Salterivägen 4A

Bilder

  • Såld!

Salterivägen 4A , Smögen , Sotenäs

På Salterivägen 4 A erbjuds nu denna trevliga lägenhet med gavelläge om tre rum och kök. Lägenheten är belägen i markplan och har en stor solrik terrass med plats för både loungemöbel och matgrupp. Parkeringsplats i garage. Här bor ni i ett nyexploaterat område med närhet till allt vad Smögen och Västkusten har att erbjuda såsom salta bad, vackra promenadstråk, Smögenbryggan som sommartid har ett rikt utbud av butiker och flera restauranger. Sotenäs golfklubb, för den golfintresserade nås på ca 15 minuters bilresa. Varmt välkommen på visning!

68 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 948 kr Ink: Renhållning, Tv, uppvärmning. I tillägg kommer kostnad för el, V/A, parkeringsplats i garage, hemförsäkring samt internet om så önskas. Se driftskostnader.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2018
Driftskostnad:
1 523 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Salterivägen 4 A på Smögen. Lägenheten stod klar under 2018 och är belägen i Smögens senast exploaterade område, på Klevens udde. Lägenheten är belägen i markplan och har egen entré som nås via den lugna innergården. Ni välkomnas in i lägenheten via hallen, På er vänstra hand om hallen nås lägenhetens större sovrum med fönster mot innergård. Vidare in på vänster hand finns badrum samt ytterligare ett sovrum. Rakt fram från hallen möts ni av kök och vardagsrum i öppen social planlösning. Härifrån når ni även utgången till den generösa terrassen som bjuder på många soltimmar. Kök/ allrum ger plats för både matgrupp och soffgrupp. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme. Värme, renhållning samt grundutbud på tv är inkluderat i månadsavgiften. Kostnad för el, vatten, parkering, hemförsäkring och internet om så önskas, tillkommer. Parkeringsplats finner ni bekvämt i husets bottenplan. Ni tar er dit via trappa eller hiss. (P- plats går ej att välja bort). Smögenbryggan med butiker och restauranger nås på en promenad. Sommartid tar ni er även över med Zitabåten som har hållplats i närheten av lägenheten. För den som önskar hålla sig runt husknuten finns Musselbaren som erbjuder en härlig meny!

Hall

Plats för avhängning av ytterkläder. Garderober för klädförvaring. Väggar i ljus turkos ton. Fönster mot innergård.

Sovrum 1

Lägenhetens större sovrum som ger gott om plats för en dubbelsäng. Väggar i rosa ton. Fönster mot innergård. garderob för klädförvaring.

Badrum

Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Duschhörna vikbara duschdörrar, kommod med handfat. Handdukstork, wc, samt kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Spotlights i tak.

Sovrum 2

Mindre sovrum. Ljusa väggar. Garderob.

Kök/ allrum

Köket är i vitt utförande. Bänkskiva i laminat och kakel ovan. Spishäll, ugn, fläkt, kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin och vägghängd micro. Rummet ger plats för både matmöbel och soffgrupp. Trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

2 948 kr Ink: Renhållning, Tv, uppvärmning. I tillägg kommer kostnad för el, V/A, parkeringsplats i garage, hemförsäkring samt internet om så önskas. Se driftskostnader.

Driftskostnad

18 278 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 6 000 kr
Försäkring: 578 kr
Övrigt: 8 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Bostaden har varit bebodd av två vuxna personer året runt. Kostnad för el och vatten debiteras varje lägenhet och mäts av via a´conto. Uppvärmning ingår i månadsavgift. Grundutbud för kabel- tv ingår i månadsavgift. Huset är anslutet till Telia fibernät, avtal för bredband/ telefoni tecknas av enskild lägenhetsinnehavare. Posten övrigt avser p- plats i garage. (P-plats går ej att välja bort).

Andel i föreningen

4,2%

Andel av årsavgiften

4,39%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Bergvärme, vattenburen golvvärme.

Ventilation

Mek. från & tilluft samt återvinning.

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Sotenäs Kleven 2:63

Förening

Namn

BRF Smögenboden 3

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Om området

Smögen

Smögen har sedan tidigt 1600-tal fram till idag varit och är ett starkt fiskesamhälle. Under början av 1900-talet kom turismen, Smögen såldes in till baroner och fabrikörer med slogans som "Smögen är synnerligen lämpligt för dem som genom några veckors friluftsvistelse vid hav och klippor ämna rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar" något som stämmer in bra även i dagens samhälle!

Idag är Smögen en exklusiv och fashionabel bad- och kurort året runt med en levande fiskenäring. Hit tar man sig om man vill njuta av det goda i livet så som äta en bit mat på någon av alla restaurangerna, bada på salta klippor, promenera längs Smögenbryggan och insupa atmosfären.
Är man mer aktivt lagd rekommenderar vi båtliv, sportfiske, tennis eller varför inte dykning? På bekvämt båtavstånd finner ni några av Sveriges bästa dykplatser.

Närservice

På Smögen har man året runt tillgång till ICA Ankaret som ligger vid broslutet och Göstas Tobaks & Pappershandel finns vid torget. Sen finns även Nordens Skeppshandel vid Nya hamnen. På bryggan återfinns bl.a. den kända fiskauktionen, Göstas Fisk & Skaldjur samt flera andra fiskgrossister. Förskola med åldrar 0-6 år ligger på Hasselösund på Smögen, Smögens skola erbjuder klass F-6 ligger centralt strax innan torget på Smögen. I Kungshamn, på cykelavstånd finns även högstadieskola.
Sommartid ringlar sig affärerna längs smögenbryggan. Några av restaurangerna är öppna året runt, bl.a. Smögen baden, och Pizzeria Smögen, sommartid blommar fler restauranger upp kring hamnstråket.

Parkering

P-plats i garage. Kan ej väljas bort.

Karta

Hör av dig till Elin Bergman eller Ludvig Jakobsson för mer information!

Elin Bergman

Elin Bergman

Bohuslän

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-961 92 92

elin.bergman@husmanhagberg.se

Ludvig Jakobsson

Ludvig Jakobsson

Bohuslän

Reg. Fastighetsmäklare, Skogsmästare

Extra kontaktperson

073-961 92 93

0523-459780

ludvig.jakobsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad