Oxelvägen 47, 4tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Oxelvägen 47, 4tr
  • Balkong som nås från vardagsrummet
  • Ljust vardagsrum med utgång till en av två balkonger
  • Rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp
  • Planritning 3D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Oxelvägen 47, 4tr , Älta , Nacka

Ljus och trevlig 3:a med två stora balkonger i olika väderstreck. Här finns allt - kök med matplats, tvättstuga finns i lägenheten, ett badrum samt en wc samt två stycken rymliga sovrum. HSB Brf Stensö är en populär förening med god ekonomi centralt i Älta, intill Älta sjön, centrum, bussar, förskola och skola. Välkommen!

88 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 092 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
88 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
90
Byggår:
1967
Driftskostnad:
425 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

88 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor innanför dörren. Ytterligare förvaring finns längre in i hallen i en klädkammare samt flertalet garderober. Ljus plastmatta och målade väggar i vitt. Säkerhetsdörr.

BADRUM

Till höger innanför ytterdörren finns badrummet. Helkaklade väggar i vitt och en våtrumsmatta på golvet. Här finns wc, handfat med spegelskåp över och badkar.

WC

Wc finns till vänster i hallen vitmålade väggar och en blå våtrumsmatta på golvet. Här finns wc, och handfat med spegel över.

KLÄDKAMMARE

Från hallen nås en inredd klädkammare för utmärkt förvaring.

KÖK

Ljust kök med matplats intill fönster. Vita luckor, ljust kakel ovan en rostfri diskbänk. Bra med arbetsyta och gott om förvaring finns i detta kök. Kökets maskinella utrustning består av: kyl/frys, spis och fläkt - alla vitvaror är vita. Matplats för 4 personer intill fönster. Ljust golv och målade väggar i en pistagegrön färg.

TVÄTTSTUGA

Från köket nås en den egna tvättstugan. Här finns en tvättmaskin men med möjlighet att sätta in en tvättho och en torktumlare, om så önkas. Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Fönster som skänker bra med ljus i rummet.

SOVRUM 1

Första sovrummet ligger närmst köket och har utgång till en av bostadens två balkonger. I hallen, utanför sovrummet finns två garderober. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Plastmatta och ljusa väggar.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet är också stort och nås från vardagsrummet. Här finns tre garderober samt plats för dubbelsäng och fler förvaringsmöbler, om så önskas. Även från detta sovrum nås samma balkong som man når från första sovrummet. Vitmålade väggar och plastmatta på golv.

BALKONG

Avlång balkong som ligger i ett högt fritt läge och nås från båda sovrummen. Här kan du njuta av solen under förmiddagen. En trall ligger på golvet och skaper en mer ombonad känsla.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till lägenhetens andra balkong. Plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås ett linneskåp. Laminatgolv och vitmålade väggar.

BALKONG

Stor trevlig balkong med en grönskande lugn utsikt. Eftermiddags- och kvällssol. Balkongen fungerar som en förlängning av vardagsrummet under de varmare månaderna. Plats för bord med fyra stolar alternativt en loungegrupp. En trall ligger på golvet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 8, hiss finns

Avgift

5 092 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 300 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

El: ca. 275 kr/mån Försäkring: ca. 150 kr/mån, via Folksam

Andel i föreningen

0,3387%

Andel av årsavgiften

0,3387%

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme, solfångare för uppvärmning av tappvatten

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 december 2009
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Älta 18:2

Övrigt

FÖRRÅD
Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Stensö

Om föreningen

Föreningens hus är försedda med solfångare på taken och föreningens behov av tappvarmvatten tillgodoses under delar av året genom solenergi. I föreningen finns det modern tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, motionsrum, bastu och gästlägenhet. Miljöhus med grovsoprum i separat byggnad.

Alla avloppsstammar och dagvattenledningar renoverade med Dakki metoden under år 2003-2006 och hissarna är renoverade under 2006. Föreningen har nyligen genomfört renoveringar av balkonger samt byte av fönster.

Bredband från Bredbandsbolaget på upp till 100 Mbit/s.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms i efterskott, vilket innebär att den boende tillsammans med årsavgiften betalar för lägenhetens elförbrukning och anslutningsavgift. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Föreningen hyr 141 garageplatser under tak. 82 garageplatser är fristående platser och 58 platser är i låsbara burar. Garageplats med bur kostar 365 kr/mån och garageplats utan bur kostar 300 kr/mån. Föreningen har också 81 bilplatser utomhus på egen plats varav 79 har motorvärmare. Hyran är 300 kr/mån.

Avstånd till allmänna kommunikationer och Älta C ca 150 meter. Med bil till Stockholm C ca 15-20 minuter. Buss till Slussen ca 25 min och till Gullmarsplan ca 15 min.

Medlemskap i HSB Stockholm krävs. För att bli medlem deponerar man 500 kr per medlem som man får tillbaka om man träder ur HSB. Årsavgiften till HSB är 150 kr årligen per familj.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (år 2013 = 445 kr) och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (år 2013 = 1112kr).

Information hämtad från föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/stenso. Mera info kan fås via Service center på HSB Stockholm på tel. 08-785 35 00.

Om området

Älta

Älta är beläget i Nacka kommun och är ett mycket lugnt och trevligt, barnvänligt område med naturen alldeles inpå knuten. De boende i Älta har tillgång till en mycket vacker omgivning där det är nära till ett flertal sjöar som t ex Källtorpssjön, Strålsjön, Ältasjön och Flatenbadet och möjlighet till härliga skogspromenader. Nackareservatet gränsar mot Älta och bjuder på milslånga promenadstråk i härliga miljöer.

För mer information se gärna komunens hemsida www.nacka.se

Kommunikation

Till Älta tar man sig lätt med bil via Tyresövägen eller Ältavägen. Restid ca 15-20 min. Även med kommunala färdmedel är det lätt att ta sig till och från Älta. Linje 491 går till Slussen (ca 25 min) och Stockholm C. Linje 801 till Gullmarsplan (15 min), även linje 811 går till Gullmarsplan.

Närservice

I Älta centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. apotek, vårdcentral, affärer, bibliotek, frisörsalong, restauranger, matbutiker, postservice och träningsanläggning. Stort utbud av affärer och restauranger finns närmast i Sickla, Nacka Forum eller Tyresö Centrum.

Karta

Hör av dig till Emelie Hallman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad