Barrskogsvägen 1, 5 tr

Bilder

  • Såld!

Barrskogsvägen 1, 5 tr , Tyresö Centrum , Tyresö

Elegant, nyproducerad 3/4:a, högst upp i huset, i populära Brf Skogskanten! Mycket fin lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och rymlig inglasad balkong i öppet och insynsfritt västerläge. Närhet till bra kommunikationer, skola och förskola. Möjligt med snabbt tillträde.

83 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
4 535 kr Inkl värme och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
131404
Byggår:
2015-2016
Driftskostnad:
640 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Nyproducerad gavellägenhet högst upp i huset, på öppet och insynsfritt västerläge!

- Chans att bo högst upp i huset
- Stor, inglasad balkong i öppet och insynsfritt västerläge
- Fönster i tre väderstreck
- Öppen planlösning med stora sociala ytor
- Möjlighet att nyttja som tre sovrum
- Fina materialval och hög inredningsstandard
- Fullutrustat kök med moderna vitvaror
- Helkaklat badrum med egen tvättavdelning
- Busshållsplats ca 5 min från huset
- Ca 25 min med buss till Gullmarsplan samt direkbussar till Sthlm City (Vattugatan) vid rusningstrafik
- Nära Tyresö centrum och naturen

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till hands. Nyproduktion från 2016 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Gavelläget med flertalet fönster i tre väderstreck tillsammans med den öppna planlösningen bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd. Större inglasad balkong i västerläge ger möjlighet att sitta ute och njuta av kvällssolen i goda vänners lag. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar i samtliga rum och erbjuder helkaklat duschrum med en fullutrustad tvättavdelning.

Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum, gott om arbetsyta och rymlig matplats i anslutning, som erbjuder rum för festmiddagar med många vänner och familj. Köket i vitt har vackra luckor och lådfronter med rostfria handtag samt stänkskydd med stora vita kakelplattor med stående sättning. Moderna rostfria vitvaror med inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin.

Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möblemang och matplats i anslutning till kök. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och stora fönster åt två väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp. Vacker ekparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns det utgång till lägenhetens balkong.

Stor inglasad balkong i öppet och insynsfritt västerläge, med gott om plats för balkongmöblemang. Balkongen har belysning och eluttag för inkoppling av t.ex. infravärme för mysiga kvällar ute på balkongen långt in på säsongen.

Helkaklat duschrum med väggar i stilrent vitt kakel och grått klinkergolv med underliggande komfortvärme. Badrummet är utrustat med duschhörna med glasväggar, wc, kommod med handfat och spegelskåp. Badrummet har plats för badkar för den som önskar och det finns dessutom en modern tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk monterad för att lätt kunna vika tvätt och väggskåp ovan arbetsbänk med gott om plats för förvaring.

Lägenheten har två rymliga sovrum, varav ett större med gott om plats för dubbelsäng, belägna i varsin del av lägenheten. Sovrummen har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Det större sovrummet har en mycket stor klädkammare som med fördel kan användas som kontor eller extra sovrum.

Entréhall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob med smarta hyllsystem.

Lägenheten har säkerhetsdörr och ett tillhörande källarförråd.

Sammanfattningsvis ett modernt boende med närhet till natur, kommunikationer, centrum, skola och förskola. Bara att flytta in!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

4 535 kr Inkl värme och kallvatten

Driftskostnad

7 680 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
VA: 1 440 kr
Övrigt: 2 640 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Info driftskostnad: Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på ca 300 kr/mån Säljarn har haft en genomsnittlig varmvattenkostnad på ca 120 kr/mån. Övrigt = Kostnad för bredband, IP- telefoni (220 kr/mån).

Andel i föreningen

1,6623%

Andel av årsavgiften

1,66226%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenradiatorer

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 juli 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Stor inglasad balkong, högst upp i huset, i öppet och insynsfritt västerläge samt källarförråd.

Förening

Namn

Brf Skogskanten

Om föreningen

Brf Skogskanten blev inflyttningsklart under 2016. Husen är byggda av JM och ligger belägna längs med Njupkärrsvägen. Föreningen består två lamellhus om totalt 76 lägenheter. Husen har fem bostadsvåningar samt källare. Här finns lägenheter med 1-4 rum och kök.

Området är väl genomtänkt och naturen i omgivningen har bevarats med grönområde där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Brf Skogskanten består av fyra trapphus med ljusa, välkomnande entréer. Det finns entréer både mot kvartersgatan i söder och Njupkärrsvägen i norr. Utanför husen, längs med Njupkärrsvägen finns närmaste busshållsplats (Njupkärrsvägen).

Alla våningsplan inklusive källarplanet nås med både hiss och trappa. På entréplanet i varje trappuppgång finns postboxar, medans morgontidningen levereras till det tidningsfack som finns utanför varje lägenhetsdörr.

Utomhusparkering att hyra finns längst med kvartersgatan samt på parkeringsplatser i anslutning till husen. Brf Skogskanten delar också ett garage med grannföreningen Brf Skogsgläntan, och där finns ett antal platser till uthyrning. Gästparkering finns på anvisade besöksplatser i området.

I Brf Skogskanten har varje lägenhet ett tillhörande förråd i källaren. Föreningen har också ett antal extraförråd för uthyrning för den som behöver mer förrådsyta. Föreningen har ett övernattningsrum som kan hyras av de boende för ca 300 kr/natt.

I båda husens källare finns även barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförråd.

Det finns kombinerat sop- och återvinningsrum i båda husen i Brf Skogskanten. I dessa slängs både hushållssopor och tidningar, och fraktioner som plast och kartong. Soprummen ligger vid entréerna i trapphus 10 och 12.

Föreningen har ett styrelserum med tillhörande wc i källaren i trapphus 12.

Internet, kabel-tv och telefoni genom Telia Triple Play (hastighet upp till 50/8-100/10 Mbit per sekund). Kostnad: 220 kr/mån.

Utöver årsavgift tillkommer avgift för varmvatten samt bredband, kabel-TV och abonnemang/samtalsavgifter telefoni. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift får, enligt stadgar, tas ut efter beslut av styrelsen. Köparen debiteras en överlåtelseavgift (år 2018 ca: 1138 kr).

Bostadsrättsföreningen administreras och förvaltas av JM AB under 2 år.

Föreningens hemsida: http://brfskogskanten.bostadsratterna.se/

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad