Bollmora gårdsväg 11, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Bollmora gårdsväg 11, 1 tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Välkommen att flytta in i denna rymliga 2:a i Brf Tyresö Trädgårdar! Modern lägenhet med hög standard och mycket stor balkong i västerläge, fint beläget nära bl.a. Tyresö centrum, kommunikationer, golfbana och naturen.

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 817 kr Inkl värme, VA och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2014-2015
Driftskostnad:
628 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen att flytta in i denna rymliga 2:a i Brf Tyresö Trädgårdar! Modern lägenhet med hög standard och mycket stor balkong i västerläge, fint beläget nära Tyresö centrum.

Lägenheten är i mycket fint skick, med bl.a. genomgående av mattlackad stavparkett i vitpigmenterad ek och helkaklat badrum. Alla fönster i lägenheten har extra låg bröstning som ger ett rikligt ljusinsläpp.

Exklusivt kök från Balingslöv med gott om arbetsyta och förvaring samt öppen planlösning mot vardagsrum. Köket har vita luckor och stilrena handtag, vacker bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor. Köket har rostfria vitvaror från Cylinda med inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd spisfläkt. Under väggskåp och hyllplan sitter infälld spotlightbelysning som tänds på lampknapp på vägg.

Elegant, helkaklat badrum med cremefärgat klinkergolv med underliggande golvvärme och kaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med kommod i valnöt med handfat, stor spegel med nedpendlande lampa med mässingdetaljer, duschhörna med glasvägg och toalett. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare, med arbetsbänk ovan.

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang, samt plats för matplats vid fönster. Vardagsrummet har fina ytskikt med mattlackad stavparkett i vitpigmenterad ek och vitmålade väggar och utgång till balkong.

Balkongen är väldigt rymligt (ca 15 kvm) och ligger belägen i västerläge, med utsikt mot grönskande innergård. Här finns plats för både matbord och soffhörna. Eluttag finns för inkoppling av t.ex. infravärme och belysning.

Sovrum med fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Sovrummet har fina ytskikt med mattlackad stavparkett i vitpigmenterad ek och vitmålade väggar. I sovrummet finns även en garderob.

Hall med plats för avhängning och flertalet garderober vid lägenhetens entré.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd. Huset ligger fint beläget nära bl.a. Tyresö centrum, golfbana, badhus, promenadvägar ut i naturen och kommunikationer. Det går flertalet olika busslinjer till Gullmarsplan, och dessa tar ca: 12 min. Det går även direktbussar morgon och eftermiddag till centrala Stockholm som tar ca: 20 min.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

2 817 kr Inkl värme, VA och bredband

Driftskostnad

7 542 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 640 kr
Försäkring: 1 902 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Säljaren har haft en genonmsnittlig elkostnad på ca 470 kr/mån. Säljaren har betalat 1902 kr/år för hemförsäkring.

Andel i föreningen

0,61126%

Andel av årsavgiften

0,61%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014-2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 september 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Järnet 11

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande källande förråd samt balkong i västerläge.

Förening

Namn

Brf Tyresö Trädgårdar

Om föreningen

Brf Tyresö Trädgårdar blev inflyttningsklart under augusti 2015 och består av tre arkitektritade trähus med ljus putsfasad mot gata och elegant trädfasad mot innergård. Föreningen har totalt 114 st bostadsrättslägenheter i varierande storlekar (1-5 rok).

Föreningen har 3 st övernattningslägenheter om 2 rum och kök som de boende i föreningen kan nyttja. Övernattningslägenheterna är även utrustade med tvättmöjligheter. Kostnad f.n. 300 kr/dygn. En av övernattningslägenheterna nyttjas f.n. som en föreningslokal om 2 rum och kök utrustad med tvättmöjligheter.

Husen byggdes 2014-2015 med Oscar Properties som byggherre.

Utgångspunkten för den vackra innergården är den klassiska renässansträdgården. Med prydnadsgräs, blomsterlökar, perenner, klätterväxter samt mindre träd skapas en trädgård med harmonisk variation och vackra färgskiftningar över hela året. Föreningen håller f.n. på och diskuterar hur de ska kunna göra innergården ännu mer inbjudande för föreningens medlemmar (förslag ligger under fliken "viktiga dokument").

I källarplan finns ett gemensamt garage med en avspolningsplats, samt en grovtvättstuga och cykelrum.

Föreningen nyttjar 90 garageplatser i varmgarage under husen. Dessa hyrs ut till medlemmarna för ca: 900 kr/mån. Information om lediga platser fås av föreningens förvaltare; ViRedo på tel. 08-55516060 eller på info@viredo.se

Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd på källarvåning. Utrymme för hushållssopor finns i anslutning till husen.

Varje hus är utrustat med hiss som går hela vägen från källare/garage till alla våningsplan.

Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme från Vattenfall. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.

I årsavgiften ingår bl.a. basutbud för fiber-tv och 100 Mbit bredband från Ownit.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1163 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465kr)

Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60

Antal lägenheter

114

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Fiberbredband och fiber-tv

Parkering

Varmgarage

Ekonomi

Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad