Lovisedalsvägen 172

Bilder

Accepterat Pris

1 750 000 kr

Bevaka slutpriset

Lovisedalsvägen 172 , Nacka Älta - Södra Hedvigslund , Nacka

ACCEPTERAT PRIS! Smart och modern 1:a i nyproduktion från 2016/2017 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Fransk balkong i sydvästläge. Nära bl.a. kommunikationer, bad och naturen.

28 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 537 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
28 kvm
Våning:
BV, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
236 kr/månad
Accepterat Pris:
1 750 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information och privat visning!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen att flytta in i denna nyproducerad 1:a, med hög materialstandard och helkaklat badrum, nära naturen, badsjöar och kommunikationer!

Lägenheten är en modern nyproduktion från 2016/2017 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Lägenhetens öppna planlösning gör den inbjudande och luftig. Genomgående 1-stavig vitlaserad ekparkett från Kährs och ljusa målade väggar i varmgrå nyans.

Elegant kök från Vedum, med ljusgrå skåpluckor med push open-funktion på överskåp och svarta handtag på bänkskåp. Bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Moderna vitvaror från Electrolux med integrerad diskmaskin, spisfläkt, induktionshäll, rostfri varmluftsugn och integrerad kyl/frys.

Stilren helkaklad wc/dusch med väggar med ljust kakel och sobert grått klinkergolv. Badrummets utrustning består av vitvaror med wc, handfat med kommod, spegel med integrerad belysning och hylla, duschhörna samt eldriven handdukstork. Vackra detaljer med skåp, knoppar och handtag i kopparton. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Allrum med balkongdörr i glas, mot fransk balkong i sydvästläge, och fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Allrummet har sitt fönster och balkongdörr mot det fina torget utanför huset och ligger utan direkt insyn. Här finns gott om plats både säng, soffa och matbord, samt förvaring i flertalet garderober.

Lägenheten har en stabil säkerhetsdörr i stål för extra lugn och trygghet. Till lägenheten hör även ett praktiskt källarförråd.

Huset ligger fint beläget i lugna Södra Hedvigslund i Älta, med naturen och badsjöar runt hörnet. Nära huset finns busshållsplats med bussar mot bl.a.Gullmarsplan, Nacka och Tyresö. Här passerar även nattbussarna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 3, hiss finns

Pris

1 750 000 kr Accepterat Pris

Avgift

1 537 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

2 832 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 1 032 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Säljare har hemförsäkring genom TryggHansa. Kostnad 86 kr/mån. Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på ca 150 kr/mån.

Andel i föreningen

0,824%

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Lägenheten disponerar ett förråd i källaren.

Förening

Namn

Brf Livia

Om föreningen

Brf Livia är en nybyggd förening som består av 2 flerbostadshus belägna i hjärtat av Södra Hedvigslund i Älta och med totalt 68 lägenheter. Husen byggdes 2016-2017 med Lindbackens fastigheter som byggherre i samarbete med Einar Mattsson.

Husen har tre bostadsvåningar samt källare. Lägenheterna har 1-4 rum och kök, i varierande storlekar, med harmoniska skandinaviska toner och med noga utvalda material.

I husens entréer möts du av eleganta genomtänkta detaljer som till exempel en välplacerad sittbänk, specialritad för Brf Livia. Korridorerna är inredda med en snygg och slitstark textilmatta som ger en varm och hemtrevlig känsla. Vid varje lägenhetsdörr finns lägenhetsnummer i utstansad rosékoppar ger en uppgraderad hotellkänsla.

Alla våningsplan inklusive källarplanet nås med både hiss och trappa. På entréplanet i varje trappuppgång finns postboxar, medans morgontidningen levereras till det tidningsfack som finns utanför varje lägenhetsdörr. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källaren.

För de som cyklar och är miljömedvetna finns även ett stort cykelförråd med arbetsbänk i föreningen.

Utomhusparkering finns att hyra i anslutning till föreningens hus. Kostnad ca 400 kr/mån.

Föreningen har uppvärmning via Bergvärme och ventilation med mekanisk frånluft med tilluft via yttervägg och radiatorer.

I Hedvigslund finns Hedvigslundsparken där du kan promenera längs en slingrande kanal eller äta picknick vid dammen och i närområdet hittar du bollplaner, badplatser, tennisbanor, motionsspår, skidspår, skridskobanor, en 9-håls golfbana och ett av Stockholms populäraste MTB-områden, som snabbt gör detta till ett förlovat land för dig som lever ett aktivt liv.

Utanför Brf Livias två hus kommer en busshållsplats att finnas med täta kommunala förbindelser.

I närområdet finns det flera grundskolor och förskolor, den populära förskolan Pysslingen ligger till och med i samma kvarter. I Ältacentrum finns allt du behöver för en smidig vardag, och dessutom finns Sickla Köpkvarter endast 15 minuter bilfärd bort.

Fiber finns indraget med möjlighet att välja mellan flera internetleverantörer.

Utöver årsavgift tillkommer avgift för bredband, kabel-TV och abonnemang/samtalsavgifter telefoni, samt el.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift får, enligt stadgar, tas ut efter beslut av styrelsen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

68

Parkering

44 parkeringsplatser finns i anslutning till husen. Dessa kan hyras till en kosnad om 400 kr/mån

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Om området

Nacka Älta - Södra Hedvigslund

Södra Hedvigslund är en del av Älta vars detaljplan ägde laga kraft 2007 och började strax därefter bebyggas i olika etapper. Området består idag av en modern blandad bebyggelse i form av både småhus och flerbostadshus. En spännande blandning av arkitektur tillsammans med grönskande inslag ger området sina karakteristiska drag.
Brf Livia och torget mellan de två husen är den sista etappen i utbyggnaden av Södra Hedvigslund. Hela bostadsområdet kommer därmed att vara färdigbyggt under 2017

Kommunikation

Till Södra Hedvigslund tar man sig enklast genom att från City följa Tyresövägen (229) och ta avfart mot Bollmora och strax därefter mot Hedvigslund.
Med kommunala färdmedel tar man sig lätt hit med bussar från Slussen eller Gullmarsplan. I rusningstrafik går direktbussar mellan Cityterminalen och Norra Sköndal varifrån man enkelt byter till Tyresöbussarna sista biten till Södra Hedvigslund, en resa som endast tar 30 minuter.

Närservice

I Älta centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. apotek, vårdcentral, affärer, bibliotek, frisörsalong, restauranger, matbutiker, postservice och träningsanläggning.

I närheten ligger även det välbesökta Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av butiker och restauranger samt även en biograf. I Sickla finner du Dieselverkstaden, Nacka Kommuns kulturhus, som driver många kurser och dagsaktiviteter.

Tyresö Centrum nås även med en kort bilresa. I Tyresö är skärgårdslivet nära och Waxholmsbolaget trafikerar Tyresö Brygga på väg ut mot Nämdö, Dalarö, Ornö och Utö.

Flera skolor och förskolor finns i Älta. I området finns Pysslingens Förskola och ytterligare fem förskolor finns att tillgå nära Hedvigslund. För lite äldre barn så finns tre skolor med årskurs F-6 samt Stavsborgsskolan som har verksamhet F-9 i Älta.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad