Njupkärrsvägen 46, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Njupkärrsvägen 46, 2 tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Välkommen till en mycket fin 3/4:a i populära HSB Brf Bergfoten, med bl.a. nytt elegant kök, helkaklade våtrum och balkong i fritt läge mot grönområde! Lugnt och barnvänligt område nära naturen, Tyresö centrum och kommunikationer.

89 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 736 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
6
Byggår:
1964-65
Driftskostnad:
265 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en mycket fin 3/4:a i populära HSB Brf Bergfoten, med bl.a. nytt elegant kök, helkaklade våtrum och balkong i fritt läge mot grönområde!

Lägenheten nyttjas f.n. som en 4:a, men kan med lätthet göras om till en stor 3:a. Huset ligger väl beläget nära Tyresö centrum med ett trivsamt läge mot grönområde och dessutom utsikt över fin innergård.

I månadsavgiften så ingår förutom värme och VA dessutom kabel-TV, bredband & bredbandstelefoni. Vilket innebär att du slipper ha flertalet separata avtal och extra kostnader.

Modernt kök med utrymme för matplats vid föster, gott om förvaringsutrymme och arbetsyta. Här finns inbyggd spotlightbelysning och mellan diskbänk och väggskåp sitter ett elegant vitt kakel. Köket har rostfria/integrerade vitvaror med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, häll i glaskeramik, integrerad diskmaskin och rostfri kolfilterfläkt.

Två helkaklade våtrum varav ett vackert helkaklat badrum med infälld spotlightbelysning i tak. Badrummet är utrustat med duschkabin med bl.a. massagedusch, handfat med kommod, wc och gott om förvaringsutrymme i spegelskåp och badrumsmöblemang. Det mindre duschrummet är ombyggt till gästtoalett och är utrustat med wc, kommod med handfat, spegelskåp och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. För den som vill kan toaletten med lätthet göras om till duschrum igen. Föreningen har genomfört stambyte genom s.k. Relining -08.

Stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang. Här finns även plats för matsalsdel för den som önskar. Vardagsrummet har parkettgolv och ljusa, målade väggar. Från vardagsrum finns även utgång till den rymliga balkongen. Balkongen ligger belägen i öppet och insynsfritt sydostläge med utsikt mot grönområde.

Lägenheten har tre sovrum med stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp och fina ytskikt med parkettgolv och ljusa, målade väggar. Ett av sovrummen har gott om plats för dubbelsäng och flertalet garderober. Väggen mellan de två mindre sovrummen kan tas bort för att skapa ett stort sovrum.

Hallen har gott om plats för avhägning och förvaring i stor skjutdörrsgarderob med spegelglasdörrar. Taket är nedsänkt och ha infälld spotlightbelysning.

Lägenheten har entré genom en modern säkerhetsdörr.

Området är lugnt och barnvänligt och i föreningen finns bl.a. bastu, motionsrum, solarium, tennisbana och på senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Ca 150 m från huset finns närmaste busshållplats och ca 500-600 m från huset finns ytterligare flertalet busslinjer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 736 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & IP-telefoni

Driftskostnad

3 180 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 180 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på ca 265 kr/mån.

Andel i föreningen

0,57245%

Andel av årsavgiften

0,57245%

Byggnad

Byggnadstyp

2-våningshus

Byggnadsår

1964-65

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Näsby 4:1335

Övrigt

Lägenheten har balkong i öppet och insynsfritt sydostläge med utsikt mot grönområde samt ett tillhörande lägenhetsförråd.

Förening

Namn

HSB Brf Bergfoten

Om föreningen

Föreningen bildades 1964 och har 180 bostadsrätter och 51 lokaler, varav 37 är smålokaler avsedda för uthyrning som extraförråd (50-160 kr/månad).

I föreningen finns två stycken fina tvättstugor, belägna i portarna 48 och 78 som kan bokas via föreningens hemsida. Det finns även styrelse- och övernattningslokaler (500 kr i depositionsavgift, uppgång 94). Även nyrenoverad bastu/relaxavdelning (sept 2012), nyrenoverat gym (feb. 2013) och snickerilokaler. Under senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Under 2008 har avloppsstammar till samtliga lägenheter renoverats genom relining. Detta innebär att renoveringen har kunnat genomföras utan några ingrepp på badrum eller kök. Livslängd på denna åtgärd beräknas till 40 år med en garanti på 10 år från firman Proline.

Föreningen har bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörrar under 2013.

Bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften) eller ComHem. Kabel-TV via ComHem. I månadsavgiften ingår också anslutningsavgift till Bredbandsbolagets Ip-telefoni.

Medlemskap i HSB Stockholm måste lösas för att bli medlem i föreningen. Detta kostar 500 kr per ägare (betalas endast en gång) och 250 kronor årligen per familj. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Det finns 110 parkeringsplatser (åtta stycken med motorvärmaruttag) och 99 garageplatser. Parkeringsplats kostar 93 kronor per månad och garageplats 450 kronor per månad. Gästparkering finns och har 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Till varje gård hör ett miljöhus med matåtervinning och sortering. Det finns även grovsoprum att tillgå.

Kontaktpersoner:
Service center HSB Stockholm 08-785 35 00
Föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/bergfoten/

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad