Vitmossevägen 1

Bilder

  • Såld!

Vitmossevägen 1 , Gustavsberg Holmviksskogen , VÄRMDÖ

Gavelradhus med ljuvligt trädgårdsläge i populära Holmviksskogen. Stilfullt inrett i harmoniska färger med kvalitétsrenoverat kök, badrum och hall. Föreningens största radhus med yteffektiv och rymlig planlösning. Belägen i mycket barnvänligt område med närhet till förskolor, skola och buss till Slussen. Måste ses!

108,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 741 kr Värme, vatten, p-plats, bredband, IP-telefoni och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
108,5 kvm
Våning:
1&2
Byggår:
1992
Driftskostnad:
295 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

108,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in på Vitmossevägen 1 och det här välskötta och fina gavelradhuset med helt nytt kök, nytt helkaklat badrum på entréplanet samt inrett i ljusa behagliga färger. Tillhörande trädgård som vetter åt tre väderstreck med gaveln åt väster vilket ger bra kvällsol. Det här är det större av radhusen på Vitmossevägen vilket ger tre sovrum uppe, två badrum, vardagsrum, kök, hall och två klädkamrar för förvaring. Dessutom extra förvaringsutrymme på vind samt i utomhusförråd. Flytta in och njut!

Entréplan:
Nyrenoverad hall (2013) bestående av klinkersförsett golv med värme, spegelgarderober samt entrédörr med frostat fönster. Förlängd hall försedd med parkettgolv av ask (samma som i köket). Hallen är vitmålad/ tapetserad 2013. Klinkers går hela vägen in mot vägg under garderoberna. Vitmålat vardagsrum med ekparkett (omslipat år 2005), hel fönstervägg samt trädgårdsdörr ut till terrassen. Nytt kök (IKEA, 2013) med bänksskiva av granit, induktionshäll (Siemens), varmluftsugn (Siemens), diskmaskin (Bosch, 2014), kombiugn mikro + vanlig (IKEA), Kyl (Bosch, 2015), frys (Bosch, 2015). Kvalitétsrenoverat med omslipningsbart mattlackat parkettgolv, specialbeställd tapet (Sanderson), dimrad taklampa samt spots över arbetsbänk. Köksfläkten (Franke) ingår i föreningens ansvar och får inte bytas ut. Tvättstuga med tvättmaskin (Hotpoint, 2015), torkskåp och arbetsbänk med grovho. Helkaklat badrum (2010) med kakel och klinker, fondvägg av italiensk glasmosaik, reglerbart värmegolv, vattenburen handdukstork (ingår i värmesystemet) dimmer, dusch, ny blandare, WC samt kommod och spegelskåp (Svedbergs). Badrummet är gjort av certifierade hantverkare.

Övre plan:
Vitmålad trappa upp till övre plan. Gavelväggen vid trappan är försett med stort runt fönster för ett trevligt ljusinsläpp. Övre hall med vindslucka. Tre rymliga sovrum, alla försedda med ljust laminatgolv samt ommålade/tapetserade år 2015. Garderob (PAX) med skjutdörr. Ett av sovrummen har tillgång till egen klädkammare med fönster som idag används av radhusägarana som arbetsrum. I och med att alla tre rummen är rymliga går det att välja i vilket rum eventuell dubbelsäng ska stå. Badrum bestående av kaklade väggar och plastmatta med WC, badkar, ny blandare, handfat (2010) och spegelskåp (2010). Ytterligare ett förråd på övre plan idealiskt för klädförvaring etc med klädstång och linneskåp. Vinden är försedd med golv samt brandisolering mot granne. Vindsgolvet är godkänt av styrelsen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1&2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 741 kr Värme, vatten, p-plats, bredband, IP-telefoni och kabel-tv

Driftskostnad

3 540 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 540 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,9122%

Andel av årsavgiften

0,9122%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans brf-radhus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Vattenburen fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2011
Energiprestanda: 154 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:205

Övrigt

Ljuvlig insynsskyddad trädgård med uteplatser i tre väderstreck, planteringar och buskage. Träförsedda terrasser på alla tre sidor. Gavelns terrass från år 2013. Sol från morgon till kväll. Tomtens angränsande allmänning består av tall och berghäll och bjuder bl a på ett härligt fågelliv. Växtlighet som samsas på tomten är bl a syrén, pion, fläder, doftschersmin, hortensia mm. Tomten ligger bra till i föreningen då det är en gavel utan grannbyggnad samt att den ligger på långt avstånd från Skärgårdsvägens brus.

Tillhörande förråd i föreningens gemensamma länga.
Vindsförvaring med golv.
En parkeringsplats ingår i månadsavgiften.
Huset radonmättes år 2014 och det var godkänt (låg under gränsvärdet).
Låsbar brevlåda
Markis på baksidan

Förening

Namn

Brf Dalen

Om föreningen

Föreningen Brf Dalen består av 109 lägenheter i radhusform. Husen byggdes 1992. Föreningen har dessutom gemensam grovtvättstuga, bastu, övernattningslokal och en samlingslokal. Gemensamma städningar i området vår och höst. Förvaltare är HSB Stockholm.
För att bli godkänd som medlem i Brf Dalen måste man vara medlem i HSB Stockholm.

Internet 100 Mb fiber via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. TV via Bredbandsbolaget.
För mer information besök föreningens hemsida:
www.brfdalen.se

Möjlighet att hyra föreningens samlingslokal för fest och kalas till ett ekonomiskt fördelaktigt pris. I samlingslokalen finns utöver festlokal även tvättstuga, bastu samt övernattningsrum. Gemensam släpvagn att hyra finns också.

Gästparkeringar finns.

Fasaderna målades om år 2012/2013.
Tidigare i år sänktes medlemsavgifterna till föreningen. Ingen ny avgiftsändring på gång.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren 2,5% av basbeloppet.
Pantsättningsavgift betalas av köparen 1% av basbeloppet.

Om området

Gustavsberg Holmviksskogen

Vitmossevägen ligger i området Holmviksskogen som ligger centralt placerat mellan Gustavsbergs centrum och Mölnvik, Värmdö köpcentrum. Naturmässigt ligger det väldigt fint till mellan insjöarna Kvarnsjön och Ösbyträsk. Det finns gott om promenadstråk runt om båda dessa sjöar. Området lämpar sig mycket väl för barnfamiljer då det finns skola (Fk - årskurs 9), förskolor samt närhet till regelbunden buss till Slussen (buss 474). Både Vitmossevägen och Bergmossevägen är gator med mysig uppväxt karaktär.

I Gustavsbergs centrum samt Värmdö Köpcentrum återfinns all typ av service i form av mataffärer, apotek, butiker, frisör, restauranger, caféer, banker mm. Ta gärna även en tur till det anrika Gustavsbergs porslinsfabriksområde och hamn som bjuder på kultur, muséeum, hotell och butiker.

Värmdö i sig är en vacker skärgårdskommun som växt otroligt mycket de senaste 20 åren. Mycket pga den vackra havsnära naturen och med samtidigt närhet till innerstaden. Gå gärna in på www.varmdo.se för mer info

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad