Angelikagränd 20

Bilder

  • Såld!

Angelikagränd 20 , Farmarstigen , TYRESÖ

Välplanerad och modern gavellägenhet med radhuskänsla och härlig, öppen planlösning! Lägenheten har genomgående ljusa, fina ytskikt bla. parkettgolv i ek och balkong i öppet sydostläge. Föreningen ligger väl belägen nära bl.a. bussar, badsjö, naturen och matbutik.

50,4 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 593 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV & parkeringsplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50,4 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
24
Byggår:
2002
Driftskostnad:
391 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50,4 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad och modern gavellägenhet med radhuskänsla och härlig, öppen planlösning!

Lägenheten har genomgående ljusa, fina ytskikt bla. parkettgolv i ek och balkong i öppet sydostläge.

Du träder in i hallen genom lägenhetens säkerhetsdörr som har fint ljusinsläpp ovanför dörren. Här finns plats för avhägning vid entrédörr.

Här möts vi av en härlig öppen planlösning mellan vardagsrumsdel och kök, med stora fönster och balkongdörr som ger ett riktligt ljusinsläpp.

Modernt, fullutrustat kök med rostfria vitvaror och matplats vid fönster. Över diskbänken finns ett fint gavelfönster. Vitvaror med kyl/frys, spis med varmluftsugn och häll, kolfilterfläkt och diskmaskin.

I anslutning till kök finns en egen tvättstuga, utrustad med tvättmaskin. Här finns gott om förvaringsutrymme på hyllor.

Vardagsrumdelen har plats för soffa och utgång till lägenhetens balkong. Balkong ligger fint beläget i öppet sydostläge och har plats för balkongmöblemang. På innergård kan man även nyttja föreningens fina gräsytor.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. I sovrum finns även en rymlig klädkammare som är en s.k. "walk in-closet". Klädkammaren har hyllsystem för upphängning och ett fönster ger fint ljusinsläpp.

Stort och ljust badrum med vitt kakel på väggarna och ljus plastmatta på golv. Badrummet har i dagsläget en fin duschhörna som avdelas av en vägg i glasbetong. Här finns även wc, handfat med förvaringsskåp under och spegelskåp. Badrummet har även ett fint fönster som ger ett bra ljusinsläpp.

Lägenheten har ett separat lägenhetsförråd på innergården. Föreningen ligger väl belägen nära bl.a. bussar, badsjö, naturen och matbutik.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 593 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV & parkeringsplats

Driftskostnad

4 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal personer: 2

Byggnad

Byggnadstyp

2-våningshus

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Salvian 1

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande förråd på innergård samt balkong.

Förening

Namn

Brf Bo Klok Salvian

Om föreningen

Brf Bo Klok Salvian byggdes 2003 av Skanska i samarbete med IKEA. Denna typ av byggnader finns bl a i Malmö, Karlstad och Östersund. Föreningen består av 30 lägenheter i fem hus med sex lägenheter i vardera. Varje huskropp har två 2:or om ca 50 kvm, två 2/3:or om ca 62 kvm och två 4:or om ca 76 kvm. Till varje lägenhet finns ett gemensamt förråd till varje hus förutom varje lägenhets egna förråd. Det finns två soprum.
I området finns flera förskolor och skolor, däribland Tyresö Gymnasium.
Goda busskommunikationer mot Stockholm, Tyresö centrum och Haninge. För vidare information, vänligen se www.sl.se.

Föreningen tar ut en administrativ överlåtelseavgift om 1100 kr av köparen. Pantsättningsavgift vid upptagande av nya lån kostar 440 kr per lån.

Mer info p�� föreningens hemsida: http://www.brfsalvian.com/

Om området

Farmarstigen

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Till Tyresö centrum tar det cirka fem minuter med buss eller bil. Busshållplats för bl.a. busslinjerna 812, 824 och 872 går från området. Vid rusningstid går direktbuss till och från Cityterminalen (Klarabergsviadukten).

Närservice

Föreningen har ett bra läge med närhet till bl a livsmedelsbutik och flertalet busslinjer. Inom någon minuts promenad finns även skola och förskolor.

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad