Grimvägen 13

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Grimvägen 13 , Sigtuna - Granby Strand , Sigtuna

Vill ni bygga ert drömhus? Nära natur och vatten? Då är detta tomten som kan förverkliga era byggdrömmar. Med högt läge och utsikt över ängar och hästhagar med bara ca 7 minuter från Sigtuna. Välkomna att boka er visning!

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 773 kvm

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna fantastiska tomt som ligger i natursköna Granby Strand i Sigtuna.

Tomten har ett högt läge och vy över ängar och hästhagar.
Här har ni möjlighet att bygga ert drömhus i närhet till natur och vatten. Från detta område går även skolbussar som tar era barn till och från skolan.
På landsvägen har ni även kommunikationer till Arlanda, Sigtuna, Märsta och Bålsta. I området är det blandat med barnfamiljer och de vars barn flyttat ut. Förskola finns i området, Granby nya förskola.

Budgivning:

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekalkyl:
Om du önskar få en beräkning av boendekostnaderna, kontakta ansvarig fastighetsmäklare som erbjuder att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Killinge 11:9

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

702 000 kr

Summa pantbrev

1 870 000 kr

Tomt

Areal: 1 773 kvm
Tomttyp: Sutteräng

Vatten/avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Killinge GA:4
Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 0191IM-10/1791

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Sigtuna - Granby Strand

Granby Strand är ett fantastiskt område med närhet till natur och vatten. Fina promenadstråk runt Eriksunds travbana. Här bor du i ett fint område med mycket barn och rörelse. Närheten in till Sigtuna (ca 7 min) och till Bålsta (ca 20 min). Förskola har du i området och bra skolor endast 7 minuter bort.

Närservice

ICA Sigtuna, ca 7 minuter.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad