Lomvägen 55, bv

Bilder

  • Såld!

Lomvägen 55, bv , Kärrdal , Sollentuna

Välkommen till denna större och trevliga tvåa som har ny uteplats både på fram- och baksidan. Här finns plats för både matbord, loungegrupp och odlingar. Bostaden har genomgående nya parkettgolv och fräscha ytskikt. Inom 2 år har föreningen beslutat stambyte vilket gör att man får ett nytt badrum.

69 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 527 kr inkl värme, VA och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
66
Byggår:
1975
Driftskostnad:
264 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Stor och möblerbar hall med plats för avhängning. Parkettgolv och tapetserade väggar. Utanför entrén finns en trädäckad uteplats med sol under morgon/förmiddag. En perfekt plats för morgonkaffet.

KÖK
Stilrent kök med kombinerad kyl/frys, spis och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Bosch. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Mycket bänkyta. Parkettgolv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för större matbord. Här finns möjligheten att dela av matplats och vardagsrum om man skulle vilja det. Parkettgolv och tapetserade väggar. Vardagsrummet har utgång till större trädäckad altan med staket och grind mot föreningens gräsmatta. Här finns plats för blommor, odlingar, samt loungegrupp och matbord. En plats där solen skiner under hela eftermiddagen, samt kvällen. Uteplatsen har både markis, eluttag och belysning.

SOVRUM
Plats för dubbelsäng. Här finns idag 4 garderober. Parkettgolv och tapetserade väggar.

BADRUM
Utbyggt badrum som inom två år kommer att stambytas av föreningen, något som man budgeterat för och inte kommer påverka månadsavgiften utöver vanlig index-höjning. Idag finns det toalettstol, handfat, badkar och elburen handdukstork. Kaklade väggar och plastmatta på golv. Tvättmaskin, Samsung.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till badrummet finns en klädkammare. Här ligger också parkettgolv.

ÖVRIGT
Förråd finns och ingår i avgiften.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 527 kr inkl värme, VA och kabel-tv

Driftskostnad

3 168 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 168 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Elkostnaden faktureras via HSB.

Andel i föreningen

0,37601%

Andel av årsavgiften

0,37601%

Reparationsfond

1343 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme / Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 april 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Sjöhästen

Om föreningen

Välkommen till Brf Sjöhästen i Sollentuna. I föreningen finns 256 lägenheter, 1-4 rum i olika storlekar, fördelat på 18 hus. Sjöhästen, med adress Lomvägen 27-65 ligger naturskönt intill Rösjön och Edsviken. Bra kommunikationer, buss dygnet runt och närhet till såväl tunnelbana som pendeltåg. Skogen ligger "runt hörnet" med möjlighet till promenader, löpning, skidåkning, bärplockning m.m.

Under 2013/2014 har det pågått en ombyggnation/renovering av garagen.
Installation av individuella elmätare är utförd och el faktureras nu lägenhetsinnehavare istället för att ingå i månadsavgiften.

Det finns 237 garageplatser, samtliga är under tak och kostar 418 kr/månad.
Det finns 16 Mc-platser fördelade i tre rum, kostar 100 kr/månad.
Det finns 12 st besöksparkeringar.
Det finns även extra förråd samt mindre kontorslokaler att hyra i olika storlekar men tyvärr med lång väntetid.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Renoveringar

Vad gäller stambyte så är planen att åtgärder kommer att ske med start år 2020. Troligtvis blir det ett vanligt stambyte, och då beräknas projekttiden till c:a 2 år.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Vi har inga synpunkter på delat ägande, det är ju numera det vanligaste att två samäger. Vi har heller inga invändningar emot att föräldrar går in och är medägare för att hjälpa sitt barn med finansieringsfrågan. Gränser vad gäller ägandet har vi sagt att den som bor där bör vara medägare till minst 10%.

Om området

Kärrdal

FRITID/SPORT: Stort utbud av fritidsaktiviter finns i Sollentuna med möjligheter att utöva många sporter. I omedelbar närhet ligger Rösjöområdet med fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv, på gångavstånd finns bl.a. stor badplats, motionsspår och underbar natur. I närheten finns även Edsvikens vatten med badmöjligheter sommartid och skridskois vintertid. Här finns vidare Sollentunavallen (friidrott, ishockey, bandy, fotboll), Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall m.m.
KOMMUNIKATIONER: På kort gångavstånd finns busslinjer till bl.a. Danderyds sjukhus/Mörby Centrum (T-bana), Sollentuna stn/Centrum, Karolinska institutet.
SHOPPING/SERVICE: I Sjöbergs Centrum finns mataffär m.m. Även nära till bra shopping i Mörby Centrum. I Edsberg finns bl.a. vårdcentral/mataffär och flera stora köpcentra finns i Sollentuna.
FÖRSKOLA/SKOLA: Nära till flera skolor & förskolor i Kärrdal/Sjöberg. Kärrdalsskolan från förskoleklass till åk 6 ca 300 m. Rösjöskolan år F-6 1,8 km. Täby Friskola AB 2,1 km. Edsbergsskolan åk 7-9 ca 2,8 km.
DAGHEM, FÖRSKOLOR & FRITIDSHEM: Vittra Rösjötorp 330 m. Förskolan Sjörövaren 490 m. Kärrdalsskolan förskola ca 300 m.
SJÖBERG CENTRUM: Här finns bla Hemköp, skräddare, pizzeria, akupunkturakademin och en frisörsalong. Sjöberg Centrum är under ombyggnation.

Mer info om Sollentuna: www.sollentuna.se

Karta

Hör av dig till Johan Styrsvik för mer information!

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Sollentuna

Reg. Fastighetsmäklare Säljkoordinator

Ansvarig mäklare

073-089 50 30

johan.styrsvik@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad