Kaprifolgatan 30A

Bilder

  • Såld!

Kaprifolgatan 30A , Hagalund , Karlstad

Nu finns möjlighet att förvärva detta charmiga bostadsrättsradhus på 1½-plan med bästa hörnläge! Här har ni chansen att bekvämt bo i en bostadsrätt och samtidigt ta del av de fördelar ett villaboende erbjuder. Förening med god ekonomi och har i dagsläget en avgiftsfri månad varje år. På entréplanet finner vi sällskapsytorna med ett nytt modernt kök från 2016, stort ljust vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. Här finns även ett duschrum. På det övre planet finner vi 3 sovrum samt ett rum utan fönster som idag nyttjas som barnrum. Här finns även ett badrum. Fiber är indraget.
På framsidan av huset finner vi ett mindre skogsparti, perfekt för barnen att leka i. Här bor ni på ett optimalt läge med busshållplats endast ett stenkast bort med linje 1 och 5 som b.la. åker till centrum och universitetet. Perfekt boende för barnfamiljen med en bilfri väg till skolan samt närhet till förskola. Inom en 5 minuters radie finns det 3 stycken lekparker. Bra cykelvägar till både centrum och Bergvik samt elljuspår över vägen.

Varmt välkomna på visning!

107 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 081 kr inkl VA, renhållning, garage och parkering.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
107 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
6
Driftskostnad:
1 521 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

107 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

En stenbelagd gång leder oss till bostadens entré. Väl inne möts vi av en luftig och välkomnande hall med laminatgolv och målade väggar. Direkt till höger finns stora avhängningsytor. Vidare in i den inre hallen finns plats för lättare möblemang.

Kök

Tar vi till vänster kommer vi till det stilfulla och moderna köket från 2016. Vit skåpsinredning med gott om förvaringsmöjligheter i form av praktiska utdragslådor och överskåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl, frys, ugn och micro i arbetshöjd. Snygg mörk bänkskiva med nedfälld diskho som snyggt bryts av med den ljust målade väggen i våtrumsfärg. Matplats intill fönstret med utsikt mot framsidan. På golvet ligger laminat och väggarna är målade.

Tvättrum

Innanför köket finner ett tvättrum utrustat med tvättmaskin (2017) och torktumlare (2018). Här finns även bostadens värmesystem (luft buren värme) samt bra med bänkytor och förvaringsplats.

Vardagsrum

Vidare in i bostaden öppnar det rymliga vardagsrummet upp. Fint ljusinsläpp från fönsterpartierna som vetter mot baksidan. Här ryms en rejäl soffgrupp och andra möblemang. På golvet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade i en ljus tapet som snyggt bryts av med en mörkare fondtapet. Härifrån når vi baksidan med ett stort trädäck med fint solläge. Här finns även en förrådsbod.

Duschrum

Tillbaka i hallen når vi entréplanets duschrum, med plastmatta på golv och vävtapet på vägg. Tapeten är underhållen med vattenbeständig målarfärg. I detta hygienrum finns duschplats, wc och tvättställ.

Övre plan

Från hallen når vi även trappan upp till det övre planet där vi finner bostadens samtliga sovrum.

Sovrum 1

Luftigt rum med fint ljusinsläpp, som idag har en spaljé ut mot den övre hallen. Här ryms en dubbelsäng. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är målade.

Sovrum 2/Barnrum

Trevligt sovrum som idag används som barnrum. Laminatgolv och målade väggar. Fönster som vetter mot framsidan.

Sovrum 3

Rummet används idag till klädförvaring men lämpar sig även utmärkt som barnrum eller kontor. Laminatgolv och målade väggar.

Barnrum

Rummet används idag som ett barnrum. Laminatgolv och målade väggar. Rummet saknar fönster och kan därmed inte klassas som ett vanligt sovrum.

Badrum

På det övre planet finns även ett badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Vidare finns här ett handfat, spegelskåp, högskåp, wc och badkar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

6 081 kr inkl VA, renhållning, garage och parkering.

Driftskostnad

18 252 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 600 kr
Försäkring: 2 652 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppvärmning och hushållsel är sammanslagna.

Andel i föreningen

16,6064%

Andel av årsavgiften

16,60387%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepump och värmeåtervinningssystem

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Larm finns installerat.

Fastighetsbeteckning

Luckan 2

Övrigt

Trevligt bostadsrättsradhus med eget garage samt parkeringsplats. Här finns gediget cykelförråd, soprum samt redskapsförråd som är gemensamt i föreningen. Varje radhus har en uteplats på framsidan och en på baksidan. Vid altanen på husets baksida har man även en förrådsbod.

Förening

Namn

Riksbyggens Karlstadshus nr 14

Om föreningen

Mindre bostadsrättsförening med 6 lägenheter. Lägenheterna är bostadsrättsradhus med tillgång till både garage- och parkeringsplats. Byggnaden är uppförd 1987 och adress är Kaprifolgatan 30 A-F.
Föreningen har en god sammanhållning och tillsammans sköter man vissa sysslor i föreningen som exempelvis snöskottning.
I dagsläget har föreningen en avgiftsfri månad en gång om året, som beslutas vid årsmötet varje år för nästkommande år.

TV och Bredband

Internet genom stadsnätet, eget abonnemang krävs.
Kabel-tv basutbud ca 500 kr/år.

Parkering

Garage och parkeringsplats finns till varje lägenhet och ingår i månadsavgiften.

Om området

Hagalund

Upp mot skogen västerut ligger Hultsberg, Henstad, Gustavsberg och Hagalund. Villaområden som är byggda på 70- och 80-talet. Friliggande villor blandas med radhus och stora lekområden. Här finns förskolor och grundskolor.

Kommunikation

Stadsbussens hållplats finns längs Hagalundsvägen.

Karta

Hör av dig till Marie Scherman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad