Väderkvarnsvägen 25

Bilder

  • Såld!

Väderkvarnsvägen 25 , Gustavsberg Kvarnberget , Värmdö

Välkommen till detta attraktiva sjönära parhus på Kvarnbergets topp. Högt ljust läge med utsikt över Farstavikens vattenspegel och Gustavsbergs inlopp.
Huset kännetecknas av härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier, hög funktionell standard och mycket bra planlösning. Två sällskapsrum, 3 sovrum (möjlighet till 4), två badrum samt kök i öppen planlösning mot sällskapsrum. Beläget i hjärtat av Gustavsberg med närhet till buss, service samt det anrika fabriksområdet i hamnen.

147 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
147 kvm
Biarea:
7 kvm
Tomtarea:
377 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
2 730 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

147 kvm

Biarea

7 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till detta attraktiva sjönära parhus på Kvarnbergets topp. Högt ljust läge med bedårande utsikt över Farstaviken och Gustavsbergs inlopp.
Huset kännetecknas av härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier, hög funktionell standard och mycket bra planlösning. Två sällskapsrum, 3 sovrum (möjlighet till 4), två badrum samt kök i öppen planlösning mot sällskapsrum. Beläget i hjärtat av Gustavsberg med närhet till buss, service samt det anrika fabriksområdet i hamnen.
Övre plan: Hela övervåning utgörs av sällskaps-del och kök med köksö. Ansluter till stor balkong med sjöutsikt och kvällssol. Kyl, frys, spishäll och diskmaskin är från 2007, ugn från 2016. Arbetsbänkar av ek, diskbänk i rostfritt och stänkskydd av kakel. Hela övervåningen har ekparkett förutom hall som har klinkergolv. Helkaklat duschrum med dusch bakom glasvägg, tvättställ, och wc.
Nedre plan: Allrum med utgång till trädgård, 3 fina sovrum, ett med utgång till trädgård och spatiös altan varifrån man har härlig sjöutsikt och sen kvällssol. Rymligt helkaklat badrum med separat dusch-hörna, badkar, kommod med tvättställ, förvaring, handdukstork och wc. Praktisk tvättstuga med arbetsbänk, gott om förvaring och tvättho. Torktumlare och tvättmaskin från 2007. Hela nedre planet har golvvärme. Ekparkett i alla rum förutom tvättstuga och badrum som har klinker.

Viktigt att notera att 14 kvm av den angivna boytan utgörs av yta i souterrängplanet som enligt mätregler kallas biarea. Angiven biarea utgörs av förråd.

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus, 2 plan

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme och radiatorer samt braskamin.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 april 2013
Energiprestanda: 61 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Stor balkong i anslutning till sällskapsrummet på entréplanet. Här är det sol fram till sen kväll och en bedårande utsikt över hamnen, Gustavsbergs inlopp och grannskapets takåsar.
47 kvm trädäckad altan med utgång från nedre planets allrum och från ett av sovrummen. Även härifrån är sjöutsikten hänförande och solnedgången i Farstavikens vattenspegel ljuvlig.

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:377

Övriga byggnader

Carport
7 kvm isolerat förråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 771 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 500 kr
VA: 6 271 kr
Renhållning: 1 700 kr
Väg, samf: 7 900 kr
Sotning: 400 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 823 000 kr, varav byggnadsvärde 2 134 000 kr

Summa pantbrev

2 600 000 kr

Tomt

Areal: 377 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Högt belägen lättskött tomt med hänförande sjöutsikt och sol fram till sen kväll.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Gustavsberg GA:2, GA:32, GA:39
Last, Officialservitut: Vattenledning, 0120-06/116
Inskrivning, Nyttjanderätt område, 06/66934

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Gustavsberg Kvarnberget

I hjärtat av Gustavsberg, i skärgårdskommunen Värmdö, ligger Kvarnberget. Det reser sig ovan hamnen längst in i viken strax söder om centrum. Bostadskvarteren ligger inom Gustavsbergs äldre bebyggelse med bruksgator från 1880-tal till 1920-tal. Husen är placerade i naturen mellan berghällar och vackra gamla ekar i ett lugnt och trivsamt område nära service, kommunikation, skola och en levande hamnmiljö.
150 meter till centrum med all service och bra bussförbindelse, ca 20 min till Slussen. Kortare promenad till Gustavsbergs hamn med promenadstråk, båtar, caféer och restauranger. Här finns möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb).

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Karta

Hör av dig till Siw Rönnberg för mer information!

Siw Rönnberg

Siw Rönnberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-558 00 91

siw.ronnberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad