Blåsippsgatan 23

Bilder

  • Såld!
  • White House
  • Tid för avkoppling
  • Vardagsrum
  • Dusch / Wc
  • Kök och matplats

Blåsippsgatan 23 , Havstenshult , Mullsjö

Vita Huset söker ny President!
Det ges sällan eller aldrig möjlighet att få sälja Vita Huset, så när detta erbjudande dök upp sa fastighetsmäklaren självklart ja.

Här finns det mesta man kan förvänta sig av ett kvalitetsboende om 180 + 15 kvm. 2 flyglar, utebad i form av vedeldad badtunna. Matsal/matrum. 4 välplanerade sovrum, kaklat badrum med bubbelbadkar och dusch. Ännu ett kaklat duschutrymme med wc, stort och fräscht kök med braskamin och genomgående hög klass på maskinell utrustning.

Vardagsrum som är öppet till nock med 5,40 i takhöjd, även här finns en braskamin. Ett villaboende som inte bara är smakfullt utan även underlättar vardagen för en barnfamilj. Här finns rymlig tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, samt rymlig " klädsluss" som sväljer alla vinterkläder, ytterkläder och mer därtill.

Rymligt garage med separat förrådsdel som ger utrymme för verktyg och maskiner.

Stor trädgård med staket runt om. Detta ger möjlighet för barfotaspring i gräset nu när sommaren är i antågande.

Välkommen på visning och låt dig imponeras.

180 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
180 kvm
Biarea:
15 kvm
Tomtarea:
1 494 kvm
Byggår:
1991
Driftskostnad:
2 311 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 4 sovrum

Boarea

180 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall: Sandfärgat golvklinkers och vita väggar. Vidare på höger sida finner ni ett stort och praktiskt utrymme som på ett effektivt sätt tar hand om familjens alla ytterkläder. Skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Här kan man på ett effektivt sätt stuva undan barnens alla vinteroveraller, mössor, vantar stövlar, samtidigt som man har god ordning. Garderoben är inredd med såväl trådbackar som hyllor och utrymme för hängande kläder. Golvet är behaglig filtmatta i svart och vita väggar. Separat varmvattenberedare samt en separat enkelgarderob.

Tvättstuga: Grått golvklinkers, vita väggar. Återigen tyngdpunkt på funktionellt och att göra vardagen enkel och praktisk. Här finner ni dubbla tvättmaskiner (Bosch 6 kg och Ariston 6 kg) Torktumlare från Bosch, centraldammsugare, torkskåp från Cylinda samt en extra kylskåp från Whirlpool. Tvättbänk, samt dubbelgarderob, varmvattenberedare.

Dusch/ Bad/Wc: Sandfärgat golvklinkers, stående rundhuggen träpanel, vikbar duschvägg i glas, golvvärme el. hörnbadkar med bubbelfunktion, handfat och wc.

Kontorsloft: Praktisk "hemma kontor" eller barnens egna Tv-rum vilket är beläget en trappa upp. Eklaminatgolv och vit liggande träpanel på väggarna samt vit panel i snedtaket. Kontoret har plats för dubbla arbetsplatser/ skrivbord. När hemma arbetet blir för jobbigt kan man med fördel gå ut på balkongen och inhämta ny energi och frisk luft eller varför inte bara ta en kopp kaffe och få ett behövligt avbrott i kontorsarbetet.

"Vita husets - Kronjuvel" VARDAGSRUMMET: En given plats för socialt umgänge, laminatgolv och ljusa väggar, härlig rymd då det är öppet till nock med hela 5,40 i takhöjd. Vardagsrummet får rikligt med ljusinsläpp via 4 stora fönsterpartier. Centralt placerad Contura braskamin ger en härlig mysfaktor och en behaglig värme, samt luft/luftvärmepump. Denna plats är lika given sommar som vinter. På sommaren är det bara att kliva ut på den insynsskyddade baksidan och ta ett dopp i den vedeldade badtunnan, eller bara avnjuta morgonkaffet i lugn o ro.

Matrum: Om matplatsen i köket känns för liten , eller om man vill sitta mer avskilt utan att beskåda det väntade diskberget, ja då är detta matrum perfekt. Här finns gott om plats för 8-10 sittande. Flytande golv mot sovrum 1 och kök. Laminatgolv med mönster av antikbehandlad ek. Skjutdörrsgarderob om 3 sektioner med spegelglasfront.

Sovrum 1:Flytande golv från det intill liggande matrummet, laminatgolv mönstrat i antikbehandlad vit ek, ljusa väggar fönster mot trädgårdens framsida.

Kök/Matplats: laminatgolv i antikbehandlad ek. Stort luftigt och praktiskt kök. Vita pianolackade luckor, bänkskivor i grå laminat. Fläkt från Fläktwoods, hällspis, kyl och frys i rostfritt från Gorenje. Integrerad diskmaskin. Köket har rikligt med förvaringsutrymmen och bra avlastningsytor. Köket har även en centralt placerad braskamin samt luft/luftvärmepump. Från köket är det utgång till trädgårdens framsida.

Sovrum 2: Laminatgolv i ek ljus tapet samt en fondvägg i svart. Skjutdörrsgarderob om 3-sektioner med spegelglas, fönster mot trädgårdens framsida.

Dusch / Wc: Helkaklat badrum med svart golvklinkers och vitt kakel på väggarna, vikbar duschvägg i klarglas. golvvärme.

Sovrum 3: Eklaminatgolv och rosa väggar, skjutdörrsgarderob med glasfront.

Sovrum 4:Ekparkettgolv vita väggar, dubbelgarderob.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1991 ombyggt 2004

Uppvärmning

Direktverkande el + 2 luft/luftvärmepumpar + 2 braskaminer

Byggnadssätt

Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Galvaniserad målad plåt

Fastighetsbeteckning

Havstenshult 1:187

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 735 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 600 kr
El: 6 000 kr
VA: 3 685 kr
Renhållning: 3 450 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaderna kan variera beroende på familjestorlek samt vald innetemperatur samt li

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 284 000 kr, varav byggnadsvärde 1 082 000 kr

Summa pantbrev

2 000 000 kr

Tomt

Areal: 1 494 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt med staket

Tomtbeskrivning

uppställningsplats för 4 bilar på garageuppfarten, garaget har förrådsutrymme som ger plats för maskiner och arbetsbänk om så önskas.

vedeldad badtunna på baksidan , likaså växthus.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Karta

Hör av dig till Fredrik Trolander eller Anna Stenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad