Ullebergsvägen 14A

Bilder

  • Såld!

Ullebergsvägen 14A , Ulleberg , Karlstad

I en av Ullebergsvägens vackra byggnader finns denna otroligt mysiga lägenhet i markplan. Här bor du omringad av trivsamma grönytor med egen entré samt en fin stenlagd uteplats i direkt anslutning till lägenheten. Byggnaden uppfördes under 1920-talet med den tidstypiska Swedish grace-stilen och totalrenoverades under 2012 med högklassiga materialval som syns utvändigt såväl som invändigt. Lägenheten erbjuder både vackra ytskikt och vardagliga bekvämligheter, bland annat genom golvvärmen som finns i hela lägenheten. Till lägenheten hör en odlingslott där du kan låta dina gröna fingrar arbeta och om du hellre aktiverar dig med annat erbjuds en 350 m² stor relaxavdelning med gym, bastu, pool, pingis och biljard.

Välkommen att anmäla dig till visning!

52 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
3 013 kr inkl värme, VA samt parkering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
140
Byggår:
1920
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fina och välplanerade lägenhet på nya Ulleberg!

Hall
I hallen möts du av ett vackert stenklinkers golv med golvvärme som breder ut sig i hela lägenheten, vilket ger ett fint helhetsintryck. Väggarna går i ljus kulör där en modern fondtapet med milda färger bryter av på ett smakfullt sätt.

Kök/Vardagsrum
Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum ger trevliga sällskapsytor att umgås med familj och vänner i. Köket är modernt där vitt kakel pryder väggen ovan arbetsytorna i ek. I änden av köksdelen finns det en matplats med fondvägg som markerar matsalsdelen i den annars öppna planlösningen. Hela rummet är i övrigt stilrent med vita väggar, gott ljusinsläpp och det fina stenklinkersgolvet med golvvärme som ger en förhöjd känsla av komfort. Den maskinella utrustningen består av häll, spisfläkt, ugn, diskmaskin och integrerad mikro.

Sovrum
Stort sovrum med vita väggar och en fondvägg med samma färg som återfinns vid matplatsen vilket skapar en bra helhet i lägenheten. Här ryms en King Size utan bekymmer! Den genomgående golvvärmen är ett stort plus och stora vita fina garderober längs ena sidan ger rummet otroligt bra förvaring.

Badrum
Vitt och fräscht helkaklat badrum med mörkt klinker på golv. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 013 kr inkl värme, VA samt parkering

Driftskostnad

4 598 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 998 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,1%

Andel av årsavgiften

1,92625%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1920

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mek. till- och frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gräsdalen 1:1

Övrigt

Till lägenheten finns ett förråd och en tillhörande parkering med motorvärmare.

Det finns även tillgång till en tvättstuga i samma byggnad där tvätt av den tyngre sorten med enkelhet kan hanteras. Här finns förutom tvättmaskin även ett torkskåp.

Förening

Namn

Brf Ullebergsvägen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ulleberg bildades 2010 och föreningen består av 27 lägenheter.
Föreningens medlemmar har tillgång till odlingslotter, trädgårdshus, trädgårdsanläggning med fruktträd och bärbuskar, boulebana och lekpark. Utemöbler finns utplacerade för härliga grillkvällar om sommaren.
Föreningens samtliga våningar har även tillgång till en fantastisk relaxavdelning på Ullebergsvägen 10 med gym, pool, bastu, bordtennis och biljard.
Samtliga boenden har egen uteplats och till fyra av lägenheterna (Ullebergsvägen 8) erbjuds dessutom ett eget gårdshus med tillhörande mark. Här kan du t.ex. odla dina egna ekologiska grönsaker i en trivsam utemiljö.

För mer information: www.ulleberg.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

27

TV och Bredband

Internet finns via Stadsnätet.

Parkering

I månadsavgiften ingår parkering med motorvärmare

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Ulleberg

Ulleberg erbjuder dig en lugn & lantlig miljö endast 5 minuter från stan. På Ulleberg slipper du biltrafik men har ändå nära till centrum, stadens vimmel och Bergviks köpcentrum.
Här har du möjlighet att njuta av alla fördelar att bo i hus men samtidigt bo bekvämt i lägenhet. Det finns gott om strövområden och fina promenadvägar.

Kommunikation

Karlstads stadsbuss trafikerar området med Linje 7 som tar dig till centrum och på ett smidigt sätt där kunna byta vidare till alla Karlstads busslinjer. Från Ulleberg tar man sig med bil snabbt ut på motorvägen för att lätt och snabbt kunna nå alla stadens hörn.

Närservice

Närhet till Bergviks köpcentrum med bland annat matbutiker.

Karta

Hör av dig till Joachim Bäckström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad