Fyrbyvägen

Bilder

Från

325 000 kr

Bevaka slutpriset

Fyrbyvägen , Råby , Nyköping

Bygg ditt drömhus mitt i Sörmland. Naturnära. Råby ligger ca 15 km norr om Nyköping, strax öster om Lidsjön, Långhalsen och Nyköpingsån. Tomterna är från 1 045 kvm och uppåt. Här växer ett hemtrevligt och naturnära bostadsområde fram med närhet till service och kommunikation.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Från:
325 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning

Tomterna är från 1 045 kvm och uppåt.

Övrigt

Köpet sker i två steg.
Det totala priset för tomt och hus är från ca 3 130 000 kr och är fördelat på följande:
- Fastigheten/tomten överlåts via köpekontrakt om 325 000 kr eller 350 000 kr beroende på tomtval. Till den summan tillkommer lagfartskostnaden om 1,5% + exp.avg. Tillträdet av tomten sker i samband med köpet.
- Huskroppen överlåts via entreprenadkontrakt och kostar från ca 2 526 000 kr. Det finns flera tillval att välja på, både utvändiga och invändiga. Alla 1- och 1,5-plans hus i A-hus sortiment kan väljas och anpassas efter önskemål. Observera att fastighetsmäklaren förmedlar tomten och A-hus AB säljer, producerar och uppför byggnaden via totalentreprenad. VA-anslutning till kommunala nätet ingår i priset. Tillkommer gör anslutning för el med ca 30 000 kr. Fiber planeras enl. uppgift att dras i området under 2018.

Om området

Råby

Råby ligger norr om Nyköping, mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen. Edstorps Fritidshusområde ligger i anslutning till Råby och där finns en av Sörmlands vackraste badplatser, Edstorpsbadet. Det är inte heller långt till Båven, en av de största sjöarna i trakten. Råby är känt för sina fornlämningar från järnåldern. För den idrottsintresserade finns Råbyborgen med fotbollsplan där Råby IF huserar.

Närservice

Närmsta livsmedelsbutik mm ligger i Oppeby.
Skola och barnomsorg: Förskola samt grundskola F-3. Åk 4-6 finns i Oppeby.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Susanne Karlsson eller Susanne Karlsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

Andra har också tittat på