LM Ericssons väg 16, vån 5

Bilder

  • Såld!

LM Ericssons väg 16, vån 5 , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Välkommen till denna 4:a på bästa läge i populära Brf Tyresö Trädgårdar! Lägenheten ligger högst upp i huset, med dubbla balkonger, varav en stor balkong/terass i öppet och insynsfritt sydvästläge samt en balkong med förmiddagssol. Fint beläget nära bl.a. Tyresö centrum, livsmedelsbutik, golfbana, ishall och buss.

96 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 200 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
96 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2015-2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

96 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna 4:a på bästa läge i populära Brf Tyresö Trädgårdar! Lägenheten ligger högst upp i huset, med dubbla balkonger, varav en stor balkong/terass i öppet och insynsfritt sydvästläge samt en balkong med förmiddagssol.

Fint beläget nära bl.a. Tyresö centrum, livsmedelsbutik, golfbana, ishall, simhall och kommunikationer.

Lägenheten har en mycket hög materialstandard, en attraktiv och genomtänkt öppen planlösning samt stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp i två väderstreck. Specialritat kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror och stänkskydd i carraramarmor. Bostaden har även dubbla balkonger varav, en stor i söderläge. Genomgående vitpigmenterade golv i ek samt vitmålade väggar.

HALL
Välkomnande entré med bra avhängningsmöjligheter samt ett städskåp och lägenhetens el- och multimediacentral. I lägenhetens inre hall finns även en klädkammare.

KÖK & VARDAGSRUM

Rummen är integrerade med öppen planlösning vilket ger en modern känsla och en härlig yta för umgänge. Köket från Ballingslöv har vita luckor och stilrena handtag. Stänkskyddet ovanför den ljusa bänkskivan med underlimmad diskho är i ljus Carraramarmor. Arbetsytorna är rejält tilltagna med gott om förvaring och köket har rostfria vitvaror från Cylinda i form av inbyggd varmluftsung, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd spisfläkt. Under väggskåp och hyllplan sitter infälld spotlightbelysning som tänds på lampknapp på vägg.

Vardagsrummet är ljust och inbjudande med fönster mot Tyresövallen och fönsterbänkar i sten. Generös storlek som erbjuder gott om möbleringsmöjligheter. Från vardagsrum finns utgång till lägenhetens mindre balkong i öppet österläge med morgonsol.

BADRUM

Badrummet är ljust och tidlöst med cremefärgat klinkergolv med underliggande golvvärme och vitt väggkakel. Kommoden och hyllplanet ovanför tvättmaskinen och tumlaren är i sober valnöt för att addera värme och personlighet. Den nedpendlande lampan har detaljer i mässing och en stor infälld väggspegel ovanför handfatet ger hela badrummet känsla av extra rymd.

Gästtoalett med cremefärgat klinkergolv och vita kaklade väggar. Gästtoaletten är utrustad med wc och handfat med infälld spegel ovan.

SOVRUM

Tre rymliga sovrum med stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp, varav ett stort med gott om plats för dubbelsäng. I alla sovrummen finns garderober, och i det största sovrummet finns en dubbelgarderob. Från ett av sovrummen som med fördel kan nyttjas som t.ex. arbetsrum finns utgång till lägenhetens stora balkong i soligt söderläge, belägen mot den fina innergården.

I källaren finns ett tillhörande källarförråd.

Utgångspunkten för innergården är den klassiska renässansträdgården. Med prydnadsgräs, blomsterlökar, perenner, klätterväxter samt mindre träd kommer målet vara att skapa en trädgård med harmonisk variation och vackra färgskiftningar över hela året. Föreningen håller f.n. på och diskuterar hur de ska kunna göra innergården ännu mer inbjudande för föreningens medlemmar (förslag ligger under fliken "viktiga dokument").

Området är lugnt och barnvänligt och huset ligger väl beläget, mycket nära Tyresö centrum, kommunikationer och promenadvägar ut i Erstavikens naturområde.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

5 200 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband

Kommentar

Säljaren har haft hemförsäkring genom Trygg-Hansa. Kostnad: 3372 kr/år Säljaren har haft en elförbrukning på ca: 630 kr/månad

Andel i föreningen

1,1285%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler

Övrigt

I porten belägen på LM Ericssons väg 12 har föreningen tre fullutrustade övernattningslägenheter för uthyrning.

Fastighetsbeteckning

Tyresö Järnet 5

Övriga byggnader

I garage finns en avspolningsplats där föreningens medlemmar kostnadsfritt kan tvätta av bilen.

Övrigt

Lägenheten har dubbla balkonger, varav en större i söderläge samt balkong med förmiddagssol. I källaren finns ett tillhörande lägenhetsförråd.

Förening

Namn

Brf Tyresö Trädgårdar

Om föreningen

Brf Tyresö Trädgårdar blev inflyttningsklart under augusti 2015 och består av tre arkitektritade trähus med ljus putsfasad mot gata och elegant trädfasad mot innergård. Föreningen har totalt 114 st bostadsrättslägenheter i varierande storlekar (1-5 rok).

Föreningen har 3 st övernattningslägenheter om 2 rum och kök som de boende i föreningen kan nyttja. Övernattningslägenheterna är även utrustade med tvättmöjligheter. Kostnad f.n. 300 kr/dygn. En av övernattningslägenheterna nyttjas f.n. som en föreningslokal om 2 rum och kök utrustad med tvättmöjligheter.

Husen byggdes 2014-2015 med Oscar Properties som byggherre.

Utgångspunkten för den vackra innergården är den klassiska renässansträdgården. Med prydnadsgräs, blomsterlökar, perenner, klätterväxter samt mindre träd skapas en trädgård med harmonisk variation och vackra färgskiftningar över hela året. Föreningen håller f.n. på och diskuterar hur de ska kunna göra innergården ännu mer inbjudande för föreningens medlemmar (förslag ligger under fliken "viktiga dokument").

I källarplan finns ett gemensamt garage med en avspolningsplats, samt en grovtvättstuga och cykelrum.

Föreningen nyttjar 90 garageplatser i varmgarage under husen. Dessa hyrs ut till medlemmarna för ca: 900 kr/mån. Information om lediga platser fås av föreningens förvaltare; ViRedo på tel. 08-55516060 eller på info@viredo.se

Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd på källarvåning. Utrymme för hushållssopor finns i anslutning till husen.

Varje hus är utrustat med hiss som går hela vägen från källare/garage till alla våningsplan.

Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme från Vattenfall. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.

I årsavgiften ingår bl.a. basutbud för fiber-tv och 100 Mbit bredband från Ownit.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1163 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465kr)

Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60

Antal lägenheter

114

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Fiberbredband och fiber-tv

Parkering

Varmgarage

Ekonomi

Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad