Betselvägen 6

Bilder

  • Såld!

Betselvägen 6 , Hästhagen , Sollentuna

Varmt välkomna till denna trevliga och varsamt renoverade fastighet om totalt 176 kvm med närhet till både Järva Naturreservat, Sollentuna Centrum, samt flertalet butiker kring Häggviks handelsplats. På promenadavstånd ligger dessutom Sollentuna station där du på 15 min. är inne med pendeltåget i Stockholm City. Friliggande dubbelgarage. Bra läge på återvändsgata i attraktivt villakvarter i Hästhagen, Sollentuna. Säljarna beskriver det som charmigt boende med en härlig trädgård och närhet till allt. En välhållen bostad att trivas och bo i med mycket utrymme och stort garage. Fin och uppvuxen trädgård ger goda möjligheter för den som är intresserad av att odla. Varmt välkomna på visning!

117 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
117 kvm
Biarea:
59,2 kvm
Tomtarea:
1 007,6 kvm
Byggår:
1930
Driftskostnad:
3 283 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

117 kvm

Biarea

59,2 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till er nya drömbostad där ni kan spendera många år framöver både med familj, släkt och vänner. Detta är verkligen en bostad där man under de senare åren har gjort alla viktiga renoveringar på ett varsamt sätt för att behålla husets charm. Exempelvis bytt yttertak, utfört dränering, ommålad fasad, genomgång av el-systemet, samt bytt elcentral, installerat radonsug, nytt badrum i övre plan och mycket mera. Helt klart en bostad där det bara är att flytta in. Om man skulle behöva tre sovrum i övre plan är detta enkelt ordnat då det stora sovrummet går att dela av till två separata sovrum.

ENTRÉ
Riktigt trevlig och gammaldags entré med dubbeldörrar som byggdes ut 2017. Träpanel på väggar. Klinkergolv med elgolvvärme.

VARDAGSRUM
Härligt öppet vardagsrum med välbevarat plankgolv. Här har man plats för soffgrupp. Vardagsrummet finns i fin närhet till köket med med en glasveranda med utgång till uteplatsen på framsidan. Planlösningen skapar en fantastisk plats för umgänge med mycket ljus, avdelat med ändå med kontakt mellan rummen. Verandan inrymmer idag matsalsbord. Här ligger också plankgolv. Målade väggar.

KÖK
Köket är renoverat i äldre passande stil. Kombinerad kyl/frys, spis med induktion och dubbla ugnar, samt diskmaskin. Alla vitvaror från 2018. Dessutom en vedspis som fungerar och används.
Två stycken skafferier. Köket har plankgolv.

ÖVRE PLAN
Det övre våningsplanet består av två sovrum. Ett stort rum som ger ytor för lek och ett till sovrum med plats för dubbelsäng. Det stora rummet kan enkelt delas av till två sovrum och då har man fått tre sovrum i samma plan. Sovrummen har tidsenligt plankgolv och målade väggar. Nya 3-glasfönster från Mockfjärds i bägge rummen.
Det större sovrummet har två platsbyggda garderober.
Här uppe finns dessutom ett smakfullt badrum från 2017 i passande stil med härlig takhöjd till nock. Dubbla handfat, badkar, wc-stol. Kaklade väggar och klinkergolv med elgolvvärme. Utsikt över den vackra trädgården som bland annat har äppelträd.

KÄLLARPLAN
Källarplanet har dels ingång via trappa från entréplanet och dels egen ingång till en groventré. Groventrén har klinkergolv med elgolvvärme, samt målade väggar. I mellanhallen direkt efter entrén ligger också klinkergolv.
Här nere har man även ett större allrum som också kan användas som barnens TV-rum, sovrum eller gästrum. Allrummet har spotlights i tak och klinkergolv. Målade väggar. I anslutning till allrummet ligger en stor walk-in-closet. Här ligger plankgolv.
Källarplanet har också ett badrum med duschhörn, wc-stol, handfat med underskåp kombinerat med plats för klädvård och en extra diskho. Spotlights i taket. Kaklade väggar och klinkergolv med elgolvvärme. Tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Bosch).

ÖVRIGT
Trevlig uteplats på framsidan.
Biluppställningsplats för två bilar, samt dubbelgarage.
Garaget byggdes 1997. Tillbyggnad veranda 2001. Yttertaket lades om 2010 med bibehållna tegelpannor. Ny luftvärmepump och elradiatorer 2014. Byte till Mockfjärds 3-glas fönster 2015. Tillbyggnad entré och badrum 2017. Dränering med Isodrän och dagvattenkista utfördes 2017. Fasaden målades 2017. Ny elcentral, kompletteringar och genomgång av elinstallation 2018. Radonsug installerad 2018.
Fiber kan dras in

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1930 ombyggt 2017

Uppvärmning

Direkt El, Luftvärmepump samt eldstad

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 april 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 169 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundmurar av betong, utbyggnader med lecasten
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas & 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Galvaniserad målad plåt

Fastighetsbeteckning

Tidkortet 9

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 400 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 24 500 kr
El: 9 300 kr
VA: 3 350 kr
Renhållning: 2 250 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Det tillkommer alltid en obligatorisk statlig fastighetsavgift som för närvarande är 7.812kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 485 000 kr, varav byggnadsvärde 1 681 000 kr

Summa pantbrev

4 596 000 kr

Tomt

Areal: 1 007,6 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Karta

Hör av dig till Johan Styrsvik för mer information!

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Sollentuna

Reg. Fastighetsmäklare Säljkoordinator

Ansvarig mäklare

073-089 50 30

johan.styrsvik@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad