Harrstigen 12

Bilder

Utgångspris

3 550 000 kr

Bevaka slutpriset

Harrstigen 12 , Tyresö Centrum , Tyresö

Äntligen ett enplanshus på Harrstigen till salu! Nu har du chansen att förvärva ett bra planerat radhus med helmysig innergård med uteplats. Garage finns och ligger alldeles bredvid huset. Boarea på 94 kvm , 3 stycken bra sovrum, varav ett med egen ingång. Renoverat kök med bra matplats. Vardagsrum med stora fönsterpartier. Renoveringsbehov föreligger. Här kan ni skapa ett drömboende för familjen. Välkommen på visning.

94 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
94 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
209 kvm
Byggår:
1962
Driftskostnad:
3 108 kr/månad
Utgångspris:
3 550 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Harrstigen 12!
Här möts du av en fin innergården med plats för både grill och utemöbler, att odla rosor i denna trädgård går också bra. Här kan ni njuta av en lugn miljö helt utan insyn trots att du sitter alldeles intill Tyresö Centrum. Garaget ligger precis bredvid huset. Huset har renoveringsbehov.

När du kommer in i huset möts du av en stor hall med plats för ytterkläder. Till höger finns två stycken sovrum samt kaklat badrum (äldre). Trevligt renoverat kök med bra matplats. I anslutning till köket finns förråd/tvättstuga. Vardagsrum med stora fönsterpartier. Vidare in i huset finns ytterligare ett sovrum samt wc och egen ingång, perfekt för tonåringen.

Trevligt planerat enplansradhus med renoveringsbehov. Något för den händige.

I närområdet finns flertalet förskolor (Sagan och Gunghästen på ca 200-300m avstånd) och skolor (Stimmets skola, 150 m, och Fårdala skola inom 500m). Tyresö centrum med
matbutiker, restauranger, apotek, klädbutiker, frisörsalonger, vårdcentral och bank ligger ett stenkast från bostaden och kommunikationerna är de bästa i kommunen.
Från Tyresö centrum nås Gullmarsplan på 17 min och Stockholm C i rusning på 30 minuter. För den natur och idrottsintresserade finns allt möjligt så som inomhushall, fotbollsplaner, simhall och grönområden. Till trevliga Tyresö Golfbana är det promenadavstånd och med bil bara ett par minuter från bostaden.

Varmt välkomna på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

1 plans atriumhus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Kulvert
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Bollmora 2:78

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Väg, samf: 27 000 kr
Försäkring: 5 300 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 124 000 kr, varav byggnadsvärde 807 000 kr

Summa pantbrev

277 000 kr

Tomt

Areal: 209 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Samfällighet: Tyresö Bollmora S:7
Nyttjanderätt Transformatorstation
Last: Officialnyttjanderätt Tele, 01-IM8-42/1929.2

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Tyresö Centrum är som central stationen i Tyresö där de flesta bussar stannar. För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen (Klarabergsviadukten), Haninge eller Nacka. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Conny Lindberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad