Beryllvägen 6

Bilder

Beryllvägen 6 , Öringe , Tyresö

Söker ni ett enplanshus i Tyresö så finns nu detta fina i populära Öringe, intill Öringesjön. Här erbjuds ett välplanerat och barnvänligt hus i genomgående fint skick. Ett trevligt boende i ett plan med utmärkt planlösning, lättmöblerade rum och braskamin samt två badrum och tvättstuga. Bostaden har dessutom vindsförråd samt garage med förrådsdel. Huset står på en barnvänlig, plan trädgårdstomt med fruktträd, ölandstok, brudspirea, gullregn och ormbunkar. Terrassen har trätrall, plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp.

103 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
103 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 004 kvm
Byggår:
1985
Driftskostnad:
4 045 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning

Här möts vi av en stilren hall med utrymme för ytterkläder och skor. Ljusa väggar och klinkergolv med golvvärme närmast entrédörren.

Från hallen når vi ett generöst och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp genom stora fönster. Här värmer en öppen spis med braskassett och det finns gott om plats för soffa och matgrupp. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger parkett.

Modernt, välplanerat och stilrent kök från 2010 med vita luckor. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kyl och frys från Bosch och diskmaskin. Allt i rostfritt.
Laminatbänk och grå stavmosaik. Spotlights under överskåpen. Plats för matbord.

Rymligt och fint sovrum med platsbyggda garderober och plats för stor dubbelsäng, utgång till uteplatsen. Målade väggar i beige och laminatgolv.

Ett stort sovrum med inbyggda garderober och plats för stor säng. Kan med fördel användas som såväl barnrum och gästrum som kontor eller hobbyrum. Laminatgolv och väggar målade i beige.

Sovrum nr 3 med plats för säng och nattduksbord har målade väggar i beige och laminatgolv. Passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Smakfullt, ljust och stilrent badrum från 2008 med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns utrustning i form av toalett, dusch, handfat, kommod, spotlights, golvvärme och badrumsskåp. Fint ljusinsläpp via fönster.

Bostadens andra badrum renoverades 2008 och erbjuder toalett, badkar, handfat, badrumsskåp, spotlights och kommod. Det här är ett stilrent badrum med väggar i vitt kakel och klinkergolv. Fint ljusinsläpp via fönster.

Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, varmvattenberedare, ho, skåp. Tvättstugan fungerar även som grovingång.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Direkt El, braskamin

Ventilation

FTX-system mekanisk till-/frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 maj 2019
Energiklass: G
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Kalksandsten och trä
Fönster: 2+1-glasfönster
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Beryllen 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

48 550 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 30 478 kr
VA: 6 871 kr
Renhållning: 2 890 kr
Försäkring: 8 311 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 044 000 kr, varav byggnadsvärde 2 089 000 kr

Summa pantbrev

1 469 000 kr

Tomt

Areal: 1 004 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld
Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM8-41/2527.1

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Öringe

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Till Exempel går buss 875 till och från Gullmarsplan och 815 mot Gullmarsplan och Brevik. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

I Öringe finns bl.a. en lanthandelsbutik och restaurang. Härligt bad finns vid Öringesjön som vintertid erbjuder möjlighet till skridskoåkning. I närbelägna Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice med bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger, vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek och banker.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad