Bollmora gårdsväg 9

Bilder

  • Såld!

Bollmora gårdsväg 9 , Tyresö Centrum , Tyresö

Mycket praktisk och välplanerad 3/4:a - ett riktigt drömboende för den unga familjen eller paret!

- Snabbt tillträde möjligt
- Mycket hög standard, allt nästintill i nyskick
- Öppen planlösning
- Dubbla balkonger, SÖ- och NV-läge
- Mycket goda förvaringsutrymmen
- Hög säkerhet med elektronisk port och säkerhetsdörr
- Avgiften inkluderar kall- och varmvatten och fiberbredband
- Mycket god ljudisolering till grannarna
- Golvvärme i badrum
- Högklassiga vitvaror från Cylinda, som t.ex. tvätt- och diskmaskin samt torktumlare
- Varmgarage med spolplatta med tillgång direkt från hissen
- Dedikerat låsbart förråd intill porten för barnvagn eller rullator
- Dedikerat låsbart cykelförråd i trappuppgången
- Stort varmförråd i källaren
- Ytterligare tvättstuga i källaren när det är dags för stortvätt
- Vissa möbler och stor vägg-tv ingår i försäljningen om köparen önskar
- Tre fina gästlägenheter finns att hyra billigt i BRF:en för nära och kära som besöker
- Mysig och barnvänlig innergård
- 30 sek promenad till förskola och grundskola
- 1 min promenad till populärt gym
- 2 min promenad till hållplats med direktbuss till Stockholm C på 24 minuter, Gullmarsplan på 14 min.
- 2 min promenad till skog och natur
- 3 min promenad till stor livsmedelsbutik (Willy:s)
- 4 min promenad till simhall, isrink och fotbollsplan
- 10 min promenad till Tyresö Centrum med många butiker, restauranger, vårdcentral, tandläkare, apotek och stor lek- och skatepark


Välkommen till detta mycket praktiska boende, perfekt för den unga familjen eller det unga eller äldre paret, i välskötta BRF Tyresö Trädgårdar.

I den här lägenheten är planlösningen väldigt genomtänkt och öppen med stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp i två väderstreck.

För att maximalt utnyttja ljuset har de två badrummen, entré och förvaring placerats i mitten av lägenheten vilket gör att ytorna närmast fönstren frigörs för vardagsrum, matplats och sovrum.

Materialvalen är noggrant genomförda och i hög standard med inslag som t.ex. vitlaserad ekparkett.

Den generösa öppningen mellan kök och vardagsrum skapar en levande miljö, ypperlig för sociala sammanhang. Hit kan man välkomna familj och vänner för trevliga stunder långt in på småtimmarna.

Det härliga, praktiska och högkvalitativt köket från Ballingslöv badar i underbart morgonljus, har väldigt goda förvaringsutrymmen och stora bänkutrymmen med stänkskydd i cararramarmor. Här finns en modern induktionshäll och varmluftsugn med förstklassiga funktioner, och självklart också en inbyggd mikrovågsugn, samt rostfri kyl/frys. I den här välutrustade och kreativa miljön kan alla kulinariska läckerheter skapas inför både vardag och fest. Diskmaskinens grundprogram tvättar helt rent på bara 58 minuter!

Det stora sovrummet ligger i en avskild del av lägenheten. Här råder lugn och frid som skänker god nattsömn. Den mindre balkongen i NV-läge från stora sovrummet överblickar innergården - mycket praktiskt om man vill ha koll på vad barnen gör eller se vad grannarna har för sig.

Det mindre sovrummet överblickar kvarteret, perfekt om man vill ha koll på vad som händer ute på gatan.

Båda sovrummen har tillgång till rejäla inbyggda garderober. Fristående och skrymmande garderober behöver inte ställas in i sovrummen.

Den större balkongen från vardagsrummet har dubbeldörrar med ett massivt ljusinsläpp om man önskar. Här finns en möjlighet att förlänga vardagsrummet under sommarmånaderna eller bevara sommaren när hösten närmar sig.

Badrummen är helkaklade och det större har uppvärmt golv, och en dusch som lätt kan ersätts av ett härligt bubbelbadkar om man önskar. Eftersom varmvatten ingår i avgiften kan man helt obekymrat ta härliga varma långduschar. Här finns också en stor arbetsbänk, perfekt för att sköta tvätten. Det lilla badrummet fungerar också som gästtoalett.

I lägenheten finns ytterligare ett större rum som kan användas som förråd, stor walk-in-closet, arbetsrum, lekrum, bio, hobbyrum, gaming-rum, bibliotek eller ett extra sovrum - eller varför inte en kombination?

Hela lägenheten har tjocka och väldigt ljudisolerade väggar. Man slipper höra trafik utanför eller högljudda grannar. I trappuppgången finns separata barnvagns- och cykelförråd. Varmgaraget nås direkt från hissen. En kall vinterdag är det perfekt att få sätta sig i en varm och snö- och isfri bil.

I BRF:en finns tre mycket fina gästlägenheter med fyra sängplatser vardera som enkelt kan bokas via webben till en mycket låg kostnad när nära och kära kommer och hälsar på.

Området runt BRF:en har allt att erbjuda som man kan önska sig inom kort promenadavstånd, så som flera gym, golfbana, naturområden, restauranger och sport-, sim- och ishall.
Inom 15 minuters promenad finns fyra olika förskolor och tre grundskolor, däribland populära Internationella Engelska Skolan, som ligger bara 30 sekunders promenad från porten. Tre livsmedelsbutiker, Willy:s, Ica och Coop ligger inom kort promenadavstånd, och Lidl inom cykelavstånd. Tyresö Centrum ligger bara 10 minuters promenad bort. Här finns över 70 butiker och andra sociala och kommersiella verksamheter. Här finns också ett stort bibliotek, en biograf och lek- och skatepark.

Den närmsta busshållplatsen Masten, bara två minuters promenad bort, är sista stoppet i kommunen och ligger vid avfarten rakt ut på motorvägen mot Gullmarsplan eller city. I rusningstrafik passerar en buss ungefär var tredje minut och man får nästan alltid sittplats om man släpper förbi en full buss eller två.

Alldeles i närheten finns Tyresö Brandstation, med både brandkår och ambulans. Är olyckan framme är hjälpen på plats inom några få minuter.

Det här är en lägenhet som har allt för den som önskar ett smart och praktiskt boende som underlättar vardagen för hela familjen och samtidigt sätter trygghet och guldkant på tillvaron. Allt - verkligen allt - är väldigt välplanerat. Låt inte det stora bygget utanför skrämma - inom några månader är det nya kvarteret klart och då kommer det finnas butiker och kaféer utanför porten och hela kvarteret kommer att leva upp ännu mer.

Nu finns en chans att förvärva en mycket fin lägenhet i denna BRF - som sålde slut på nolltid vid färdigställandet 2015.

Välkommen till ditt framtida boende - ett boende för hela familjen och med plats att växa i.

93 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 038 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2014-2015

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

5 038 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

1,0932%

Andel av årsavgiften

1,09%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014-2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

mekanisk med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 september 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Järnet 11

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd samt dubbla balkonger.

Förening

Namn

Brf Tyresö Trädgårdar

Om föreningen

Brf Tyresö Trädgårdar blev inflyttningsklart under augusti 2015 och består av tre arkitektritade trähus med ljus putsfasad mot gata och elegant trädfasad mot innergård. Föreningen har totalt 114 st bostadsrättslägenheter i varierande storlekar (1-5 rok).

Föreningen har 3 st övernattningslägenheter om 2 rum och kök som de boende i föreningen kan nyttja. Övernattningslägenheterna är även utrustade med tvättmöjligheter. Kostnad f.n. 300 kr/dygn. En av övernattningslägenheterna nyttjas f.n. som en föreningslokal om 2 rum och kök utrustad med tvättmöjligheter.

Husen byggdes 2014-2015 med Oscar Properties som byggherre.

Utgångspunkten för den vackra innergården är den klassiska renässansträdgården. Med prydnadsgräs, blomsterlökar, perenner, klätterväxter samt mindre träd skapas en trädgård med harmonisk variation och vackra färgskiftningar över hela året. Föreningen håller f.n. på och diskuterar hur de ska kunna göra innergården ännu mer inbjudande för föreningens medlemmar (förslag ligger under fliken "viktiga dokument").

I källarplan finns ett gemensamt garage med en avspolningsplats, samt en grovtvättstuga och cykelrum.

Föreningen nyttjar 90 garageplatser i varmgarage under husen. Dessa hyrs ut till medlemmarna för ca: 900 kr/mån. Information om lediga platser fås av föreningens förvaltare; ViRedo på tel. 08-55516060 eller på info@viredo.se

Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd på källarvåning. Utrymme för hushållssopor finns i anslutning till husen.

Varje hus är utrustat med hiss som går hela vägen från källare/garage till alla våningsplan.

Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme från Vattenfall. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.

I årsavgiften ingår bl.a. basutbud för fiber-tv och 100 Mbit bredband från Ownit.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1163 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465kr)

Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60

Antal lägenheter

114

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Fiberbredband och fiber-tv

Parkering

Varmgarage

Ekonomi

Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad