Lövängsgränd 1

Bilder

  • Såld!

Lövängsgränd 1 , Tyresö strand , Tyresö

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 358 kr Inkl kallvatten och kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
25101
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 308 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

Bra planerad lägenhet i gavelläge med radhuskänsla om 2 rum och kök i nyskick. Lägenheten är i markplan med uteplats och en liten trädgård som omger lägenheten. Rymlig uteplats med plats för matplats eller loungedel och grill. Här finns även ett praktiskt varmförråd för förvaring.

Lägenheten är i nyskick, inflytt skedde 2016 med fina tillval och genomgående hög standard på materialval. Vedumkök i vinkel i anslutning till matplats och vardagsrummet som är genomgående med fönster åt flera håll.

Välkomnande hall med målade väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning vid entrédörr samt garderob och städskåp. Målade väggar och genomgående ekparkett i hela lägenheten.

Modernt vedumkök i vinkel med gråa luckor med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta med ljust kakel ovan bänkskiva. Matplats och direktaccess till uteplatsen. Vitvaror från Siemens med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och utdragbar spisfläkt. Varmluftsugn med induktionshäll. Matplats med gott om plats för vänner och familj.

Rymligt helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme och vitt kakel. Dusch med badkar, wc, handfat med kommod och spegel med infälld belysning ovan. I badrummet finns även en tvättavdelning med arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Praktisk arbetsbänk med skåp ovan för förvaring.

Lägenheten har ett stort vardagsrum med fönster åt flera håll vilket ger ett rikligt ljusinsläpp till rummet. Vardagsrummet har målade väggar och golv i ekparkett. Här finns det möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum.

Från matplats och kök har man utgång till den rymliga uteplatsen och en egen mindre trädgård med access till ett rymligt varmförråd samt teknikrum.

Ett bra planerat sovrum med målade väggar och parkettgolv i ek. Plats för dubbelsäng och utrustat med en garderobsvägg om tre garderober samt plats för ytterligare förvaring.

Från uteplatsen får du överblick den gemensamma gården och grönskan mittemot.

Lägenheten ligger endast några minuter från busshållplatsen och parkeringsplatserna som finns att hyra är placerade i anslutning till gården. På några minuters gångavstånd finner du den nyanlagda badstranden, klipporna, en lekplats och Tyresö Strands båtklubb där det finns möjlighet att hyra båtplats. I närområdet finner du populära levande Strandtorget med matbutik, restauranger och café/inredningsbutik, klädbutik samt bibliotek. Här bor du nära Erstavikens naturområde. I närområdet finner du också populära Tyresö Slottspark och Alby friluftsgård som även inkluderar Uddby gård som är Tyresö Kommuns populära visningsgård.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 358 kr Inkl kallvatten och kabel-TV & bredband

Driftskostnad

15 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 000 kr
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,31805%

Andel av årsavgiften

2,31785%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX-system mekanisk till-/frånluft

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Strand 1:233

Övrigt

Balkong samt varmförråd i anslutning till balkongen. Möjlighet till delat förråd i trapphuset samt gemensamt cykelförråd på gården.

Förening

Namn

BRF Trädgårdshusen 4

Om föreningen

Husen ligger i ett fantastiskt läge i en grön, lugn miljö vid havet och naturen. Familjevänliga hem med radhuskaraktär.

Tillsammans ramar husen in en grön och mysig innergård med spaljé, grillplats, häckar och en lekplats. I Trädgårdshusen hittar du ett småskaligt och tryggt boende, nära havet och strövområden.

Brf Trädgårdshusen 4 består av 36 lägenheter fördelade på 9 hus i storlekarna 2-4 rok. Husen ligger på två olika gårdar, varav fem hus på gård 4 respektive fyra hus på gård 5.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia för TV, bredband och telefoni. Detta ingår i avgiften och ger ett grundutbud av TV-kanaler, 100/10 Mbit bredband och IP-telefoni.

För frågor kontakta Telia på 90 200.

Se nedan för en infopresentation från Telia.

Vill man ha fler TV-kanaler eller snabbare bredband går det bra att beställa av Telia men då får man stå för den extra kostnaden själv.

Det går också bra att beställa dessa tjänster från en annan leverantör men då får man stå för hela kostnaden själv inkl. den kollektiva kostnaden som redan ligger på avgiften.

Parkering

36 Parkeringsplatser.

Medlem i föreningen har rätt till parkeringsplatser.
Parkeringsavgiften ingår inte i avgiften utan ett separat avtal tecknas mellan Besqab och medlemmen. En parkering kostar 200kr/mån som läggs på samma faktura som avgiften. Medlem kan ha två parkeringsplatser. Föreningen har två besöksparkeringsplatser. De har nummer 188-189. Föreningen har en tom parkeringsplats avsedd för snösamling eller ev. framtida trädgårdskompost, plats nummer 190. Finns det lediga platser kan man få hyra tre parkeringsplatser. Om man har tre parkeringsplatser kan en komma att sägas upp vid annan medlems behov. Parkeringsplatser hyrs inte ut till personer som inte är medlem i föreningen och får inte hyras ut i andrahand av medlem.

Vi frågor angående parkeringsplatser hör av er till styrelsen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö strand

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan på ca 30 minuter, med avgångar var 20:e minut under rusningstid, Buss 824 som går till och från Handenterminalen från Tyresö strand. Från hållplats Strandallén går Linje 875 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan och 815C till Vattugatan (T-centralen). För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en bl.a. en livsmedelsbutik med spelbutik och postservice, café/inredningsbutik, klädbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång till allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan och Tyresö skola med förskolor och klass 1 - 9. Flera förskolor ligger i närområdet, som tex Strandpärlan, Hästhagen, Rotvik, Stjärnan och Slottsvillan.

Karta

Hör av dig till Malin Clavering för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad