Sågenvägen 10, 1 tr med hiss

Bilder

Som Utgångspris

1 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Sågenvägen 10, 1 tr med hiss , Vendelsö , Haninge

Nu har du chansen att bli ägare till denna smakfulla och totalrenoverade 3:a på 82 kvm belägen endast en trappa upp med hiss! Härlig balkong som erbjuder morgon- och förmiddagssol, renoverat duschrum i modern stil samt snyggt kök med bra ytor.

Här bor du i ett trevligt område med närhet till matbutiker, shopping, skolor, naturen, badplatser och direktbussar som tar dig till bland annat Gullmarsplan på mindre än 20 minuter.

Missa inte chansen att förvärva denna suveräna lägenhet med närhet till allt!

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 050 kr inkl värme och vatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
97
Byggår:
1972-1975
Driftskostnad:
300 kr/månad
Som Utgångspris:
1 895 000 kr

Mer information

Visningar

  • Sön 22 sep 13:30-14:15

    Boka här

    Premiärvisning, skyltat välkommen!

  • Mån 23 sep 18:30-19:00

    Boka här

    Andra visningen, skyltat välkommen!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Välkommande och möblerbar hall med goda avhägningsmöjligheter. Golvet pryds av ljus parkett och svart heltäckningsmatta till skogräns och i taket finns spotlights. Väggarna är tidlöst vitmålade vilket ger ett härligt ljust och välkommande intryck. Från hallen nås lägenhetens övriga rum.

SOVRUM 1
Direkt in till höger i bostaden nås sovrum 1. I detta sovrum finns det gott om plats för en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Sovrummet är gemytligt och harmoniskt med ljus ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Stort fönster som skapar ett fint ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Härligt luftigt sovrum med ljust parkettgolv och målade/tapetserade väggar. Stort fönsterparti tillför fint ljusinsläpp till bostaden. Här finns plats för säng och tillhörande möblemang, ett flertal garderober finns i rummet för yterliggare förvaring.

SOVRUM/KLÄDKAMMARE
I klädkammaren är ytan använd smart genom att skapa ett mindre extra sovrum. Plats för mindre säng och väggarna är vitmålade. Det går även att disponeras som en klädkammare om så önskas.

VARDAGSRUM
Vi välkomnas in i vardagsrummet genom hallen. I vardagsrummet finner ni stora fönsterpartier och genom det får ni morgon/förmiddagssol.
På så sätt ger det rummet ett härligt ljusinsläpp på morgonen och förmiddagen. Vardagsrummet är väldigt rymligt vilket gör de möjligt att även ha matsalsbord och en soffhörna. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är vit/grå målade. I vardagsrummet finns ett flertal garderober för yterliggare förvaring.

BALKONG
Från vardagsrummet kommer vi ut till balkongen. Balkongen ligger i ett ostört läge ut mot husets baksida. Här erbjuds härlig morgon och förmiddagssol. Här kan man sitta helt ostört och njuta av solens morgonstrålar. På balkongen finns det plats för mindre loungegrupp, krukor och växter.

DUSCHRUM
Det rymliga duschrummet når ni från hallen, här finns plats för en mindre byrå för förvaring. Tack vare dem ljusa kulörerna och fönster som finns i duschrummet så får man ett väldigt trevligt intryck när man kommer in. Vita kaklade väggar och svart kaklat golv. Duschrummet är utrustat med inglasad duschhörna, WC, modern dubbelkommod med spegel ovan, skön golvvärme, spotlights i taket samt bekvämt utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Här finner ni bostadens hjärta. Rymligt kök i modern stil med goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för ett matbord med plats för 4-5 personer. Skåpsluckor i vitt samspelar fint med den snygga bänkskivan i laminat med granitimitation. Kaklat ovan arbetsbänken i snygg mosaik.
I detta kök blir matlagningen som en fröjd för hela familjen. Köket är utrustat med induktionshäll, kyl och frys, fläkt i rostfritt från Siemens, intrigerad micro/ugn, diskmaskin samt diskho i rostfritt. Väggarna är vitmålade vid matplatsen och golvet är belagt med parkett. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Pris

1 895 000 kr Som Utgångspris

Avgift

5 050 kr inkl värme och vatten.

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning och elavtal.

Andel i föreningen

0,76884%

Andel av årsavgiften

0,76577%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus med hiss

Byggnadsår

1972-1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 augusti 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Vendelsö 3:114

Övriga byggnader

- Källarförråd i samma fastighet
- Barn- och cykelförråd i samma fastighet
- Gemensam tvättstuga i föreningen

Övrigt

All el är utbytt i bostaden.

Förening

Namn

Brf Sågenvägen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Sågenvägen är en ekonomisk förening, där vi bildar en egen ekonomisk enhet med medlemsvald styrelse som ansvarig för verksamheten. Vi får hjälp med bokföring och annan ekonomisk administration samt teknisk- och fastighetsförvaltning av T&T Förvaltnings AB.

Bostadsrättsföreningen bildades 2010 i syfte att förvärva fastigheten Vendelsö 3:114 i Haninge kommun.
På fastigheten finns 10 st flerbostadshus uppförda med fyra våningsplan, en fristående byggnad som nyttjas som matbutik, två parkeringsgarage, en byggnad innehållande tvättstuga och föreningslokal, ett grovsophus.

Överlåtelseavgiften betalas av förvärvaren och pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren.

SOPHANTERING
Allt brännbart material kan man slänga i föreningens soprum. Allt annat måste lämnas vid särskilda uppsamlingskärl som finns vid bland annat ICA Maxi, Coop och vid Jordbro återvinningsstation.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband och TV levereras av Com-Hem eller Bredbandsbolaget. Bostadsrättinnehavaren eller hyresgästen svarar själv för TV, bredband och telefon abonnemang.

PARKERING
För att få hyra garage- eller parkeringsplats krävs det att du bor i föreningen. För att ställa dig i kö för p-plats eller garage kontaktar du förvaltaren på telefon: 08-562 559 20

TVÄTTSTUGA
Inom Brf. Sågenvägen finns tvättstuga i separat byggnad på gården. Tvättstugan får endast användas för hushållstvätt och endast nyttjas av de boende i föreningen på angivna tider.

ÖVRIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2015-11-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Föreningen har fått betyget A för 2018. A++ är högsta betyg som innebär en mycket god ekonomi. Föreningen har fått betyg B eller C på tre delområden.

Antal lägenheter

199

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Mats Lundberg eller Martin Lundberg för mer information!

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Haninge / Västerhaninge

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0708-777 452

08-777 32 29

mats.lundberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad