Röningen 17 samt 15

Bilder

Pris

490 000 kr

Bevaka slutpriset

Röningen 17 samt 15 , Bruksvallarna , Härjedalen

Nu finns äntligen 2 st härliga tomter på Röningen 15 samt 17 i underbara Bruksvallarna med anor från 1600-talet till salu. Fantastisk utsikt över närliggande fjäll

Längdspåret ligger i direkt anslutning till tomterna med varierad åkning för både världselit och motionärer. Även närhet till skoterled och cykelled vilken man lätt tar sig till genom en transitväg som går genom området upp till fjället. I tomtområdet finns ca 15 bebyggda fastigheter med blandning av fastboende och fritidsfastigheter. Från tomterna syns Kariknallarna, Skarvarna och Valles högfjällshotell. Då det finns fastboende i området plogas vägen. I området finns en vägförening som har möte varje år där en årsavgift tas ut på varje fastighet. Kostnad för vägförening är för närvarande ca 800 kr/år men kan variera. Gatubelysning finns från Flon fram till början av tomtområdet, men ej i själva området.

Markägaren som idag äger tomterna samt marken runtomkring har lämnat medgivande att glesa ur bland träden så att ännu bättre utsikt skapas.

De två tomter som är till försäljning är:

Funäsdalen 22:27, 1 341 kvm pris: 490 000kr
Funäsdalen 22:28, 1 435 kvm pris: 530 000kr

Funäsdalen 22:27 respektive 22:28 omfattas inte av någon detaljplan. Därav följer att det inte finns någon laga kraft-vunnen byggrätt för tomterna. Vid en eventuell ansökan så tittar kommunens byggförvaltning på utformningen, vad byggnaden ska användas till, hur väl ett eventuellt hus passar in i den befintliga närmiljön. Även om ingen detaljplan finns så finns det utomplansbestämmelser. Det finns ingen på förhand given byggrätt utan varje ärende prövas specifikt. För mer information ta kontakt med Joel Backman Byggnadsinspektör Miljö – och byggnämnden Tel: 0684-167 25 E-post: joel.backman@berg.se

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 341 kvm
Pris:
490 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Funäsdalen 22:27

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

69 000 kr

Tomt

Areal: 1 341 kvm

Tomtbeskrivning

El samt fiber framdraget till tomtgräns.

Vatten/avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas. Möjlighet att koppla på grannfastighetens vatten mot en kostnad och sedan installera enskilt avlopp enligt gällande regler.

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Maria Sondell eller Mikael Sondell för mer information!

Maria Sondell

Maria Sondell

Härjedalen

Franchisetagare, Reg. Mäklare

Ansvarig mäklare

070-391 78 08

maria.sondell@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad