Flygarevägen 27 hus 6B

Bilder

  • Nyproduktion

Pris

5 375 000 kr

Flygarevägen 27 hus 6B , Häggvik , Sollentuna

I ett av Sollentunas mest centrala områden växer det naturnära Häggvik fram - där stad möter natur och kultur. Här i det trygga och uppväxta villaområdet byggs parhus med produkten Blooc villa. Området bjuder på närhet till bl.a. badplats, skidbacke, konstutställningar, restauranger och butiker, och varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad är många minuter bort.

99 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 186 kr
Typ:
Parhus
Boarea:
99 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2019
Pris:
5 375 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

99 kvm

Rumsbeskrivning

I entrén möts du av en vacker och ljus hall och en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar.

På övre plan samlas husets tre sovrum och badrum kring våningens nav. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset Badrummet är väl placerat med smidig access
från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Badrummen på både övre och nedre plan ger en varm ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

Läs mer på https://blooc.se/projekt/haggvik-sollentuna/

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans parhus

Byggnadsår

2019

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Till respektive hus finns minst en parkeringsplats på tomten.

Tomterna blir iordningsställda med gräsmatta, buskar, altan och stenläggning.

Om området

Häggvik

Häggvik är ett tryggt område i centrala Sollentuna som präglas både av natur och kultur. Promenadavståndet till två närliggande sjöar, Edsviken och Norrviken, bjuder in till bad och båtliv på sommaren. På vintern förvandlas Norrvikens badsjö till en av Stockholms bästa sjöisbanor. Häggvik är för dig som älskar friluftslivet - förutom närhet till sjö och rekreationsstråk finns även skidbacke, snowboardpark, golfbana, badhus, volleyboll- och tennisbanor och en bowlinghall. Med konstutställningar, teater, restauranger och butiker blir Häggvik en oas där stad möter natur och kultur.

Med Häggviks egen pendeltågsstation tar du dig enkelt in till centrala Stockholm på 19 minuter. Bara några stationer bort ligger även flera störa köpcentrum, så som Sollentuna centrum, Mall of Scandinavia och Kista centrum.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Robert Grahl för mer information!

Robert Grahl

Robert Grahl

Sollentuna

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-757 50 30

robert.grahl@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad