Njupkärrsvägen 84, bv

Bilder

  • Såld!

Njupkärrsvägen 84, bv , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Mycket rymlig och välplanerad 2:a i populära HSB Brf Bergfoten, med stor uteplats i bästa sydvästläge! Lägenheten är i genomgående modernt skick och möjlighet finns att bygga om den till en 3:a. Ligger fint beläget nära Tyresö centrum, gym, förskolor och skolor samt naturen och kommunikationer.

76,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 566 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,5 kvm
Våning:
bv
Lägenhetsnummer:
127
Byggår:
1964-1965
Driftskostnad:
527 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

76,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en rymlig och välplanerad 2:a med stor uteplats i populära HSB Brf Bergfoten!

Lägenheten är i genomgående fint skick med parkettgolv i alla rum utom hallen där det ligger ett praktiskt klinkergolv, helkaklat badrum med dusch, modernt kök och stor uteplats mot grönskande innergård.

Huset ligger väl beläget nära Tyresö centrum med ett trivsamt läge med fönster i tre väderstreck och med utsikt över två fina gårdar.

I månadsavgiften ingår förutom värme och VA även kabel-TV, bredband & bredbandstelefoni. Vilket innebär att du slipper ha flertalet separata avtal och extra kostnader.

Modernt kök med plats för matplats vid fönster. Köket har skåpluckor och vitrinskåp i björk samt gott om förvaring och arbetsytor. Rostfria vitvaror med spis med glaskeramikhäll, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin och en hel kyl. Vid fönster finns plats för matbord. Mellan kök och vardagsrum finns en stor dörröppning som ger ett trevligt ljusgenomsläpp.

Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och det finns möjlighet att på ett enkelt sätt göra om denna rymliga 2:a till en 3:a genom att dela av det stora sovrummet. Fina ytskikt med parkettgolv och en tapetserad fondvägg, i övrigt vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns utgång till den stora uteplatsen.

Stor och trevlig uteplats som inhägnas av staket. Uteplatsen ligger i bästa sydvästläge så här kan ni njuta va solen under eftermiddagen och kvällen.

Lägenheten har ett väldigt rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns även plats för att sätta in garderober för extra förvaring. Från sovrummet nås en klädkammare.

Elegant helkaklat badrum med klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet har nedsänkt tak med infälld spotlightbelysning och dusch. Här finns även wc, handfat med kommod och en spegel ovan och en handdukstork. Inbyggt torkskåp som drivs av varmvattencirkulation samt en tvättmaskin med en praktiskt arbets-/avlastningsbänk över.

I anslutning till hall finns en rymlig klädkammare (som även nås från sovrummet) samt ett förråd. Vidare i hallen finns en garderobsvägg och plats för en kontorshörna.

Området är lugnt och barnvänligt och i föreningen finns bl.a. bastu, motionsrum, solarium, tennisbana och på senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Ca 150 m från huset finns närmaste busshållplats och ca 500-600 m från huset finns ytterligare flertalet busslinjer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

bv, hiss finns ej

Avgift

4 566 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & ip-telefoni

Driftskostnad

6 324 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 400 kr
Försäkring: 924 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

El: säljaren betalar ca 450 kr/mån. Försäkring: säljaren betalar 77 kr/mån.

Andel i föreningen

0,45535%

Andel av årsavgiften

0,45535%

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

1964-1965

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 januari 2009
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Näsby 4:1334

Övrigt

UTEPLATS
Till lägenheten hör en stor, inhägnad uteplats i bästa sydvästläge.

FÖRRÅD
Finns ett förråd i lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Bergfoten

Om föreningen

Föreningen bildades 1964 och har 180 bostadsrätter och 51 lokaler, varav 37 är smålokaler avsedda för uthyrning som extraförråd (50-160 kr/månad).

I föreningen finns två stycken fina tvättstugor, belägna i portarna 48 och 78 som kan bokas via föreningens hemsida. Det finns även styrelse- och övernattningslokaler (500 kr i depositionsavgift, uppgång 94). Även nyrenoverad bastu/relaxavdelning (sept 2012), nyrenoverat gym (feb. 2013) och snickerilokaler. Under senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Under 2008 har avloppsstammar till samtliga lägenheter renoverats genom relining. Detta innebär att renoveringen har kunnat genomföras utan några ingrepp på badrum eller kök. Livslängd på denna åtgärd beräknas till 40 år med en garanti på 10 år från firman Proline.

Föreningen har bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörrar under 2013.

Bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften) eller ComHem. Kabel-TV via ComHem. I månadsavgiften ingår också anslutningsavgift till Bredbandsbolagets Ip-telefoni.

Medlemskap i HSB Stockholm måste lösas för att bli medlem i föreningen. Detta kostar 500 kr per ägare (betalas endast en gång) och 250 kronor årligen per familj. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Det finns 110 parkeringsplatser (åtta stycken med motorvärmaruttag) och 99 garageplatser. Parkeringsplats kostar 93 kronor per månad och garageplats 450 kronor per månad. Gästparkering finns och har 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Till varje gård hör ett miljöhus med matåtervinning och sortering. Det finns även grovsoprum att tillgå.

Kontaktpersoner:
Service center HSB Stockholm 08-785 35 00
Föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/bergfoten/

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Emelie Hallman eller Peter Hansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad