Granitvägen 8A, 3tr

Bilder

  • Såld!

Granitvägen 8A, 3tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

I ett lugnt område, nära naturen, Tyresö centrum och bussar finner ni denna välplanerad 2:a med stilrent helkaklat badrum och en stor inglasad balkong i högt insynsfritt läge mot grönskande innergård. En ljus och luftig lägenhet med bra förvaring. Varmt välkommen!

66 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 517 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
145
Byggår:
1964-1966

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor innanför ytterdörren. Ytterligare förvaring finns längre in i hallen i två stycken garderober samt en klädkammare. Vitmålade väggar och en ljust tapetserad fondvägg.

KÖK

Rymligt kök med släta luckor i svart och ljusbeiget, rostfri bänkskiva med ett ljust kakel ovan. Bra med arbetsytor och gott om förvaring. Kökets maskinella utrustning består av: kyl/frys och en spis. Matplats för 4-6 personer intill fönster i köket. Laminatgolv och vitmålade väggar.

BADRUM

Snyggt helkaklat badrum från föreningens stambyte, med vitt kakel på väggarna och ett mörkgrått klinkergolv. Duschdelen har badkar, handfat med ett spegelskåp över samt tvättmaskin. Här finns även ett öppningsbart vädringsfönster. WC-delen har en vägghängd wc, handfat med en spegel över.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang. Stora fönster med utsikt mot grönskande innergård.

SOVRUM

Sovrummet är stort och har utgång till lägenhetens inglasade balkong. Här finns plats för dubbelsäng och fler förvaringsmöbler, om så önskas. Vitmålade väggarna och en plastmatta på golvet.

INGLASAD BALKONG

Rymlig inglasad balkong i högt insynsfritt östläge med utsikt mot grönskande innergård. Här finns plats för en cafégrupp alternativt en loungemöbel. På golvet ligger ett klickgolv i trä som skapar en ombonad känsla.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 517 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,21546%

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

1964-1966

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 maj 2009
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Bollmora Berg 1

Övrigt

BALKONG
Inglasad balkong i östligt läge med sol på morgonen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Solhöjden i Tyresö

Om föreningen

Brf Solhöjden i Tyresö bildades i oktober 2009. Fastighetsbeteckningen är Bollmora Berg 1.

Fastigheten ligger välbelägen med närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C.

OVK besiktning utförd och godkänd årsskiftet 2015/2016.

Tillgång finns till cykelförråd, samt barnvagnsrum och källarförråd. I området finns även fina innergårdar med ytor för gemensamhet, med bland annat bouleplan, flertalet grillplatser, bollplaner, lekplatser och grönområden med parkbänkar.

Välutrustad tvättstuga i separat byggnad med tvättmaskiner, torktumlare, centrifuger, torkskåp samt elmanglar. I föreningens finns även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Ny gästlägenhet Granitvägen 10 C, byggd 2016. Totalt 6-7 bäddar finns att tillgå. Även ett litet kök och vardagsrum finns.

P-plats från ca 136 kr/mån, flerbilsgarage från ca 309 kr/mån och enbilsgarage från ca 420 kr/mån. Kontakta HSB för mer info om kö och prisuppdateringar.

Digital-tv, bredbandstelefoni och internet genom Telias fibernät med hastigheter upp till 100 Mbit/s och ComHem.

Enligt föreningens hemsida så ingår kanalpaket Lagom från Telia i månadsavgiften.

Samtliga portar har nyligen renoverats och i portarna har det även installerats energisnål belysning, postboxar samt digitala informationsskärmar.

Föreningen genomför nu fönsterbyten, så alla bostäder kommer få nya fönster och balkongdörrar i glas. De har även tittat på att genomföra fasadrenoveringar och utbyggnationer till större balkonger med inglasning. Inget beslut är taget. På föreningens hemsida finns förslag gällande hur det kan se ut i framtiden: https://www.solhojdentyreso.se/showfile/?filID=139

Föreningen har sålt av marken mitt emot kyrkan, vilket påverkar föreningens ekonomi positivt.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningen höjde månadsavgifterna med 2% den 1 juli 2018.

Mer information om föreningen och dess planer för framtiden finns på www.solhojdentyreso.se

Föreningens förvaltare är HSB Stockholm. Tel: 010-442 11 00. Hemsida: www.hsb.se/stockholm

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Emelie Hallman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad