Vitlöksgränd 9

Bilder

  • Såld!

Vitlöksgränd 9 , Farmarstigen , Tyresö

Topprenoverad 3:a i populära Brf Delfinen, med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i fritt läge utan insyn och med kvällssol. Helkaklat badrum i toppskick för den kräsne. Nytt, stilrent kök. Exklusiva vitvaror från Miele i både kök och badrum. Fint beläget nära busshållsplats, mataffär och natur.

71 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 283 kr Inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
BV, hiss finns
Lägenhetsnummer:
80
Byggår:
1984

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en toppfräsch 3:a i med bl.a. helkaklat badrum, kök med moderna vitvaror och stor balkong i fritt söderläge!

Lägenheten är i väldigt fint skick och har genomgående hög maskinell standard med nya vitvaror från Miele och ekparkett i alla rum. Här finns ljusinsläpp från tre olika väderstreck, vilket gör att lägenheten känns ljus och luftig.

Elegant helkaklat badrum utrustat med duschhörna med glasväggar, wc, kommod med handfat, spegelskåp med spotlightbelysning och handdukstork. Badrummet har även en tvättpelare med ny tvättmaskin och torktumlare från Miele och infälldspotlightbelysning i tak.

Modernt kök i vitt med plats för matplats vid fönster. Köket har genomgående nya, rostfria vitvaror från Miele med kyl och frys i fullhöjd, spis med varmluftsugn och häll i glaskeramik, läcker rund kolfilterfläkt och diskmaskin. Köket har plats för matplats vid fönster och utgång till balkong.

Från kök har man utgång till den stora balkongen i västerläge. På balkongen finns gott om plats för balkongmöblemang och eluttag för inkoppling av t.ex. belysning och infravärme.

Lägenheten har ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot matplats i kök. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang.

Sovrum (1) har gott om plats för dubbelsäng och stort fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns även plats för byrå.

Sovrum (2) har plats för säng och skrivbord, samt ett fint ljusinsläpp.

Välkomnande hall med bra med förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob med smarta hyllsystem. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare som är en s.k. "walk in-closet", med gott om förvaringsutrymme.

Lägenheten har en säkerhetsdörr och ett rymligt förråd på innergård.

Huset ligger fint beläget med busshållplats precis vid huset, promenadvägar ut i naturen och matbutik.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 4, hiss finns

Avgift

4 283 kr Inkl värme, vatten och kabel-tv

Andel i föreningen

0,98562%

Andel av årsavgiften

0,98562%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Lägenheten har ett tilllhörande förråd på innergård och balkong i västerläge.

Förening

Namn

HSB Brf Delfinen

Om föreningen

Välskött förening som bildades 1965 och består av 94 stycken bostadsrätter byggda 1984. Föreningen har flera gånger under 2000-talet sänkt årsavgifterna (9% 2005 & 2% 2010), och den 1/4 -15 höjdes dessa med 3%.

2009 infördes passagesystem samt elektronisk tvättstugebokning.

Fin tvättstuga med 5 stycken tvättmaskiner, nya torktumlare från 2007 och litet "bibliotek" i anslutning därtill. Dessutom stor gemensamhetslokal "Delfinariet" som kan lånas av föreningens medlemmar och nyttjas som festlokal.

Föreningen har också grovsoprum och miljöstationer. Områdets lekplatser har setts över och förnyats under 2007. Ny golvmatta har lagts in i hissarna. Ibland förekommer bouleturneringar i föreningen och ibland arrangeras pubaftnar för de boende. Föreningen har fått prisutmärkelse för sina fina planteringar och här finns också ett växthus, där föreningen har sina buskar och blommor.

Det finns 24 garageplatser och 60 utomhusplatser. Parkeringsplats med eluttag kostar 175 kr per månad. Det finns även en handikapparkering och två vanliga parkeringsplatser för gäster.

Bredband via Telia stadsnät och ComHem. Kabel-TV via ComHem ("tre hål i väggen").

Föreningen har tecknat elavtal för alla bostaäder och enhetsmätning av el sker. Förbrukning stäms av i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. De fasta kostnaderna (certifikat, skatter mm) tar föreningen.

För mer information gå gärna in på föreningens informativa hemsida: www.brfdelfinen.com

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas av köparen, 300 kr.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras högst 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Om området

Farmarstigen

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Till Tyresö centrum tar det cirka fem minuter med buss eller bil. Busshållplats för bl a busslinjerna 812, 824 och 872 går från området. Vid rusningstid går direktbuss till och från Cityterminalen (Klarabergsviadukten).

Närservice

Föreningen har ett bra läge med närhet till bl a livsmedelsbutik och flertalet busslinjer. Inom någon minuts promenad finns även skola och förskolor.

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad