Våxnäsgatan 96A

Bilder

  • Kommande®
  • Såld!

Våxnäsgatan 96A , STRAND , Karlstad

Äntligen har vi nöjet att presentera denna trevliga och välplanerade 4:a i markplan på populära Strand. Lägenheten har ett riktigt bra läge med morgonsol på entréaltan och resten av dagen kan solen avnjutas på lägenhetens altan i västerläge.

Invändigt är lägenheten välplanerad och med ljusa materialval. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning och härifrån når du 2 av sovrummen, det tredje sovrummet nås från hallen. Stort badrum med tvättmaskin och en rymlig klädkammare nås även dem från hallen.

Mataffär finns i direkt närhet.

I månadsavgiften ingår parkeringsplats med motorvärmare.

81 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 400 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1061
Byggår:
2009-2010
Driftskostnad:
475 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande entréhall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster och rakt fram finner vi en rymlig klädkammare med bra förvaring. Väggarna är målade i en inbjudande varmare nyans och på golvet ligger det ett modernt och praktiskt klinkerslinkande laminatgolv.

Duschrum

Till vänster från hallen har vi lägenhetens duschrum med vita kaklade väggar och en modern ljusgrå plastmatta på golv. Utrustningsmässigt finns här toalett, handfat, spegelskåp och tvättmaskin. Tvättmaskinen finns under en praktisk arbetsbänk, där det även finns bra förvaring. I duschrummet finns även en duschhörna med fina duschdörrar i glas som sattes in -18.

Sovrum

Till höger från hallen finner vi ett mindre men ljust sovrum, som har bra ljusinsläpp från rummets fönster. Väggarna är målande i vitt och på golvet ligger ett ekparkettgolv, som är genomgående för hela lägenheten. Sovrummet har en garderob.

Kök och vardagsrum

Rakt fram ifrån hallen finns kök och vardagsrum i en öppen planlösning, vilket ger möjlighet för matlagning och en trevlig gemenskap med sällskap från soffan. Köket och vardagsrummet har den genomgående ekparketten på golvet och vita målade väggar. Köket som du hittar till vänster i lägenheten är ett vitt kök med svarta detaljer genom handtag och bänkskiva, detta matchar väl med vitt kakel ovan bänkskivorna. Utrustningsmässigt i köket finner vi 2 stycken kombinerad kyl/frys som ger bra plats för matvaror, spis med häll, spisfläkt, inbyggd mikro och diskmaskin. I köket finns plats för en större matgrupp för 6 personer, som med fördel placeras intill de stora fönstret som släpper in bra med ljus, här intill finns också utgången till altanen i västerläge, som har direkt anslutning till gräsytor. Till höger finns vardagsrumsdelen med plats för soffa och tv-hörna. Härifrån tar du dig vidare till två av lägenhetens sovrum.

Master bedroom

Det största av lägenhetens sovrum har även det ett härligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. På golvet finner vi den genomgående ekparketten och väggarna är vitmålade. I sovrummet finns bra förvaring tack vare de två dubbelgarderoberna som står symmetriskt på vardera sida om det ena fönstret.

Sovrum

Sovrum med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. På golvet finner vi även här den genomgående ekparketten och väggarna är vitmålade. Här finns även en dubbelgarderob.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 400 kr

Driftskostnad

5 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

3,8571%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsfastighet

Byggnadsår

2009-2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mek. till- och frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 april 2018
Energiklass: D

Fastighetsbeteckning

Strandslutet 3

Övriga byggnader

Rymligt förråd i separat byggnad.

I föreningen finns en gemensam yta i form av en paviljong med tillhörande lekplats.

Förening

Namn

Brf Bo Klok Strand

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen BoKlok Strand är en fin föreningen belägen på Strand i Karlstad.
Föreningen består av 6 st byggnader med sammanlagt 30st lägenheter.

Antal lägenheter

30

TV och Bredband

Kabel-tv genom ComHem, basutbud ingår i avgiften.
Internet genom ComHem, eget abonemang krävs.

Parkering

Till varje lägenhet följer en parkeringsplats med motorvärmare.
I föreningen finns 3 gästparkeringar.

Renoveringar

Oljning av balkonger, trappor och altaner, 2017.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Gemensamt soprum för hushållssopor samt den vanligaste sopsorteringen.
Föreningens medlemmar sköter själva bl.a. gräsklippning och snöskottning. I föreningen finns gemensam gräsklippare, trimmer, häcksaxar med mera, dessa finns i föreningens gemensamma förråd. Föreningen anordnar gemensamma städdagar varje vår och höst där boende förväntas delta.

Om området

STRAND

Rofyllda kvarter, men i högsta grad levande. Välskötta trädgårdar och fastigheter. Variationsrikedomen på hustyperna i hela stadsdelen ger området ytterligare karaktär. Närhet till Västerstrandskolan samt övrig barnomsorg. Här finns kommunala och privata förskolor. Strand har också bra närhet till Våxnäs och dess service med livsmedelsaffärer m.m

Kommunikation

Med närhet till City men ändå i lugnt kvarter. Härifrån promenerar eller cyklar du intill Stadskärnan längs klarälven. Vill du hellre ta buss har du närhet till busshållplats.

Närservice

I närområdet finner du flera mindre restauranger/pizzerior samt livsmedelsbutik.

Karta

Hör av dig till Linda Nirs för mer information!

Linda Nirs

Linda Nirs

Karlstad

Kil

Reg.Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0706-190135

054-190129

linda.nirs@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad