Siklöjevägen 10, 1tr

Bilder

  • Såld!

Siklöjevägen 10, 1tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Elegant, nyproducerad 2:a i populära HSB Brf Pigghajen med bl.a. öppen planlösning och stor balkong i sydvästläge! Modern nyproduktion från 2014/2015 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Nära naturen, Tyresö centrum och goda kommunikationer. Välkommen hem!

65,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 578 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
36
Byggår:
2015
Driftskostnad:
914 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65,5 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Rymlig entréhall som ger en välkomnande känsla när man kliver in i lägenheten. Hallen har plats för avhängning och garderob vid ytterdörr. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt. I anslutning till hallen finns lägenhetens rymliga klädkammare, badrum samt ett linneskåp och ett städskåp.

KÖK

Elegant kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrum, gott om arbetsyta och rymlig matplats som erbjuder rum för festmiddagar med vänner och familj. Köket har vita skåpluckor och lådfronter, med mjuk stängning samt vackert stänkskydd i laminat. Genomgående vita vitvaror vilka inkluderar inbyggd ugn, mikrovågsugn, spishäll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

VARDAGSRUM

Lägenheten har ett trevligt vardagsrum som är lätt att möblera, med plats för både soffgrupp och tv-möblemang. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök, fönster åt två väderstreck och har stor balkongdörr och fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vacker ekparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns det utgång till lägenhetens balkong.

BALKONG

Rymlig balkong belägen i sydvästläge med gott om plats för balkongmöblemang. Balkongen har vackrer komposittrall på golv och det finns belysning och eluttag för inkoppling av t ex infravärme för mysiga kvällar ute på balkongen långt in på säsongen.

SOVRUM

Lägenheten har ett rymliga sovrum med stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaringsmöbler. Sovrummet har parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

BADRUM

Det stora helkaklade badrummet har väggar i stilrent vitt kakel och antracitgrått klinkergolv med underliggande komfortvärme. I tak finns infälld spotlightbelysning. Badrummets utrustning består av duschhörna med vikbara glasväggar, wc, handfat och spegelskåp med spotlightbelysning samt gott om plats för badrumsartiklar. Här i badrummet finns det plats för badkar för den som önskar och det finns dessutom en rymlig tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk monterad för att lätt kunna vika tvätt och den ger bra avlastning vid arbete i badrummet. På väggen ovanför arbetsbänken sitter väggskåp med gott om plats för förvaring. Utöver de vanliga bekvämligheterna finns även en eluppvärmd handdukstork, för extra komfort.

KLÄDKAMMARE

Stor klädkammare som nås från hallen, den är inredd med hylla och hängare.

Nyproducerad och välplanerad 2:a i toppskick i HSB Brf Pigghajen!

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till hands. Nyproduktion från 2015 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Större balkong i västerläge ger möjlighet att sitta ute i solnedgången under sena sommarkvällar och njuta i goda vänners lag. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar i samtliga rum och erbjuder ett helkaklat badrum med en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och tele finns att tillgå i lägenhetens alla rum. Välkommen att flytta in!

Föreningen ligger nära naturen och Tyresö Centrum, golfbana, rackethall, simhall och ishall. Alldeles intill huset ligger busshållplats med flertalet busslinjer, bl.a. direktlinje mot Stockholm city och bussar mot Gullmarsplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

3 578 kr inkl värme, kallvatten

Driftskostnad

10 968 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 644 kr
VA: 1 524 kr
Försäkring: 2 352 kr
Övrigt: 2 448 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

El: Säljaren har haft en elkostnad på ca 387 kr/mån. VA: Säljaren har haft en kostnad för varmvattenförbrukning på ca 127 kr/mån. Försäkring: Säljaren har hemförsäkring via Folksam. Kostnad: 196 kr/år. Övrigt: Kostnad för bredband, anslutning för ip-telefoni samt kabel-tv är 204 kr/mån.

Andel i föreningen

2,03184%

Andel av årsavgiften

2,13744%

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX-system mekanisk till-/frånluft

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gäddan 15

Övrigt

BALKONG
Trevlig balkong i bästa sydvästläge.

SÄKERHETSDÖRR
Säkerhetsdörr för extra lugn och trygghet.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

HSB Brf Pigghajen

Om föreningen

HSB Brf Pigghajen består av 51 lägenheter i tre huskroppar med adress Siklöjevägen 6-10 och hade inflyttning våren 2015.

Projektet är den tredje etappen som HSB byggt längs Siklöjevägen och bostäderna är moderna och ljusa. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplatser.

Lägenhetsfördelning:
9 st 1 rum och kök, ca 33 kvm
16 st 1 rum och kök, ca 42,5 kvm
7 st 2 rum och kök, ca 56-72 kvm
8 st 3 rum och kök, ca 72 kvm
7 st 3-4 rum och kök, ca 85,5 kvm
4 st 4 rum och kök, ca 100 kvm

Området har fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. Badrummen har vattenburen golvvärme och är försedda med handdukstork ansluten till el.

Ventilationssystemet är ett så kallat FTX-system med mekanisk till- och frånluft.

I årsavgiften ingår värme och kallvatten.

Varje lägenhet har enskild varmvattensavläsning och förbrukningskostnaderna debiteras separat.

HSB Brf Pigghajen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla lägenheter i föreningen. Varje lägenhet har en egen elmätare och förbrukningskostnaderna debiteras separat.

Postfack finns monterade i husens entréer.

Tvättmaskin och kondenstumlare eller kombimaskin (beroende på våtrumstyp) i samtliga lägenheter.

Till samtliga lägenheter hör ett lägenhetsförråd.

I föreningen finns ett styrelserum.

Det finns ca 40 st markparkeringar i bostadsrättsföreningen varav ca 15 st platser ligger på HSB brf Rödingens tomt. 2 st av platserna är handikappanpassade. Separat kö till parkering. Kostnad ca: 300 kr/mån. I området finns det även kommunal kantstensparkering utmed Siklöjevägen.

I anslutning till husen finns markbehållare för hushållssopor. Längre ner på Siklöjevägen finns större kärl för sopsortering.

Bredband/TV/telefoni. Föreningen har tecknat ett avtal med Bredbandsbolaget. Kostnad: 204 kr/månad. Då ingår bredband, IP-telefoni och digital-TV (basutbud). Samtalskostnad för IP-telefoni ingår inte i månadsavgiften.

Mediecentral i samtliga lägenheter där digital-tv, teleuttag samt datauttag utgår ifrån.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas av köparen 250 kr.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Emelie Hallman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad