Bollmoravägen 2, bv

Bilder

  • Såld!

Bollmoravägen 2, bv , Tyresö Centrum , Tyresö

- Stambyte 2002
- Lågt belånad förening (ca 2300kr/kvm)
- Bussen precis utanför
- Lediga P-platser med eluttag (250kr/månad)
- Endast ca 20 minuter till city

Hall med ljus matta och målade väggar i vitt. Här finns plats att hänga av kläder samt bra förvaringsmöjligheter i hela 3 garderober.

Rymligt kök med gott om utrymme för matplats. Luckor i trä och vitt kakel över arbetsbänken. Köket är utrustad med spis, fläkt, kyl/frys.Behov av modernisering.

Rymligt sovrum med plats för en stor säng. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är klädda med en ljus tapet. Här finns 4 garderober som ger bra förvaring.

Det andra sovrummet har fönster i vinkel vilket ger rikligt ljusinsläpp, även här får det plats meden stor säng. Väggarna är klädda med ljustapet med blått mönster. På golvet ligger ett ljust trägolv.

Härligt ljust vardagsrum med ekparkett och ljus tapet. Rummet har utgång till balkong som har utsikt mot grönområden

Badrum med klinkergolv och kaklade väggar i beige. Här finns vägghängd WC och tvättställ, viss behov av modern i badrum.

65 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 767 kr ink bredband, värme, vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
0

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

65 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 8, hiss finns ej

Avgift

3 767 kr ink bredband, värme, vatten

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Gösen 3

Förening

Namn

HSB Brf Gösen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Gösen har 210 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler, bl.a. övernattningslokalen Kabyssen (kostnad 200 kr/natt).

2 fina tvättstugor finns i föreningen. Fin föreningslokal finns att hyra för 300 kr/dygn. Det finns dessutom snickarlokal.

Parkering med eluttag finns att hyra för 250 kr per månad.
Föreningen har anslutit alla lägenheter till bredband via fiber hos Telenor med en hastighet på upp till 250 Mbit/s. Kostnad: 125 kr/mån.
Fin grillplats och lekplats finns i anslutning till husen.
Föreningen är välunderhållen och följande har gjorts sedan början av 1990-talet:
Isolering av fasader samt ny plåtbeklädnad
Byte av fönster i samband med plåtbeklädnaden
Stambyte samt nya helkaklade badrum i samtliga lägenheter
Fastighet ansluten till bredbandsnät, fiberoptiskt. Bredbandsuttag i samtliga lägenheter.

Uppförande av kretsloppsstationer med källsortering. Uppförande av grovsop-, MC- och mopedhus. Renovering av trapphus bestående av målning, rörelsestyrd belysning. Nya portar i ekträ enligt ursprungsritningarna från 1959. Aptus porttelefonisystem. Föreningen har nyligen genomfört balkongrenoveringar där de blästrat, tätat och målat alla balkonger.

Nya p-platser samt breddning av befintliga p-platser. Samtliga p-platser har el-uttag. Det finns 148 stycken platser.

Markytorna har totalrenoverats med bl a nya planteringar under 2006. Samtliga hissmotorer har bytts mellan 2005-2007.

Föreningen har 2014 börjat med enhetsmätning av el. Förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar för egen förbrukning. De fasta kostnaderna (certifikat, skatter mm) tar föreningen. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Årsavgift betalas av köparen, 250 kronor. Om köparen upptar nya lån tillkommer en pantförskrivningsavgift på 1,5% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (682,5 kr) och säljaren debiteras 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (1592,5kr).

Vid varje överlåtelse genomför bostadsrättsföreningen en överlåtelsesyn.

Gösens fastigheter är de första husen som byggdes vid Bollmora Centrum. Husen byggdes mellan år 1959-61. Det var arkitekt Bo Sahlin som ritade husen med Alvar Aaltos bostadshus på Interbau från byggutställningen i Berlin 1957 som förebild. Varje huskropp består av två sammanbyggda punkthus om 8 våningar. www.gosen.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Aras Ismail för mer information!

Aras Ismail

Aras Ismail

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-500 05 65

aras.ismail@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad