Björkbacksvägen 29, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Björkbacksvägen 29, 1 tr , Björkbacken , Tyresö

Ljus och fin hörnlägenhet. Bra planerad 3/4:a, kan bli en 3:a genom att ta ner en innervägg. 2 fina nyrenoverade och stambytta duschrum med klinker och kakel. Ljust kök med plats för matbord. Närhet till centrum, kommunikationer och grönområden.

89,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 804 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
28
Byggår:
1963-1964
Driftskostnad:
212 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

89,5 kvm

Rumsbeskrivning

Rymlig hall med praktiskt klinkergolv och tarkettgolv. Snygg och praktiskt skjutdörrsgarderob ger gott om plats för kläder och skor. Städskåp.

Modernt och stiligt kök från Ikea -11. Här finns gott om förvaring och arbetsytor. Skåpluckor i vitt med vitrinskåp. Svart kakel på väggen och bänkskiva i massivt trä. Vitvaror från Ikea 2011 med kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, kolfilterfläkt och integrerad diskmaskin. Belysning med dimmerfunktion under skåpen. Köket har en rymlig matplats vid fönstret, tarkettgolv och vitmålade väggar.

Stort vardagsrum med tarkettgolv och målade väggar i vitt. Vardagsrummet är ljust tack vare hörnläget med ett extra fönster och har plats för både soffgrupp och matplats. Utgång till balkong i fint västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

WC/dusch med antracitgrått klinkergolv och vitt kakel. Här finns vägghängd WC, handfat, badrumsskåp med spegel och belysning samt dusch.

WC/dusch med antracitgrått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel. Även här finns vägghängd WC, handfat, badrumsskåp med spegel och belysning, dusch, handduksvärmare och tvättmaskin Hotpoint. Infällda spotlights i taket.

2 st sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar samt fondtapet. Båda rummen har en dubbel garderob. Rummen går att göra om till ett större sovrum genom att ta ner mellanväggen.

Sovrum med lamintagolv och vitmålade väggar. Här finns 2 dubbla ekgarderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 804 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

2 546 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 250 kr
Försäkring: 1 296 kr

Andel i föreningen

0,002776%

Andel av årsavgiften

0,27744%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1963-1964

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 december 2009
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Björkbacken

Om föreningen

HSB Brf Björkbacken har i dagsläget 383 lägenheter. Det finns även 152 garage och 233 bilplatser som hyrs ut till medlemmarna. Till dessa är det separat kö. Garageplats med eluttag kostar 350 kronor/mån. Carport med el 300 kronor/månad. Parkeringsplats 200 kr/månad. För mer info om eventuell kö eller bokning kontakta förvaltaren på tel. 08-6579090.

I föreningen finns tillgång till stora tvättstugor i port 63 och 43, möjlighet att hyra extraförråd, två cykelförråd, mopedförråd vid port 45, bastu och gym i port 43 och uthyrningslokal finns att hyra för 100 kr per pass. Övernattningslägenhet i port 73 finns att hyra för 200 kr/natt. Dessutom finns en festlokal i port 77. Bokning av lokaler samt tvättstuga sker smidigt via internet alt. via bokningsterminalerna i tvättstugorna och mer information och bilder finns att hitta på föreningens hemsida.

Bredband och kabel-TV via ComHem, bredband via Bredbandsbolaget.

Föreningen har en underhållsplan som uppdateras årligen. Föreningen har genomfört stamrenovering av samtliga lägenheter och arbetet slutfördes 2015. Elledningarna är också bytta i lägenheterna och nya moderna proppskåp är installerade.

Enligt föreningens hemsida så har radonmätning utförts och godkänts 2009.

OVK (obligatorisk ventilationskontroll) är utförd och godkänd 2012.

Under 2011 genomförde föreningen ett utbyte av samtliga termostatventiler och termostater.

2010-2011 har man uppgraderat till 3-fas i lägenheterna.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare. De boende kan kontrollera sin förbrukning via internet.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Årsavgift betalas av köparen/na 300 kronor. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift..

Föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/bjorkbacken

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Björkbacken

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns sjöar med fina badmöjligheter och skog och mark som bjuder på härliga promenader och rekreation. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad