Regnbågsgatan 22

Bilder

  • Såld!

Regnbågsgatan 22 , Tyresö Centrum , Tyresö

Läcker, nyproducerad 2:a med balkong, belägen ett stenkast från Tyresö centrum!

- Mycket hög standard, allt i nyskick
- Öppen planlösning
- Möjlighet till snabbt tillträde
- Fullutrustad lägenhet med egen tvättavdelning
- Helkaklat badrum
- Varmförråd i källaren
- Bokstavligen talat ett stenkast från Tyresö centrum och kommunikationer
- Ca 5 min promenad till hållplats med direktbuss till Stockholm C på ca 30 minuter, Gullmarsplan på ca 20 minuter.
- Närhet till skog och natur
- Promenadavstånd till stor livsmedelsbutik (Ica kvantum), simhall, ishall och fotbollsplaner

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till handa. Modern nyproduktion med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade parkettgolv, grått klinkergolv vid entrédörr och vitmålade ytskikt på väggar i samtliga rum, samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och radio finns att tillgå, samt Wi-Fi i lägenheten. Välkommen att bli nöjd!

När man kliver in genom entrédörren så möts man av ett allrum/vardagsrum med öppen planlösning mot kök och här finns plats för både soffa och matbord. Stora fönster ger rikligt ljusinsläpp till lägenheten. Från vardagsrummet finns även utgång till balkong i söderläge, utrustad med belysning och eluttag. I anslutning till entrén finns hatthylla, garderober och städskåp.

Kök från Vedum med köksluckor i grått med vackra handtag i krom med svarta läderdetaljer, samt en fullutrustad maskinpark. Mellan bänkskivan i antracitgrått och väggskåp sitter ett hexagonformat kakel med carraramarmor-utseende. Under väggskåp finns LED-belysning och eluttag. Vitvaror med inbyggd rostfri ugn med kombinerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad spisfläkt och integrerad kyl/frys.

Sovrummet har gott om plats för säng och en rymlig garderob. Ifrån sovrum finns även ingång till lägenhetens wc/dusch.

Helkaklad wc/dusch med fina materialval som ger känsla av elegans. Stilrent vitt, blankt kakel och klinkergolv med marmorutseende. Här finns en duschhörna med rundade duschväggar och blandare med takdusch. Badrummet är inrett med toalett, kommod med handfat med spegel med LED-belysning ovan, eluttag samt vägghängt förvaringsskåp. Tvättmaskin med kombinerad torkfunktion/torktumlare, med arbetsbänk i laminat ovan.

Lägenheten har fina vita innerdörrar med spegel och säkerhetsdörr i stål. Till lägenheten hör även ett praktiskt förråd.

Huset ligger precis vid Tyresö centrum med bl.a. matbutik, restauranger och mycket mer, samt på promenadavstånd till idrottsanläggningar som t ex golfbana, simhall, rackethall, gym, fotbollsplaner och ishall. I Tyresö centrum går bussar mot bl.a. Sthlm city, Gullmarsplan, Haninge och Nacka.

35 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 425 kr inkl värme och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
4205
Byggår:
2018-2019

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen att flytta in i denna nyproducerade 2:a med balkong i söderläge!

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till handa. Modern nyproduktion från 2018-19 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade parkettgolv (15 mm från Kährs), med grå klinkergolv vid entrédörr och vitmålade ytskikt på väggar i samtliga rum, och erbjuder ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och radio finns att tillgå, samt Wi-Fi i lägenheten. Välkommen att flytta in!

Lägenheten planeras vara inflyttningsklar v. 28 2019

Fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdel och matplats. Köket är från Vedum (lucka; Maja varmgrå) och har bl.a. mjuk stängning och vackra handtag i krom, med svarta läderdetaljer. Mellan bänskiva i antracitgrått och väggskåp sitter ett hexagonformat kakel med carraramarmor-utseende. Under väggskåp finns LED-belysning och eluttag. Vitvaror med inbyggd ugn med kombinerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och integrerad kyl/frys.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och här finns plats för soffa och matbord. Stora fönster ger rikligt ljusinsläpp till lägenheten. Från vardagsrummet finns även utgång till balkong.

Infälld balkong i sydvästläge med plats för balkongmöblemang och eftermiddagssol. Balkongen är utrustad med belysning och eluttag.

Sovrummet har plats för säng och en garderob. Ifrån sovrum finns även ingång till lägenhetens wc/dusch.

Helkaklad wc/dusch med elegant känsla och högklassiga materialval. Wc/duschen är utrustad med duschhörna med rundade glasväggar i klarglas och blandare med takdusch. Badrummet har väggar i stilrent vitt, blankt kakel (200x600 mm) med liggande sättning och klinkergolv liknande carraramarmor (150x150 mm). Badrummets utrustning består av vitvaror med wc, kommod med två lådor och handfat, förvaringsskåp och spegel med LED-belysning, samt eluttag. Här finns även tvättmaskin med kombinerad torktumlare, med arbetsbänk i laminat ovan.

Entréhall med plats för avhängning på hatthylla och 2 st garderober. I hallen finns även ett städskåp. Närmast entrédörren ligger ett mörkgrått klinkergolv.

Lägenheten har fina vita innerdörrar med ram, stabil säkerhetsdörr i stål för extra lugn och trygghet. Till lägenheten hör även ett praktiskt källarförråd.

Huset ligger precis vid Tyresö centrum med bl.a. matbutik, restauranger och mycket med, samt på promenadavstånd till idrottsanläggningar som t ex golfbana, simhall tennishall, fotbollsplan och ishall. I Tyresö centrum går bussar mot bl.a. Sthlm city, Gullmarsplan, Haninge och Nacka.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 425 kr inkl värme och kallvatten

Andel i föreningen

0,011771%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018-2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX-system mekanisk till-/frånluft

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö - Regnbågen 1

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande förråd på ca 2 kvm, enligt föreningen.

Förening

Namn

Brf Steget

Om föreningen

Brf Steget är en nybyggd förening med Riksbyggen som byggherre och ligger beläget mitt i hjärtat av Tyresö Centrum. I närområdet finns bl.a. Tyresö centrum med shopping, restauranger, busstorg, matbutiker och mycket mera.

Här byggs ett boende med utrymme för socialt umgänge, med två stora takterrasser och en grönskande innergård med fjärilshotell, som delas med grannföreningen Brf Grönskan.

Föreningen består av 72 st lägenheter, varav 3 st bokaler samt 2 st lokaler. Lägenheterna byggs med ett modernt tänkt och anpassningsbarhet, från 1 rum och kök - 4 rum och kök.

Byggnationen är i sluttampen, och Inflyttning på lägenheterna beräknas till maj 2019 - juni 2019.

Föreningens fastighet har fastighetsbeteckningen Regnbågen 1 och ligger belägen på adresserna: Regnbågsgatan 20-24, Rimfrostgränd 5-7 och Vårflodsgatan 15-23, med postnummer 135 40 Tyresö.

Enhetsmätning av el kommer att ske och varje bostad är utrustad med individuella mätare.

Uppvärmning via miljövänlig fjärrvärme.

Föreningen har anslutits till Telia fiber för bredband 100/100 Mbit, digital-tv (kanalpaket "Lagom") och ip-telefoni. Kostnad: 229 kr/mån.

I föreningen kommer även att finnas:
- Gemensamhetslokal utrustad med pentrykök och handikappanpassad wc med dusch
- 1 st soprum med källsortering och återbruk
- 5 st cykelrum + 1 rum för lådcyklar
- 5 st barnvagsrum/rullstolsförvaring

Föreningen kommer dela garage med grannföreningen Brf Grönskan och fördelas 28 st platser initialt. Kostnad för garageplats: 1250 kr/mån.

Föreningen har tecknat avtal för bilpool där 2 st bilar från Our Green Car kommer att stå i föreningens garage och vara tillgängliga för alla medlemmar i samfälligheten. Bokning sker via Our Green Cars bokningssystem. Alla medlemmar ansluts vid första inflyttning (1 st anslutning/hushåll). Anslutningen varav fr o m första inflyttning och varar i 5 år. Kostnaden står Riksbyggen för i 5 års tid, därefter tecknar respektive medlem eget abonnemang.

Föreningen har även en gemensam cykelpool med lådcyklar och en gemensam cykelverkstad på bottenvåning.

Trapphusen kommer att utrustat med postfack för medlemmarna och utanför lägenheterna kommer finns fack för morgontidningen.

Alla lägenheter utrustas med säkerhetsdörr med tittöga och ringklocka.

Rumshöjden är generellt sett 2,5 m, men vissa lägre partier kan finnas p g a installationer.

Riksbyggen ger fem års garanti på bostäderna. När du flyttat in finns de kvar och sköter om föreningen i minst fem år efter inflyttningen. Riksbyggens kundservice håller öppet Dag&Natt så att du kan få hjälp när du behöver den.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad