Strandvägen 10 Lägenhet 1102

Bilder

Utgångspris

2 349 000 kr

Bevaka slutpriset

Strandvägen 10 Lägenhet 1102 , , Mullsjö

Strandvägen 10, Mullsjö

Nytt, fräscht och kravlöst!

Nyproducerat kvalitetsboende med mycket centralt läge i Mullsjö.

I samma fastighet där tidigare fd Karls krog/Gamla Ljungqvists lokaler, finns nu möjlighet att lägga vantarna på en av 14 smakfullt uppförda lägenheter. Nr 1102 erbjuder tre rum och kök fördelat på 102 välplanerade kvadratmeter.

Högkvalitativa materialval och en sober färgsättning tillsammans med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger en känsla av rymd och inbjuder till socialt umgänge. Till lägenheten hör också en rymlig balkong där man lätt kan sitta 8-10 personer och blicka ut över vattnet i Mullsjön. Lägenheten är givetvis uppförd efter befintliga regler gällande tillgänglighet och har rymliga dörröppningar, samt saknar trösklar. Så klart finns även hiss.

Förutom det egna bekväma boendet finns en övernattningslägenhet i huset. Denna är precis som lägenheterna utrustad med fina materialval och möbler som ger en riktig hotellkänsla. Perfekt om man får övernattningsgäster!
Fastigheten har en egen brygga ut i Mullsjön och erbjuder möjlighet till båtplats.

Landhs konditori finns i grannfastigheten, så doften av nybakt bröd finns där när både ni och solen går upp på morgonen. Närheten till butik och bank bidrar också till det fina läget. Vill du ta dig in till Jönköping, Göteborg eller kanske ännu längre bort, finns tågstationen inom nära avstånd.
Känner du att du har gjort ditt när det gäller gräsklippning och snöskottning? Vill du bara kunna luta dig tillbaka och njuta av ett fräscht och lättskött boende?

Då kan detta vara din stora möjlighet! Varmt välkommen på visning!

Storlek 102 m2.
pris 2 349 000:- kr
Månadsavgift 4 104 kr

Ett kvalitetsboende med bästa tänkbara läge, här kan ni verkligen följa årstidernas olika variationer direkt från lägenheten.

Välkommen och låt dig imponeras.

102 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 104 kr Ex Hushållsel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
102 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1943
Utgångspris:
2 349 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

102 kvm

Rumsbeskrivning

Fastigheten

Landarealen är 1440 m2 samt en ospecificerad vattenareal.

Byggnadens utsida

Utsidan har putsats med STO puts i kulören NCS 2502 B och kompletterats med närmare 100 ton granit i gråspräcklig ton på fasad och parkering. Denna återkommer även i inredningen tex fönsterbänkar.

Konstruktion

Väggar är i betong, tegel, lättbetong eller trä/stålregel med gipsskiva. Bjälklag i betong.

Entréer

Nya entré partier i glas och aluminium och skyltfönster. Nya ståldörrar från Daloc i entréer för renhållning, cykel/barnvagnrum, källare och förråd.

Värmesystem

Värmesystemet är helt nytt och består av en IVT GEO på 48 KW (SCOP 4.41 vid radiatordrift) som kompletteras med extra värmepatron på 15 KW och varmvatten 6 KW. Fyra nya borrhål ligger utsprida på tomten med en total längd av 1,2 km. Fastighets elnät tillförs även energi från solceller på taket. Sammantaget ger detta en säker och ekonomisk drift under lång tid framöver.

Brygga

RIXÖ i tryckimpregnerat virke med flytelement i betong på 12 X 2,4 m med fyra stycken VM bommar. Belysning och eluttag i stolpe.

Gemensamma materialval i samtliga lägenheter;

Ytskikt

Målade vägar i vitt NCS-0500 med 7 glans.

Golv

Samtliga parkettgolv är Kährs Ek Cosenza 15 mm, 1 stav rustik med micro laserfasade kanter som också är Svanen märkt. Klinker i entréer är Boston silver eller grå.

Lägenhetsdörrar

Swedoor tamburdörrar i ek. Brand och ljudklass EI30/Rw40dB. Inbrottsklass RC2/ EN1627 med låskista ASSA 510.

Innerdörrar

Swedoor Unique i ek med Advance-Line karmar i ek faner med ljudreducering.

Fönster

SP treglasfönster i trä med aluminium klädd utsida med U-värde på 0,9 och en dämpning av ljudet utifrån på 39-43 db (standar 34 db). En sänkning med 5 dB motsvarar ungefär en halvering av ljudet för det mänskliga örat. Kulör insida NCS S 0502-Y och utsida RAL7001. En del lägenheter har skjutdörrar i kulör RAL7001 till balkong eller terrass. Fönsterbänkar av granit.

Kök

Platsbyggd köksinredning i olika färgkombinationer från JS Snickeri i Bankeryd med HIMAC composite bänkar i vit och Bianco diskho. Stänkskydd av grått Planilaque 4 mm laminerat glas. Vitvaror från Cylinda och Siemens med bl.a. induktionshäll, varmluftsugn och självrengörande ugn.

Badrum

Badrummen finns i olik utförande med antingen Bianco Vit laserskuren klinker 6030 och fondvägg i Boston Silver 6030 och 1515 på golv eller Bohus gråbeige 6030 laserskuren klinker med 15*15 på golv.

Kommoder i vit eller driftwood, tvättställ och duschkabiner samtliga av fabrikat Arredo. Blandare och dusch av fabrikat Mora. Individuellt styrd golvvärme och handukstork samt dimbar LED belysning. I alla lägenheter finns tvätt och kondenstorktumlare från Cylinda.

El

Helt ny elinstallation och i elskåpet finns plats för router m.m. och i alla rum finns nätverksuttag (CAT6) som kan användas tex för internet, TV, telefoni och larm. Samtliga strömbrytare, eluttag och bredbandsuttag av fabrikat Schneider.

TV, Bredband och telefoni;

Fastigheten är ansluten till TELIA fiber med obligatorisk anslutning av ca 20 tv kanaler för 89 kr/mån. Abonnemang för ytterligare tv kanaler, fiberanslutning och telefoni finns som tillval från TELIA.

Belysning

All infälld belysning i tak är av Led COB typ på 230 V och mellan 5-7.5 W med en färg på ljuset på 2700K. Beräknad livslängd är 40 000 timmar.

VVS

All vvs är ny med vattenburen värme via radiatorer med dold rördragning och MMA termostater. Samtliga blandare är Mora MMIX och sanitetsporslin bl.a. från Gustavsberg, Ifö och Grohe.

Ventilation

Varje lägenhet har ett ventilationsaggregat för att förhindra att matos och liknande sprider sig mellan lägenheterna och att man har möjlighet att välja temperaturer och mängd luft med personliga preferenser. Fabrikat är norska Flexit och modellerna UNI-2 och K2. Dessa säkerställer att luften byts kontinuerligt med en filtreringsklass på F7 och att den inkommande luften är förvärmd.

Säkerhet

Samtliga entrédörrar in till fastigheten öppnas med id bricka och för att åka till plan tre krävs nyckel eller id bricka. Alla lägenheter är försedda med brandvarnare som har 10 års batteri. Postboxar i Ek i entréplan.

Almänt

Ny hiss från svensk ALT hissar.

Separat välutrustad tvättstuga i bottenplan.

Förrådsutrymmen till samtliga lägenheter i bottenplan med entré från utsida (ej L 1202) med stålgaller från Troax.

Två garage om ca 25-28 m2 styck i bottenplan med fjärrstyrd port. Garagen är förbereda för laddning av el och hybridbilar.

Terrass, balkong eller uteplats med eluttag till samtliga lägenheter.

Ljudklass C mellan lägenheterna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Pris

2 349 000 kr Utgångspris

Avgift

4 104 kr Ex Hushållsel

Andel i föreningen

0,08564%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

321 Hyreshusenhet, bostäder och lokaler

Byggnadsår

1943

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekaniskt Till och Frånluft

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gunnarsbo 1:170

Förening

Namn

Brf G:a Ljungqvist

Om föreningen

Brf G:a Ljungqvist bildades 2016 och är en äkta förening som äger fastigheten 1:170 beläggen på Strandvägen 10 i Mullsjö. Denna består av 14 lägenheter, 1 hyreslokal och en hyresgästlokal samt allmänna utrymmen om totalt 1770 m2. Till lägenheterna hör ett förråd i eller utanför lägenheten. Gemensamma utrymmen i byggnaden är cykelförråd, återvinnings rum samt tvättstuga. Föreningen har också en hyresgästlokal om 61 m2 som kan användas för sammankomster, fester och övernattning

Antal lägenheter

14

Antal hyresrätter

1

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Fiber via Telia

Parkering

14 Parkeringsplatser samt 2 garage.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Kontaktperson

Per Malmström

Telefon

0705-280 061

E-post

per@malmstrom.info

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Fredrik Trolander eller Anna Stenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad