Vitlöksgränd 3

Bilder

Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Vitlöksgränd 3 , Farmarstigen , Tyresö

Fin och stilrent renoverad 1:a med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum/allrum. Balkong i fritt läge utan insyn i söderläge. Nära till bra kommunikationer, affärer och fin natur.

41 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 951 kr Inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
Mp, hiss finns
Lägenhetsnummer:
23
Byggår:
1984
Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fint renoverade 1:a med nytt elegant kök och balkong i söderläge i populära HSB Brf Delfinen!

Elegant nytt kök i grått med moderna vitvaror. Köket har gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Elegant stänkskydd i glas mellan diskbänk och väggskåp. Under väggskåp finns spotlightbelysning. Moderna vitvaror med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spisfläkt, varmluftsugn och induktionshäll.

I anslutning till kök finns plats för matplats vid stora fönster och utgång till balkong.

Mycket stor balkong i insynsfritt söderläge. Balkongen har fint trallgolv i trä och eluttag för inkoppling av t.ex. belysning eller infravärme.

Lägenheten har ett rymligt allrum med gott om plats för dubbelsäng, eller om du så önskar för soffa och mindre säng. Stora fönster ger ett rikligt ljusinsläpp.

Innanför entrédörren finns en praktisk hall med en stor skjutdörrsgarderob.

Rymligt badrum utrustat med badkar, wc, handfat och tvättmaskin.

Huset ligger fint beläget nära promenadvägar ut i naturen, badsjö, kommunikationer och matbutik.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

Mp av 5, hiss finns

Pris

1 995 000 kr Utgångspris

Avgift

2 951 kr Inkl värme, vatten och kabel-tv

Kommentar

Säljaren har hemförsäkring genom Folksam med drulletillägg. Kostnad: 364 kr/mån (utan drulle ca 120 kr/mån). Säljaren har haft en elkostnad på ca 225 kr/mån.

Andel i föreningen

0,98562%

Andel av årsavgiften

0,98562%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1984

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande förråd samt balkong i söderläge.

Förening

Namn

HSB Brf Delfinen

Om föreningen

Välskött förening som bildades 1965 och består av 94 stycken bostadsrätter byggda 1984. Föreningen har flera gånger under 2000-talet sänkt årsavgifterna (9% 2005 & 2% 2010), och den 1/4 -15 höjdes dessa med 3%.

2009 infördes passagesystem samt elektronisk tvättstugebokning.

Fin tvättstuga med 5 stycken tvättmaskiner, nya torktumlare från 2007 och litet "bibliotek" i anslutning därtill. Dessutom stor gemensamhetslokal "Delfinariet" som kan lånas av föreningens medlemmar och nyttjas som festlokal.

Föreningen har också grovsoprum och miljöstationer. Områdets lekplatser har setts över och förnyats under 2007. Ny golvmatta har lagts in i hissarna. Ibland förekommer bouleturneringar i föreningen och ibland arrangeras pubaftnar för de boende. Föreningen har fått prisutmärkelse för sina fina planteringar och här finns också ett växthus, där föreningen har sina buskar och blommor.

Det finns 24 garageplatser och 60 utomhusplatser. Parkeringsplats med eluttag kostar 175 kr per månad. Det finns även en handikapparkering och två vanliga parkeringsplatser för gäster.

Bredband via Telia stadsnät och ComHem. Kabel-TV via ComHem ("tre hål i väggen").

Föreningen har tecknat elavtal för alla bostaäder och enhetsmätning av el sker. Förbrukning stäms av i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. De fasta kostnaderna (certifikat, skatter mm) tar föreningen.

För mer information gå gärna in på föreningens informativa hemsida: www.brfdelfinen.com

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas av köparen, 300 kr.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras högst 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Om området

Farmarstigen

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Till Tyresö centrum tar det cirka fem minuter med buss eller bil. Busshållplats för bl a busslinjerna 812, 824 och 872 går från området. Vid rusningstid går direktbuss till och från Cityterminalen (Klarabergsviadukten).

Närservice

Föreningen har ett bra läge med närhet till bl a livsmedelsbutik och flertalet busslinjer. Inom någon minuts promenad finns även skola och förskolor.

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad