Orrvägen 3

Bilder

  • Såld!

Orrvägen 3 , Bålsta Östra Gillmarken , Håbo

Mycket rymlig familjevilla med totalyta om ca 260 kvm. Generösa ytor som medger många sovrum för den riktigt stora familjen. Gångavstånd till Gamla Bålsta med affärer och restauranger samt till skola. Välkomna till detta stora och fina hus!

171 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
171 kvm
Biarea:
87 kvm
Tomtarea:
1 016 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
3 284 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 sovrum

Boarea

171 kvm

Biarea

87 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Köksinredning med mörka luckor, vitt kakel över bänkskivor i rostfritt. Spiskåpa i rostfritt. Diskmaskin, kyl, frys, spishäll (induktion), ångugn allt i rostfritt.

Badrum

Entréplan: Badrum med klinkergolv och halvkaklade vita väggar, duschhörna, WC och handfat med kommod, Taklanternin ger fint ljusinsläpp. Separat WC helkaklat och handfatskommod och WC. Källarvåning: Duschrum med klinkergolv med golvvärme (el), kakel på väggarna, handfatskommod, WC, duschhörna med infällbara duschväggar samt skåpinredning, spottar i tak och bastu.

Tvättrum

Tvättbänk med ho tvättmaskin och torktumlare. Rymligt förråd/klädkammare i anslutning. Elpanna kopplad med luft/vattenpump.

Entréplan: Skyddad entré praktiskt förlagd i carport. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder i garderober. Från hallen nås det stora vardagsrummet med parkettgolv och matsalsdel i vinkel. Här flödar ljuset in genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Utgång till altan under tak med eftermiddagssol. Stort kök med mörka luckor, klinkergolv med golvvärme och arbetsbänkar i rostfritt. Öppen planlösning mellan matplatsen i köket och matsalsdelen. Utgång till det stora trädäcket med platsbyggd murad utegrill. I praktiskt avskild del av entréplanet ligger fyra bra sovrum. Badrum med WC med ljusinsläpp via lanternin i taket. Separat WC.

Källarvåning: Hall med laminatgolv. Stor gillestuga med parkettgolv, härlig murad öppen spis och en bar, i baren finns det tappkran för öl. Utgång via altandörrar till trädgården. Ett sovrum med parkettgolv och putsade väggar. Badrum med klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar samt bastu. Tvättstuga med gott om arbetsyta och en stor klädkammare i anslutning. Stort allrum med filtmatta och vita putsade väggar. Kallförråd.

Dränering utfördes på baksida/långsida 2005. Altandörrar byttes 2005. Köket renoverades 2005. 2006 byttes panelen på långsidan. 2008 installerades luft/värmepumpen och vattenburet system med radiatorer i huset. Vinden tilläggsisolerades med mineralull det äldre platta taket revs och ett nytt pulpettak byggdes, även detta 2008. 2009 renoverades dusch/WC i källaren. 2015 renoverades WC på entréplan.

Fastigheten har öppet fibernät, i dagsläget via bredbandsbolaget.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans sutteränghus

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Uppvärmning med vattenburet värmesytem kopplat till en luft/vattenpump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 mars 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 43 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä + kalksandsten
Fönster: 2-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Pulpettak

Fastighetsbeteckning

Gillmarken 1:31

Övriga byggnader

Mellanbjälklaget är av lättbetong.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 410 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 22 220 kr
VA: 7 744 kr
Renhållning: 2 982 kr
Försäkring: 6 464 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 082 000 kr, varav byggnadsvärde 1 435 000 kr

Summa pantbrev

2 316 000 kr

Tomt

Areal: 1 016 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Bålsta Östra Gillmarken

Östra Gillmarken byggdes under tidigt 70-tal och husen är stora och rymliga. Det finns både kedjehus och friliggande hus. Området kännetecknas av att de flesta husen har platta tak. Närmaste skola är Västerängsskolan, där går det ca 420 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Kommunikation

Busshållplatser finns inom ca 300 m både vid Kyrkcentrum och på Kraftleden. Bussarna går till Bålsta Station där man kan byta till pendeltåg mot Stockholm, fjärrtåg mot bla Stockholm och Västerås samt bussar till bla Arlanda, Uppsala och Enköping .

Närservice

Gamla Bålsta Centrum ligger ca 700 m från området. Där finns Hemköp, många restauranger, allt från asiatisk mat till grillkiosk. Ett stort utbud av diverse butiker och företag med bla tyger, inredning, smycken, blommor, frisörer, spa, café och biograf.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad