Myggdalsvägen 110, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Myggdalsvägen 110, 4 tr , Tyresö Centrum , Tyresö

Vardagsrum med parkettgolv och plats för matbord och soffhörna. Sovrum med utrymme för dubbelsäng. Fint beläget med utsikt över grönområde och gym i samma port. Nära Tyresö centrum, kommunikationer och naturen.

49,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 677 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
566
Byggår:
1966-1967

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49,5 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen en 2:a i populära HSB Brf Sjötungan, belägen i högt och insynsfritt läge med utsikt mot grönområde!

Huset ligger fint beläget nära såväl Tyresö centrum, kommunikationer och naturen.

Rymligt vardagsrum med plats för både soff- och tv-möblemang, samt en alkov med gott om plats för matsalsmöblemang eller extra sovplats. Vardagsrummet har fina ytskikt med parkettgolv och ljusa väggar. Stora fönster ger ett rikligt ljusinsläpp.

Kök med fin arbetsyta och förvaringsutrymme. Vitvaror med kyl/frys och spis. Köket är även förberett för inkoppling av bänkdiskmaskin (säljaren har en diskmaskin som kan tas över). Stort fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp, samt plats för en mindre matplats. Ytskikt med parkettgolv (något defekt) och ljusa väggar.

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Sovrummet har gott om förvaringsutrymme i en praktisk garderobsvägg och här finns även plats för ytterligare möblemang. Fina ytskikt med parkettgolv och ljusa väggar.

Hall med två garderober och plats för avhängning. Från hall så finns anslutning till lägenhetens alla rum. Hallen har fina ytskikt med parkettgolv och ljusa väggar

Badrum utrustat med en badkar, wc, handfat och spegelskåp. För den som önskar så finns även utrymme för mer förvaring.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd samt säkerhetsdörr. I samma port finns föreningens fina gym och i port 90 finns bastu och i port 98 finns närmsta tvättstuga.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 677 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Kommentar

Säljaren har haft en elkostnad på ca 200-300 kr/mån. Säljaren har hemförsäkring genom IF Försäkringar. Kostnad: 1846 kr/år.

Andel i föreningen

0,09686%

Andel av årsavgiften

0,09686%

Reparationsfond

642 kr

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus

Byggnadsår

1966-1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2008
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Ett källarförråd tillhör lägenheten. I samma port finns föreningens fina gym.

Förening

Namn

HSB Brf Sjötungan

Om föreningen

Föreningen bildades 1970 och består av 608 lägenheter varav 53 stycken är lokaler. Lägenheterna är fördelade på 1:or-5:or. Föreningen har även 265 garageplatser, 15 MC-platser, 283 parkeringsplatser samt 38 avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser.

Stambyte genomfördes 1989-90 vad gäller bad- och duschrum. Trapphusen och hissarna renoverade under 2004-2005. Passersystem med tvättstugebokning och inpassering till gemensamma utrymmen med kod eller nyckelbricka. Föreningen har genomfört omfattande renoveringsarbeten senaste åren. Fasaderna är nymålade och alla balkonger har bytts ut till större rundade balkonger. Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

Det finns gym i M110, bordtennislokal och bastu i M90, möteslokal/festlokal i M102 i föreningen och en gästlägenhet i M28 som kan hyras för 400:-/natt och har plats för 6st sovande. Bastuavg 50:-/mån och hushåll. Gymavgift 100 kr/mån och person. Dessutom finns fotbollsplan och boulebana. Förutom de befintliga tvättstugorna finns tre stycken fristående tvättstugor uppförda 2005-2006. Till lägenheterna hör ett separat lägenhetsförråd.

Det finns tvättstugor i M18, 38, 54, 64 och 98.
Grovtvättstuga finns i M20, 54, 64, och 98.
Snabbtvättstuga finns i M20, 38 och 98.
Fristående tvättstugor, 3 stycken, finns på gården vid M26, vid M52 och på gården vid M74.

Medlemmarna har även tillgång till miljöhus och grovsoprum.

Cykelförråd finns i M60 och M110.
Bredbandstjänster via Comhem och Bredbandsbolaget. Grundutbudet för analog kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Föreningens hemsida har adress www.sjotungan.se, där bilder och mycket information går att finna.

Avgifter för bilplatser och garage:
Bilplats 250kr/mån
Garage med motorvärmareuttag 500kr/mån + elkostnad

Medlemskap i HSB Stockholm krävs inte längre för att förvärva lägenheten. Om man ändå vill bli medlem i HSB kostar detta 500 kr i engångsavgift (som återfås vid utträde) och 300 kr i årsavgift. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1,5% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och säljaren debiteras 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Uppgifter om föreningen hämtad från föreningens hemsida: www.sjotungan.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad