Packhusallén 8A

Bilder

  • Såld!

Packhusallén 8A , , Karlstad

Högt upp i byggnaden i populära Tullholmsviken finns nu denna välplanerade 3:a om 79 kvm med dubbla inglasade balkonger i fint läge med utsikt över Tullholmsviken. Med gott ljusinsläpp från stora fönsterpartier, sociala ytor mellan kök och vardagsrum samt hög materialstandard är detta ett hem att trivas i!

Inom kort promenadavstånd hittar du Inre hamn som med dess stora utbud av restauranger, caféer, butiker och gym ständigt är ett favoritställe för både Karlstadbor och besökare. I Tullholmsviken bor du även med närhet till populära segelbåtshamnen och Karlstads Paddlarklubb där du kan hyra både kanot och kajak för att uppleva Karlstad från dess bästa sida.

Vare sig du gillar stadens puls, omge dig av natur eller om du rent av föredrar en tur på sjön så erbjuder denna lägenhet närhet till dem alla!

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 321 kr inkl. värme, va och tv.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Du välkomnas in i lägenheten av en ljus och trevlig hall med plats för avhängning direkt till höger och förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob till vänster. Här har vi ljust målade väggar och på golvet ligger klinkers i en mörk nyans som övergår till parkett.

Sovrum

Rakt fram från entrén når vi lägenhetens första sovrum. Med smart förvaring i skjutdörrsgarderob direkt till höger känns rummet luftigt och härligt solljus strålar in från rummets fönster. Parkett pryder golvet och de stilrena väggarna bryts av med en smakfullt kalkmålad vägg.

Badrum

Vidare in i bostaden finner vi till vänster badrummet vars golv är klätt i gråaktig klinkers och väggar i stilrent vitt kakel. Badrummet kommer utrustat med härlig golvvärme, handdukstork, spegelskåp, tvättställ med tillhörande kommod samt en rymlig dusch. Här finns även allt du behöver för att sköta vardagens tvättbehov med tvättmaskin, torktumlare samt bänkutrymme.

Kök

Viker vi istället höger återfinns köket som med en öppen planlösning bjuder in till sociala tillställningar där det kopplas samman med både vardagsrum och dubbla inglasade balkonger! Köket är modernt med mycket förvaring och ger dig möjlighet att njuta av stilrena materialval i klassiska toner från Marbodal. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, integrerad ugn, integrerad mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Golvet pryds av parkett och väggarna är målade. Från köket nås lägenhetens två balkonger där den största är hela 12.5 kvm och bjuder på vacker utsikt över Tullholmsviken. Här kan du njuta av solens strålar och fin utsikt över de stundtals passerande båtarna.

Vardagsrum

Längre in finner vi det ljusa vardagsrummet. Tack vare stora fönsterpartier återfinns gott om naturligt solljus i detta rum där det även finns plats för stor soffgrupp och tv för mysiga hemmakvällar. På golvet ligger likadan parkett som i övriga bostaden och väggarna går även dem i samma ljusa kulör som tidigare.

Sovrum

Längst in är bostadens största sovrum där en King Size ryms utan problem. En stor klädgarderob ger gott om förvaring längs ena sidan av väggen. Fönster i två väderstreck gör även detta rum naturligt ljust. På golvet ligger parkett och väggarna är målade.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

4 321 kr inkl. värme, va och tv.

Driftskostnad

4 200 kr/år

Kommentar

Denna lägenhet debiteras 350kr/mån för hushållsel. Debiteras på avierna för månadsavgiften.

Andel i föreningen

2,101%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsfastighet

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Tullaren 1

Övriga byggnader

Övriga utrymmen som finns är garage, cykelförråd, miljörum, lägenhetsförråd samt barnvagns- och cykelrum.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

Förening

Namn

Brf Strandudden i Karlstad

Om föreningen

Brf Strandudden - Centralt och vackert belägen förening alldeles intill vattenkanten. Föreningen består av två flerbostadshus i 6 våningsplan samt källarvåning, med totalt 46 lägenheter alldeles intill härliga Tullholmsviken. Föreningen har även en innergård med både grönska och lekmöjlighet där stängsel möjliggör att även den minsta kan leka i lugn och ro.
Under gården finns det gemensamma parkeringsgaraget, lägenhetsförråd, cykelförråd samt miljörum för sophantering.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

46

TV och Bredband

Tv: Basutbud från Sappa ingår i avgiften.
Internet genom Stadsnätet, eget abonnemang krävs.

Parkering

Föreningen disponerar 40 garageplatser i det gemensamma garaget. Kostnad uppgår till 750 kr per månad. Separat kö till garageplatserna.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Marken är tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang för fastigheten, vilket gör att kostnaderna hålls nere. Detta innebär att man som lägenhetsinnehavare i förskott betalar en summa i månaden för prel. hushållsel förbrukning. Avgiften läggs på månadsavgiften. Denna avgift regleras sedan med jämna mellanrum.

Om området

Centralt och vackert beläget presenteras nu den nya stadsdelen Tullholmsviken. På bara minuter kan du befinna dig i stadens centrum, naturområden eller ute på sjön. Vardagen underlättas med goda kommunikationer och det finns flera busslinjer som trafikerar närområdet men för de allra flesta vardagsbestyren kommer du säkert märka att cykeln räcker långt.

Kommunen planerar att utmed vattnet skapa ett härligt kajstråk med strandpromenad för både boende och besökare, nya bryggor samt efterlängtade båtplatser.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda och här bor du med närhet till både stadsbuss, järnvägsstation och busstation.
Väl underhållna cykelvägar finns mot både centrum och ut mot Hammarö.

Närservice

Inom 5 minuters bilfärd finns både Ica och Coop på Nolgård för den som gillar att storhandla, nöjer man sig med mindre butiker finns både centrums utbud och vikens utbud inom cykelavstånd.

Karta

Hör av dig till Joachim Bäckström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad