Hovvägen 13a

Bilder

  • Såld!

Hovvägen 13a , Gustavsberg Hästhagen , VÄRMDÖ

Brf-radhus med egen trädgård i perfekt söderläge. Totalt ca 116 kvm. Stilrent och charmigt boende i lugnt område med naturen in på knuten. Barnvänligt med närhet till bussar, service, skolor, badsjö och idrottsanläggningar.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 969 kr inkl värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
Byggår:
1966
Driftskostnad:
641 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Biarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett klassiskt boende på Hovvägen. Radhuset består av entréplan och källare. Njut av en sol uteplats i syd/väst.

Entré i hall med klinkergolv samt bra med plats för kläder och skor. I anslutning till hallen ligger ett sovrum och vidare in i lägenheten kommer det rymliga köket. Ekparkett binder samman hall och kök till en enhet. Hemtrevligt och ljust kök med plats för många runt matbordet. Köket är utrustat med keramik häll -08, frihängande fläkt -05, varmluftsugn i ståhöjd -08, kyl/frys och diskmaskin. Ytterligare ett rymligt sovrum med gott om garderober ligger i anslutning till köket. Vardagsrum med vacker stavparkett är rymligt och har fint ljusinsläpp genom stora fönster som vetter mot trädgården och uteplatsen.

Rymligt och fräscht helkaklat badrum med klinkergolv. Duschkabin, handfat i kommod med skåp och lådor samt wc. Takfönster.

Trappa ner till biutrymmen. Här finns massor av förrådsutrymme, tvättstuga och ett hobbyrum/sovrum/kontor med små betongglasfönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 969 kr inkl värme och vatten

Driftskostnad

7 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Renhållning: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,74%

Tillträde

flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Lägenhet med inredd källare

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Bergvärme och solfångare installerat 2009

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2008
Energiprestanda: 197 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Garagelänga med 20 garageplatser finns i området.
Utomhusförråd vid entrén.

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:17

Övrigt

Solig ogenerad uteplats med träterrass i bästa sydvästläge.

Förening

Namn

Brf Hoven

Om föreningen

Fastigheten bebyggdes 1966-67 av Gustavsbergsfabriken. Brf Hoven består idag av 54 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen har god ekonomi med låg belåning. Just nu finns inget beslut om avgiftshöjning. Föreningens bostäder värms upp med hjälp av bergvärme kompletterat med solvärmepaneler (år 2009).

Antal lägenheter

54

TV och Bredband

Fiber (100/100 Mbit/s) och kabel-TV är installerat i fastigheten. Leverantör är Telia. Kabel-TV grundutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Parkeringsplats och garage går att hyra i föreningen. Det finns totalt 22 p-platser och 20 garage. Det finns även 5 uppställningsplatser för lastbilar och husvagnar. P-plats med el (kö) kostar 230 kr/mån, p-plats utan el kostar 120 kr/mån och garage (kö) kostar 250 kr/mån.

Renoveringar

Stambyte är ej gjort. Det finns inga planer på det för närvarande.

Nya entrédörrar i form av säkerhetsdörrar (2017).

Ekonomi

Föreningen har lån på 5 700 000 kr.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Gustavsberg erbjuder en mysig skärgårdsmiljö nära naturen och samtidigt nära till stan med dess rika nöjesliv.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och nära från bostäderna finns idrottsplatsen Ekvallen där badhus, sporthall, ishall, tennishall och stor isbandyplan.

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm. Värmdö köpcentrum finns på gångavstånd, där har du alla butiker du kan tänka dig.
I Gustavsbergs hamn finns även vårdcentral och barnavårdcentral.

Karta

Hör av dig till Susanne Rylander för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad