Stadsparken 6, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Stadsparken 6, 2 tr , Tyresö Centrum , Tyresö

ACCEPTERAT PRS! Välkommen till denna fina, modernt utrustad 2:a i populära Tyresö View, med inglasad balkong och helkaklat badrum med tvättavdelning! Huset ligger fint beläget i hjärtat av Tyresö centrum nära bussar och natur. Vid husets entré finns ett café/restaurang med uteservering under sommartid.

60,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 120 kr Inkl, värme, kallvatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2103
Byggår:
2012-2014
Driftskostnad:
528 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen att flytta in! Nyproducerad och välplanerad 2:a i toppskick, mitt i hjärtat av Tyresö centrum i populära Brf Tyresö View 1!

Lägenheten är verkligen i nyskick med ljusgrå, målade väggar och genomgående ekparkett, samt klinkergolv i hall och badrum. Alla fönster i lägenheten har djupa fönsternischer med stenskiva. För den som önskar ett extra rum så kan lägenhetens förråd och klädkammare med fördel byggas ihop för att skapa en minitrea.

Myresjökök med öppen planlösning mot vardagsrum och gott om förvaring och bra arbetsyta. Köket har finesser såsom mjuk stängning på alla skåp och lådor, spotlightbelysning som tänds på vanlig väggströmbrytare och extra tjock bänkskiva. Exklusiva vitvaror från Bosch med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn samt induktionshäll.

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och utgång till inglasad balkong. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang.

Den inglasade balkongen är mycket väl tilltagen, och här får du med enkelhet plats med sittplatser för 4-6 personer. Inglasning som helt eller delvis kan öppnas upp och skjutas åt sidan.

Från vardagsrummet tar man sig in i det rymliga sovrummet. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt garderober och en klädkammare som i dagsläget nyttjas som lägenhetens förråd.

Helkaklat badrum med mörkgrå/svart klinkergolv med underliggande golvvärme och exklusiva detaljer såsom infälld spotlightbelysning i tak. Badrummet är utrustat med vit kommod med tvättställ, extra högt spegelskåp med infälld belysning, inglasad duschhörna med vikbara väggar, vägghängd toalett och handdukstork. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt väggskåp med gott om förvaringsutrymme.

I lägenheten så finns även ett förråd som nuvarande ägare nyttjar som en praktisk klädkammare som är en s.k. "walk in-closet".

Samtliga lägenheter i Stadsparken 6 - Brf Tyresö View 1 har direktaccess till Tyresö Centrum och ligger endast ett stenkast från busstorget. Framför huset finns en fin park där man kan ta en paus och vid husets entré finns en restaurang som även har uteservering sommartid.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 23, hiss finns

Avgift

3 120 kr Inkl, värme, kallvatten, kabel-tv & bredband

Driftskostnad

6 336 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 880 kr
VA: 1 500 kr
Försäkring: 1 956 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Säljaren har betalat ca 240 kr/mån i elkostnad. Säljaren betalar 125 kr/mån för varmvatten. Säljaren har hemförsäkring genom Folksam. Kostnad 1956 kr/år.

Andel i föreningen

0,6163%

Andel av årsavgiften

0,6163%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2012-2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

mekanisk med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Forellen 2D, 3-D-f

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande förråd inne i lägenheten samt inglasad balkong.

Förening

Namn

Brf Tyresö View 1

Om föreningen

Tyresö View är den nya tidens bostadsrätter. Ett nytt spännande boende med hög livskvalitet. Ett fantastiskt läge med utsikt mot både Globen och Erstaviken. Beläget direkt ovanpå det nya, tillbyggda handelscentrumet i Tyresö Centrum med dess bekvämligheter och service.

Brf Tyresö View 1 blev inflyttningsklart under våren 2014 och består av totalt 125 bostadsrättslägenheter i varierande storlekar (2-5 rok). I bottenplan på huset finns restaurang med uteservering sommartid. Utanför huset ligger den vackra stadsparken belägen, som har fina utemiljöer med mycket grönska. Huset byggdes 2012-2014, byggherre Strabag Projektutveckling AB.

Föreningen nyttjar 82 garageplatser i varmgarage under huset. Dessa hyrs ut till medlemmarna för ca: 1238 kr/mån. Separat kö.

Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd inne i lägenheten eller i källarvåning. Utrymme för källsortering och hushållssopor finns i anslutning till huset. Cykelförråd finns anslutning till husets entré.

Huset är utrustat med två hissar som går hela vägen från källare/garage till alla våningsplan. Från våning 1 har du direktaccess till Tyresö Centrum.

Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

I avgiften ingår bl.a. basutbud för kabel-tv från ComHem. Föreningen har bredband från ComHem. För att hålla nere driftskostnaderna och spara på miljön så har föreningen installerat varmvattenmätare för alla lägenheter och de boende betalar för sin faktiska förbrukning.

Föreningen förvaltas av HSB Stockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad