Karlsgatan 90 G

Bilder

  • Såld!

Karlsgatan 90 G , , Strömstad

Önskar du ett bekymmersfritt boende att bara flytta rakt in i? Nu finns chansen att förvärva denna mycket fräscha lägenhet på populära Rödshöjden- Karlsgatan 90 G! Lägenheten är en trea med inredd vind, här bjuds ni hela fem rum, varav fyra sovrum i bra storlek, kök samt ett helt nyrenoverat badrum. Total yta att nyttja är ca 130 kvm. Rödshöjden är ett populärt och barnvänligt bostadsområde. Skolor och dagis nås på några minuter. På behagligt avstånd når ni allt ni kan önska såsom idrottsanläggning, centrum med butiker och restauranger samt härliga motionsslingor. Ett stort plus är att uppvärmningen ingår i månadskostnaden vilket gör detta till ett prisvärt boende. Varmt välkommen på visning!

85,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 287 kr ink. V/A, renhållning, uppvärmning samt kabel-tv.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
30
Byggår:
1982
Driftskostnad:
966 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85,5 kvm

Biarea

50 kvm

Rumsbeskrivning
Allmän beskrivning

Varmt välkomna till denna superfräscha lägenhet som inrymmer fyra sovrum, två allrum samt kök och ett helt nytt badrum. Lägenheten har sin entré i markplan. Här finns även en trevlig uteplats med plats för trädgårdsmöbel. En trappa upp möts ni av det generös vardagsrummet, två sovrum, kök och badrum. Från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen. Ytterligare en trappa upp når ni den inredda vinden som idag utgör två sovrum i bra storlek, allrum samt förrådsutrymme eller varför inte göra detta till ert hemmakontor? Lägenheten har fina ytskikt. Badrummet totalrenoverades vintern 2017. Lägenhetens el är ny.

Entréhall

Stig på! Hallen ger plats för avhängning av ytterkläderna. Rakt fram nås ett bra förvaringsutrymme för det som önskas. Matta på golv, ljusa väggar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är lägenhetens samlingspunkt! Rymligt rum med plats för många. Härifrån når ni balkongen. Mörk laminat på golv, ljusa väggar och tak. Dimmer för takbelysning gör det lätt att få rätt belysning i rummet.

Kök

Köket är i vitt utförande och har en ljus bänkskiva av laminat med svart stänkskydd ovan. Maskinell utrustning såsom kyl/frys med vatten/ ismaskin, diskmaskin, spis/ugn samt fläkt. Mörkt golv samt ljusa väggar och tak. Rummet ger en naturlig plats för matmöbeln. (Nya rör i rör från bad till kök)

Sovrum 1

På er vänstra hand från vardagsrummet når ni detta mysiga sovrum som har en harmonisk blå ton på väggarna. Här finns plats för en dubbelsäng samt garderob om så önskas. Mörkt golv av laminat samt vitt tak.

Sovrum 2

Vidare in på höger hand finner ni detta sovrum. Här finns plats för en dubbelsäng samt övrigt möblemang om så önskas. Nuvarande ägare har här byggt ett system för smart klädförvaring vilket följer med lägenheten. Dimmer för takbelysning.

Badrum

Stilrent badrum med våtrumsmatta på golv och vägg i grå ton. Duschhörna med glasdörrar, delvis frostade. I duschen finns en mycket smart täck hylla vilket gör det lätt att hålla ordning. Rejäl kommod med handfat och förvaring under. Tvättmaskin och torktumlare med smart bänkskiva och skåp för förvaring ovan.

Vindsvåning

Vindsvåningen byggdes sommaren 2016. En rejäl trappa tar er upp och ni möts av ett allrum, perfekt som barnens tv-rum. Vidare in finns två sovrum i liknande storlek samt ett utrymme som idag används för förvaring. Detta utrymme passar utmärkt som lekhörna till barnen eller varför inte hemmakontoret? Detta plan har genomgående parkett på golv samt ljusa väggar och tak.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 287 kr ink. V/A, renhållning, uppvärmning samt kabel-tv.

Driftskostnad

11 599 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 800 kr
Försäkring: 350 kr
Övrigt: 449 kr
Beräknat antal personer: 6

Kommentar

Posten övrigt avser fiber via Telia. Uppvärmning, V/A, renhållning samt kabel-tv ingår i månadsavgift. Nuvarande ägare har en elförbrukning på ca 7520 kWh/ år.

Andel i föreningen

0,008083%

Andel av årsavgiften

0,82388%

Reparationsfond

2641 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1982

Uppvärmning

Vattenburen el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 oktober 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 63 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Föreningen planerar för byte av fönster och altandörrar där behov finns.

Fastighetsbeteckning

Älvan 8

Övriga byggnader

Förråd vid entré samt i intilliggande byggnad.

Förening

Namn

Brf Rödshöjden

Om föreningen

Föreningen har samlingslokal samt gästlägenhet för uthyrning till föreningens medlemmar. För att hyra lokalen kan ni skicka
e-post till uthyrning@rodshojden.se med det datum du önskar hyra. För att hyra gästlägenhet kontakta kontaktperson. Se info på www.rodshojden.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

116

Antal lokaler i föreningen

12

TV och Bredband

Kabel-tv samt fiber.

Parkering

Gemensam parkeringsyta utan kostnad, här får man parkera i mån av plats. Egen p-plats samt garageplats finns att hyra mot avgift. Separat kö.

Ekonomi

Se info på https://www.rodshojden.se/ under flik -> fler val -> underhållsplan.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Barnvänligt bostadsområde. Här bor folk i alla åldrar.

Parkering

Gemensam parkering finns i området, här får man parkera i mån av plats. Egen p-plats samt garage går att hyra mot avgift. (separat kö).

Karta

Hör av dig till Elin Bergman eller Ludvig Jakobsson för mer information!

Elin Bergman

Elin Bergman

Bohuslän

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-961 92 92

elin.bergman@husmanhagberg.se

Ludvig Jakobsson

Ludvig Jakobsson

Bohuslän

Reg. Fastighetsmäklare, Skogsmästare

Extra kontaktperson

073-961 92 93

0523-459780

ludvig.jakobsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad