Lövängsgränd 5

Bilder

  • Såld!

Lövängsgränd 5 , Tyresö Strand , Tyresö

Fantastiskt unikt läge i en grön, lugn miljö vid havet och naturen. Nyproducerat hem från 2016 med gavelläge och som enda 2:a i området med utsikt över Erstaviken. Idag en rymlig och ljus 2:a som kan göras om till en 3:a. Nu kan din dröm om att få ett lugnare liv med närhet till havet gå i uppfyllelse, utan krav på trädgårdsarbete och renoveringar. Använd tiden du får över till familjen, båten, resor eller njut av det aktiva friluftsliv som Tyresö Strand har att erbjuda. Välkommen på visning!

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 358 kr Inkl kallvatten och kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
2
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 308 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

l

Välkommen till en riktigt bra planerad lägenhet i bästa gavelläge med radhuskänsla om 2 rum och kök i nyskick. Här ser du havet från vardagsrummet och med gavelläge får du ett ljust fritt läge med begränsad insyn. Rymlig balkong med plats för matplats eller loungedel och grill. Här finns även ett praktiskt varmförråd för förvaring. Vid behov fär fastigheten förbered för hiss. Idag nyttjas detta utrymme gemensamt med grannen som förråd.

Lägenheten är i nyskick, inflytt skedde 2016 med fina tillval och genomgående hög standard på materialval. Vedumkök i vinkel i anslutning till matplats och vardagsrummet som är genomgående med fönster åt flera håll.

Välkomnande hall med ljusa väggar och praktiskt golv av svart klinkers. Här finns plats för avhängning vid entrédörr och två garderober. Vita väggar och genomgående ekparkett i hela lägenheten. Vita massiva innerdörrar med spegelprofil.

Ljust modernt kök med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta samt rymlig matplats och direktaccess till balkongen. Köket har vita matta skåpluckor med push-to-open funktion, infällda spotlights, vitt matt kakel och ljus bänkskiva av högkvalitativt laminat som ger en känsla av marmorerad sten. Vitvaror från Siemens med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och utdragbar spisfläkt. Varmluftsugn i vitt med induktionshäll. Matplats med gott om plats för vänner och familj.

Rymligt helkaklat badrum med klinkergolv i grått med golvvärme och vitt matt kakel. Dusch med vikbara raka skärmväggar, wc, handfat med kommod och spegel med infälld belysning ovan. I badrummet finns även en tvättavdelning med arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Praktisk arbetsbänk med plats för skötbord eller förvaring. Här finns plats för eventuella väggskåp ovan.

Lägenheten har ett stort vardagsrum med fönster åt flera håll vilket ger ett rikligt ljusinsläpp till rummet. Vardagsrummet har ljusa väggar och golv i ekparkett. Här finns det möjlighet att skapa ytterligare ett bra sovrum och på så sätt skapa en 3:a.

Från matplats och kök har man utgång till den rymliga balkongen som ligger i västerläge. På balkongen har du plats för loungedel eller matplats samt grill och access till ett rymligt varmförråd samt teknikrum.

Ett bra planerat sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Plats för dubbelsäng och utrustat med en garderobsvägg om tre garderober samt plats för ytterligare förvaring.

Lägenheten har ett optimalt och unikt läge inom området. Med sitt hörnläge och sin placering en våning upp, får du både fri havsutsikt och begränsad insyn. Från balkongen får du överblick över de angränsande villaträdgårdarna, den gemensamma gården och grönskan mittemot.

Lägenheten ligger endast några minuter från busshållplatsen och parkeringsplatserna som finns att hyra är placerade i anslutning till gården. På några minuters gångavstånd finner du den nyanlagda badstranden, klipporna, en lekplats och Tyresö Strands båtklubb där det finns möjlighet att hyra båtplats. I närområdet finner du populära levande Strandtorget med matbutik, restauranger och café/inredningsbutik, klädbutik samt bibliotek. Här bor du nära Erstavikens naturområde. I närområdet finner du också populära Tyresö Slottspark och Alby friluftsgård som även inkluderar Uddby gård som är Tyresö Kommuns populära visningsgård.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 358 kr Inkl kallvatten och kabel-TV & bredband

Driftskostnad

15 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 000 kr
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,3179%

Andel av årsavgiften

2,3179%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX-system mekanisk till-/frånluft

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Strand 1:233

Övriga byggnader

På gården finns cykelförråd, samt separat förråd för hushållssopor och avfallssortering.

Övrigt

Balkong samt varmförråd i anslutning till balkongen. Möjlighet till delat förråd i trapphuset samt gemensamt cykelförråd på gården.

Förening

Namn

BRF Trädgårdshusen 4

Om föreningen

Husen ligger i ett fantastiskt läge i en grön, lugn miljö vid havet och naturen. Familjevänliga hem med radhuskaraktär.

Tillsammans ramar husen in en grön och mysig innergård med spaljé, grillplats, häckar och en lekplats. I Trädgårdshusen hittar du ett småskaligt och tryggt boende, nära havet och strövområden.

Brf Trädgårdshusen 4 består av 36 lägenheter fördelade på 9 hus i storlekarna 2-4 rok. Husen ligger på två olika gårdar, varav fem hus på gård 4 respektive fyra hus på gård 5.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia för TV, bredband och telefoni. Detta ingår i avgiften och ger ett grundutbud av TV-kanaler, 100/10 Mbit bredband och IP-telefoni.

För frågor kontakta Telia på 90 200.

Se nedan för en infopresentation från Telia.

Vill man ha fler TV-kanaler eller snabbare bredband går det bra att beställa av Telia men då får man stå för den extra kostnaden själv.

Det går också bra att beställa dessa tjänster från en annan leverantör men då får man stå för hela kostnaden själv inkl. den kollektiva kostnaden som redan ligger på avgiften.

Parkering

36 Parkeringsplatser.

Medlem i föreningen har rätt till parkeringsplatser.
Parkeringsavgiften ingår inte i avgiften utan ett separat avtal tecknas mellan Besqab och medlemmen. En parkering kostar 200kr/mån som läggs på samma faktura som avgiften. Medlem kan ha två parkeringsplatser. Föreningen har två besöksparkeringsplatser. De har nummer 188-189. Föreningen har en tom parkeringsplats avsedd för snösamling eller ev. framtida trädgårdskompost, plats nummer 190. Finns det lediga platser kan man få hyra tre parkeringsplatser. Om man har tre parkeringsplatser kan en komma att sägas upp vid annan medlems behov. Parkeringsplatser hyrs inte ut till personer som inte är medlem i föreningen och får inte hyras ut i andrahand av medlem.

Vi frågor angående parkeringsplatser hör av er till styrelsen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Strand

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt finns smidiga bussförbindelser mellan Tyresö strand och Gullmarplan, T-centralen, Haninge och Nacka.

Linje 814 går mellan Tyresö strand och Gullmarsplan under rusningstrafik med avgångar var 20:e minut, resan tar ca 35 min.

Linje 824 går mellan Tyresö strand och Handenterminalen under hela dagen samt passerar Tyresö Centrum.

Från hållplats Strandallén går linje 875 till Tyresö Centrum och Gullmarsplan. Linje 815 till Gullmarsplan samt linje 815C till Vattugatan (T-centralen) under rusningstrafik.

Med bil så tar man väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en livsmedelsbutik med postservice, café/inredningsbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan, Tyresö skola med förskola. Det finns flera förskolor i närområdet, så som Strandpärlan, Hästhagen, Slottsvillan, Rotvik och Stjärnan.

Karta

Hör av dig till Malin Clavering för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad