Granitvägen 4C, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Granitvägen 4C, 1 tr , Tyresö Centrum , Tyresö

Totalrenoverad (2019) 3:a i populära Brf Solhöjden i Tyresö! Lägenheten är i genomgående toppskick och har rymlig inglasad balkong på bästa sydvästläge, med utsikt mot grönskande innergård. Fint beläget nära bl.a. Tyresö Centrum, naturen och kommunikationer.

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 366 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
14
Byggår:
1964-66

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Topprenoverad 3:a i populära Brf Solhöjden i Tyresö, på ett av föreningens bästa lägen, med balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge!

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till handa! Modernt renoverad 3:a med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Lägenhetens genomgående planering gör att den känns ljus och rymlig. Lägenheten är till stor del renoverad 2019, med bl.a. nytt elegant kök med rostfria vitvaror, nya ytskikt med parkettgolv i alla rum samt klinkergolv i hall och infälld spotlightbelysning i tak, i alla rum.

Elegant kök i grått med nya rostfria/integrerade vitvaror med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och kolfilterfläkt. Här finns plats för en rymlig matplats vid fönster, med utsikt mot grönskande innergård. I tak finns infälld spotlightbelysning med dimmerfunktion och under väggskåp finns LED-belysning. Köket har ljusa ytskikt med parkettgolv och vitmålade väggar.

Helkaklad wc/badrum renoverat i samband med föreningens stambyte. Badrummet har mörkgrå/svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med en duschhörna med skjutbar glasvägg, kommod med handfat, spegelskåp med belysning och är förberett för inkoppling av tvättmaskin och torktumlare. Här finns även infälld spotlightbelysning med dimmerfunktion i tak och ett vädringsfönster.

Stort vardagsrum med elegant parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang, och från vardagsrummet är det utgång till lägenhetens inglasade balkong. Infälld spotlightbelysning med dimmerfunktion i tak.

Lägenheten har en väl tilltagen och inglasad balkong i öppet sydvästläge, med utsikt mot grönskande innergård. Här finns chans att sitta ute och njuta av många av dygnets soltimmar.

Två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Båda sovrummen har utsikt mot grönska och i tak finns infälld spotlightbelysning med dimmerfunktion.

I hall finns plats för avhängning vid entrédörr, och smart förvaring med platsbyggda garderober och en rymlig klädkammare, som med lätthet kan anpassas efter eget önskemål.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd och ligger fint belägen, nära Tyresö centrum, närlivs, kommunikationer, förskolor, skolor och naturen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 366 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,20684%

Andel av årsavgiften

0,20684%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

1964-66

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö - Bollmora Berg 1

Övrigt

Lägenheten har tillhörande förråd samt balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge.

Förening

Namn

Brf Solhöjden i Tyresö

Om föreningen

Brf Solhöjden i Tyresö bildades i oktober 2009. Fastighetsbeteckningen är Bollmora Berg 1.

Fastigheten ligger välbelägen med närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C.

OVK besiktning utförd och godkänd årsskiftet 2015/2016.

Tillgång finns till cykelförråd, samt barnvagnsrum och källarförråd. I området finns även fina innergårdar med ytor för gemensamhet, med bland annat bouleplan, flertalet grillplatser, bollplaner, lekplatser och grönområden med parkbänkar.

Välutrustad tvättstuga i separat byggnad med tvättmaskiner, torktumlare, centrifuger, torkskåp samt elmanglar. I föreningens finns även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Ny gästlägenhet Granitvägen 10 C, byggd 2016. Totalt 6-7 bäddar finns att tillgå. Även ett litet kök och vardagsrum finns.

P-plats från ca 136 kr/mån, flerbilsgarage från ca 309 kr/mån och enbilsgarage från ca 420 kr/mån. Kontakta HSB för mer info om kö och prisuppdateringar.

Digital-tv, bredbandstelefoni och internet genom Telias fibernät med hastigheter upp till 100 Mbit/s och ComHem.

Enligt föreningens hemsida så ingår kanalpaket Lagom från Telia i månadsavgiften.

Samtliga portar har nyligen renoverats och i portarna har det även installerats energisnål belysning, postboxar samt digitala informationsskärmar.

Föreningen genomför nu fönsterbyten, så alla bostäder kommer få nya fönster och balkongdörrar i glas. De har även tittat på att genomföra fasadrenoveringar och utbyggnationer till större balkonger med inglasning. Inget beslut är taget. På föreningens hemsida finns förslag gällande hur det kan se ut i framtiden: https://www.solhojdentyreso.se/showfile/?filID=139

Föreningen har sålt av marken mitt emot kyrkan, vilket påverkar föreningens ekonomi positivt.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningen höjde månadsavgifterna med 2% den 1 juli 2018.

Mer information om föreningen och dess planer för framtiden finns på www.solhojdentyreso.se

Föreningens förvaltare är HSB Stockholm. Tel: 010-442 11 00. Hemsida: www.hsb.se/stockholm

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström eller Aras Ismail för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Aras Ismail

Aras Ismail

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-500 05 65

aras.ismail@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad