Strandskategatan 7

Bilder

Strandskategatan 7 , Hunnebostrand , Sotenäs

Varmt välkomna till en unik bostad i centrala Hunnebostrand- Strandskategatan 7! Bostaden ligger med perfekt läge för den som söker lugnet men vill ha närhet till allt. Huset uppfördes år 1959 och har under åren 2012-2018 totalrenoverats, här lämnas inget kvar att önska! Ni erbjuds här ett hus med hög standard och fantastiska ytor för den stora familjen och samkväm. Huset är rymligt och har tilltalande planlösning i tre plan. Havsutsikt, stor altan, lättskött trädgård, växthus, vackra stenläggningar, tre balkonger varav två med västerläge, garage och gott om parkeringsmöjlighet på tomten. Ett bekvämt, underhållsfritt boende för den kräsne som måste upplevas på plats!

På en kort promenad når ni flera badplatser, Hunnebostrands mysiga hamn med gott om valmöjligheter av restauranger och butiker sommartid. På någon minut nås en välsorterad matbutik som håller öppet året runt.

Bostadshuset är inför försäljningen besiktigat av Gar- Bo/ Fukt och Byggkonsult AB och säljaren avser att teckan en dolda- fel försäkring i samband med överlåtelsen. Kontakta mäklaren för att ta del av besiktningsprotokollet!

183 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
183 kvm
Biarea:
33 kvm
Tomtarea:
403 kvm
Byggår:
1959
Driftskostnad:
3 672 kr/månad
Pris:
6 750 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 sovrum

Boarea

183 kvm

Biarea

33 kvm

Rumsbeskrivning
Allmän beskrivning

Ni välkomnas in via den vackra dörren i teak från Bovallsdörren. Ett steg in möts ni av entréhallen med ett fantastiskt ljusflöde, redan när man kommer in här, trivs man! Här finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. På er vänstra hand finns tre sovrum. På er högra hand finns ett av husets helkaklade badrum. Vidare in möts ni av ett allrum, perfekt som tv-rum. Härifrån finns utgång till den generösa altanen och trädgården. På detta plan finner ni även tvättstuga med groventré. Hela entréplanet har komfortabel golvvärme. En trappa upp möts ni av husets hjärta! Ett fantastiskt våningsplan som ger fina möjligheter till middagsbjudningar och umgänge. Kök, matplats och vardagsrum. I centrum står eldstaden som syns från både kök och vardagsrum. Hela planet har ett vackert golv av Douglasgran med golvvärme. På våning tre finner ni husets andra badrum, bastu samt två sovrum, det ena med balkong i västerläge. Tomten är lättskött och består till större del av ett generöst altandäck och vacker stenläggning av knottsten. En mindre gräsmatta finns också, perfekt för de små och för sommarens lekar. På husets baksida finner ni även ett växthus, för den odlingsintresserade, eller varför inte bara ha det som en liten oas med vackra blommor och en cafémöbel. I anslutning till huset finns garage, här finns husets värmeanläggning. Gott om parkeringsmöjlighet på uppfart.

Entréhall

Hallen har klinker på golv samt vita väggar och tak. Spotlights i tak ger trevlig belysning.

Sovrum 1, 2, & 3

Dessa sovrum passar perfekt för barnen, gästerna eller varför inte hemmakontoret. Alla rum har garderob. Klinker på golv, ljusa väggar, vitt tak med spotlights.

Badrum 1

Helkaklat badrum med duschhörna, wc, kommod med dubbelhandfat. Spotlights i tak.

Allrum

Rymligt rum som ger plats för den stora soffan. Klinker på golv, ljusa väggar, vitt tak med spotlights.

Tvättstuga/ groventré

Klinker på golv, kakel på vägg. Diskho, tvättmaskin, samt gott om förvaringsmöjligheter i garderober.

Kök

En trappa upp möts ni av den fantastiska köket. Stort, arbetsvänligt och med härlig vy via de stora fönstren. Köket passar den som gillar att laga mat ypperligt. Här finns två rejäla arbetsbänkar i rostfritt med förvaring under. En gedigen gasspis med modern takfläkt ovan. Medan du lagar mat får du trevlig kontakt med gästerna som satt sig till bords i verandan. Gott om förvaringsmöjligheter i smarta skafferier och lådor. Maskinell utrustning såsom: kyl och frys i fullhöjd, gasspis, fläkt, vägghängd micro och ugn samt diskmaskin.

Veranda/ matrum

Detta rum byggdes till 2015/2016 och ger möjligheten att bjuda hem det stora middagssällskapet. Rummet har fantastiskt ljus via de många fönstren samt utgång till två balkonger.

Vardagsrum

Ett härligt rum med fantastisk yta. I centrum står den vackra eldstaden som är en stilren detalj och värmer gott när kylan gör sig påmind.

Sovrum 4

Husets största sovrum. Rymligt rum med gott om förvaring i platsbyggd garderob/ byrå. Trevligt ljusinsläpp från den franska balkongen. Ljust vackert trägolv, ljusa väggar och tak.

Badrum 2

Dubbelhandfat med förvaring i kommod under, duschplats, wc. Mörk klinker på golv samt vitt kakel på vägg. Spotlights i tak.

Bastu

På våning tre finner ni även bastun med härlig vy mot samhället.

Sovrum 5

Detta rum finner ni på er högra hand på våning tre. Vackert trägolv, ljusa väggar och tak. Utgång till balkong med underbar vy mot havet! En härlig plats att njuta av soliga dagar.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källlargrund.

Byggnadsår

1959 Renoverat mellan åren 2012-2018.

Uppvärmning

Elpanna med vattenburen golvvärme/radiatorer. Elradiatorer. Eldstad

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundläggning: Källare ovan mark med betongplatta.
Grundmur: Betonghålsten.
Stomme: Trästomme.
Fasad: Fiberskivor.
Fönster: Isolerrutor.
Bjälklag: Träbjälklag.
Tak: Sadeltak med en yttre taktäckning av betongpannor.

Övrigt

Bostadens taxerade bostadsyta är 99 -77 kvm, efter ombyggnation har säljaren mätt ytan till 183 + 33 kvm. Observera att egen uppmätning kan göras inför köp om så önskas.
Fasad av Fiberskivor.
Sadeltak med en yttre taktäckning av betongpannor ovan ett underlagstak av
spontade brädor, underlagsduk och läkt. Bandtäckt plåt vid taklyften och
balkongerna.

Fastighetsbeteckning

Hunnebo 7:1

Övriga byggnader

Växthus

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

44 065 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 30 248 kr
VA: 7 620 kr
Renhållning: 2 632 kr
Sotning: 700 kr
Försäkring: 2 865 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Posten el avser hushållsel samt uppvärmning (ink skatt). Posten renhållning avser veckotömning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 627 000 kr, varav byggnadsvärde 2 325 000 kr

Summa pantbrev

2 450 000 kr

Tomt

Areal: 403 kvm
Tomttyp: Stenläggningar, trädgårdstomt.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument

Om området

Hunnebostrand

Hunnebostrand är genuint. Traktens skönhet har skapats av naturen och stadens rustika charm kommer från generationers hårda arbete med fiske och stenhuggeri. Det är äkta. Idag har stenbrotten tystnat och fiskeskutorna
försvunnit, men den äldre bebyggelsen ligger tryggt kvar i skydd av berget. Här strosar du bland traditionella
Dubbelhus och täta rader av sjöbodar. Slå dig ned på någon av restaurangerna eller köp en påse räkor och ät dem direkt sittande vid vattnet. Luta dig tillbaka och studera sommarens folkliv, besök hummerakademin eller botanisera bland butikerna i centrum. Vill man till havs, kan en tur genom Sotekanalen eller en närmare titt på Kosterhavet - Sveriges första marina nationalpark varmt rekommenderas!

Kommunikation

Bra buss förbindelser

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Elin Bergman eller Ludvig Jakobsson för mer information!

Elin Bergman

Elin Bergman

Bohuslän

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-961 92 92

elin.bergman@husmanhagberg.se

Ludvig Jakobsson

Ludvig Jakobsson

Bohuslän

Reg. Fastighetsmäklare, Skogsmästare

Extra kontaktperson

073-961 92 93

0523-459780

ludvig.jakobsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad