Vitlöksgränd 3, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Vitlöksgränd 3, 3 tr , Farmarstigen , TYRESÖ

Välplanerad 4:a i populära HSB Brf Delfinen, belägen i linje med trädtopparna, med inglasad balkong i öppet och insynsfritt söderläge! Lägenheten kan med fördel kan nyttjas som en rymlig 3:a. Lugnt och barnvänligt område, med lekplats på innergård. I närheten finns bl.a. badsjö, busshållsplats och matbutik.

76,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 985 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
32
Byggår:
1984
Driftskostnad:
166 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

76,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna rymlig 3/4:a i populära HSB Brf Delfinen belägen högt upp vid trädtopparna, med balkong i fritt söderläge!

Lägenheten har genomgående fina ytskikt med parkettgolv i alla rum och klinkergolv närmast entrén.

Kök med moderna vitvaror och plats för matplats vid fönster. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsyta.

Från köket finns utgång till lägenhetens inglasad balkong i öppet och insynsfritt söderläge, med utsikt över trädtopparna och grönska. Balkongen är utrustad med belysning, infravärme och eluttag och här finns bra utrymme för balkongmöblemang.

Stort vardagsrum med öppen planlösning mot matplats i kök. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang.

Rymligt badrum som är utrustat med wc, kommod med handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork och duschhörna med glasvägg. Badrummet har även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har för närvarande tre sovrum, varav ett med plats för dubbelsäng. Mellan de två mindre sovrummen sitter en gipsvägg som med lätthet kan tas bort för den som vill göra om lägenheten till en 3:a. Alla sovrummen har fina ytskikt med parkettgolv och ljusa väggar. I det stora sovrummet finns även garderober.

I hallen finns plats för avhängning vid lägenhetens entré, garderober samt rymlig klädkammare som är en s.k. "walk in-closet". Hallen har fina ytskikt med klinkergolv och ljusa väggar.

Huset ligger fint beläget nära busshållsplats, promenadvägar ut i naturen och matbutik. Föreningen har en fin innergård med lekplats och grillplats.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 985 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

2 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,1473%

Andel av årsavgiften

1,1473%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Centralvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Vitlöken 1

Övrigt

Lägenheten har tillhörande förråd samt inglasad balkong i söderläge.

Förening

Namn

HSB Brf Delfinen

Om föreningen

Välskött förening som bildades 1965 och består av 94 stycken bostadsrätter byggda 1984. Föreningen har flera gånger under 2000-talet sänkt årsavgifterna (9% 2005 & 2% 2010), och den 1/4 -15 höjdes dessa med 3%.

2009 infördes passagesystem samt elektronisk tvättstugebokning.

Fin tvättstuga med 5 stycken tvättmaskiner, nya torktumlare från 2007 och litet "bibliotek" i anslutning därtill. Dessutom stor gemensamhetslokal "Delfinariet" som kan lånas av föreningens medlemmar och nyttjas som festlokal.

Föreningen har också grovsoprum och miljöstationer. Områdets lekplatser har setts över och förnyats under 2007. Ny golvmatta har lagts in i hissarna. Ibland förekommer bouleturneringar i föreningen och ibland arrangeras pubaftnar för de boende. Föreningen har fått prisutmärkelse för sina fina planteringar och här finns också ett växthus, där föreningen har sina buskar och blommor.

Det finns 24 garageplatser och 60 utomhusplatser. Parkeringsplats med eluttag kostar 175 kr per månad. Det finns även en handikapparkering och två vanliga parkeringsplatser för gäster.

Bredband via Telia stadsnät och ComHem. Kabel-TV via ComHem ("tre hål i väggen").

Föreningen har tecknat elavtal för alla bostaäder och enhetsmätning av el sker. Förbrukning stäms av i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. De fasta kostnaderna (certifikat, skatter mm) tar föreningen.

För mer information gå gärna in på föreningens informativa hemsida: www.brfdelfinen.com

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas av köparen, 300 kr.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras högst 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Om området

Farmarstigen

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Till Tyresö centrum tar det cirka fem minuter med buss eller bil. Busshållplats för bl.a. busslinjerna 812, 824 och 872 går från området. Vid rusningstid går direktbuss till och från Cityterminalen (Klarabergsviadukten).

Närservice

Föreningen har ett bra läge med närhet till bl a livsmedelsbutik och flertalet busslinjer. Inom någon minuts promenad finns även skola och förskolor.

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad