Myggdalsvägen 8, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Stilrent kök från december 2016
  • Fullt utrustat modernt kök med integrerad diskmaskin
  • Bra ljusinsläpp i vardagsrummet
  • Rymligt sovrum
  • Planritning 3D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Myggdalsvägen 8, 3tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Äntligen en populär och välplanerad 2:a på 49,5kvm till salu i Brf Sjötungan! Nära Tyresö C, kommunikationer och naturen. Ljust och stilrent kök från 2016, väl tilltaget vardagsrum med matplats, rymligt sovrum och bra förvaring. Stambytt badrum med tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt i hela lägenheten.

49,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 638 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
250
Byggår:
1966-67
Driftskostnad:
465 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49,5 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns två platsbyggda garderober för ypperlig förvaring. En fondvägg i dovt rosa, i övrigt målade väggar i vitt och parkettgolv. Från hallen nås badrummet.

KÖK

Stilrent renoverat kök från december 2016 med vita skåpluckor, snygg mosaik med ett marockanskt mönster samt bänkskiva i ek. Detta kök är helt rätt i tiden. Bra arbetsytor som belyses väl med spotlights under överskåpen och gott om förvaring. Kökets maskinella utrustning är från december 2016 och består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och en fläkt. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här ryms ett matbord framför fönster för 2-3 personer, om man önskar. Plas för större matbord finns i vardagsrummet.

VARDAGSRUM

Väl tilltaget vardagsrum med både plats för en större soffa med tillhörande möblemang samt matplats för det större sällskapet. Stort fönsterparti som skänker ljus åt rummet. Parkettgolv och målade väggar i vitt.

SOVRUM

Rymligt sovrum med platsbyggd garderobsvägg. Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler alternativt arbetsplats om så önskas. Målade väggar i vitt.

BADRUM

Stambytt badrum 1989/1990 med en ljus våtrumstapet och våtrumsmatta. Utrustningen består av wc, badkar, handfat med spegelskåp över. Här finner ni även bekvämligheter såsom en tvättmaskin (från 2017).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 638 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

5 583 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 372 kr
Försäkring: 2 211 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,09524%

Andel av årsavgiften

0,09524%

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus

Byggnadsår

1966-67

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Bollmora 2:399

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

HSB Brf Sjötungan

Om föreningen

Föreningen bildades 1970 och består av 608 lägenheter varav 53 stycken är lokaler. Lägenheterna är fördelade på 1:or-5:or. Föreningen har även 265 garageplatser, 15 MC-platser, 283 parkeringsplatser samt 38 avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser.

Stambyte genomfördes 1989-90 vad gäller bad- och duschrum. Trapphusen och hissarna renoverade under 2004-2005. Passersystem med tvättstugebokning och inpassering till gemensamma utrymmen med kod eller nyckelbricka. Föreningen har genomfört omfattande renoveringsarbeten senaste åren. Fasaderna är nymålade och alla balkonger har bytts ut till större rundade balkonger. Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

Det finns gym i M110, bordtennislokal och bastu i M90, möteslokal/festlokal i M102 i föreningen och en gästlägenhet i M28 som kan hyras för 400:-/natt och har plats för 6st sovande. Bastuavg 50:-/mån och hushåll. Gymavgift 100 kr/mån och person. Dessutom finns fotbollsplan och boulebana. Förutom de befintliga tvättstugorna finns tre stycken fristående tvättstugor uppförda 2005-2006. Till lägenheterna hör ett separat lägenhetsförråd.

Det finns tvättstugor i M18, 38, 54, 64 och 98.
Grovtvättstuga finns i M20, 54, 64, och 98.
Snabbtvättstuga finns i M20, 38 och 98.
Fristående tvättstugor, 3 stycken, finns på gården vid M26, vid M52 och på gården vid M74.

Medlemmarna har även tillgång till miljöhus och grovsoprum.

Cykelförråd finns i M60 och M110.
Bredbandstjänster via Comhem och Bredbandsbolaget. Grundutbudet för analog kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Föreningens hemsida har adress www.sjotungan.se, där bilder och mycket information går att finna.

Avgifter för bilplatser och garage:
Bilplats 250kr/mån
Garage med motorvärmareuttag 500kr/mån + elkostnad

Medlemskap i HSB Stockholm krävs inte längre för att förvärva lägenheten. Om man ändå vill bli medlem i HSB kostar detta 500 kr i engångsavgift (som återfås vid utträde) och 200 kr i årsavgift. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Uppgifter om föreningen hämtad från föreningens hemsida: www.sjotungan.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Emelie Hallman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad