita Grindarna, Motorverkstan, Björkås Kök och Bar, Stavsnäs Hembageri och restaurang. Djurönäset Hotell har badhus och spa öppet för allmänheten. Där finns även en kuperad joggingrunda med härlig sjöutsikt. Djurönäset har också sjörestaurang på brygga som har öppet om sommaren.

Kommunikationsmässigt är Djurö bortskämt med regelbunden busstrafik in till stan (Slussen) samt väldigt lättillgänglig att ta sig till med bil (ca 35 min). Njut även av bedårande skärgårdslandskap längst med vägen ut till Djurö.
Inom promenadavstånd från Byns Gård finns underbara bybadet Barnholmarna med sandstrand, klippor och gräsklädda bergskrevor. En undangömd badpärla för sol och badsugna människor i alla åldrar! På Djurö kan du även leva ett aktivt friluftsliv/båtliv och det är även nära till hästgårdar och golfbana. Slutligen finns här också en aktiv föräldrarförening, Djurö Stavsnäs föräldrafförening: www DSFF.se

Välkomna att trivas på Djurö!

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad