Maria Sofias väg 5, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Maria Sofias väg 5, 3 tr , Tyresö strand , Tyresö

Välkommen till denna stilfulla, nybyggda och ljusa gavel-4:a, 55+ boende. Högst upp i huset med hiss, ingen granne ovanpå. Genomgående parkettgolv. Stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med burspråk. Inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. 3 fina sovrum. 2 WC, kaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Kök med vita släta luckor och inbyggda moderna maskiner. Bra förvaringsmöjlighet i flera garderober samt klädkammare. Fint läge invid Strandtorget med butiker och restauranger. Närhet såväl till Tyresö slott som promenadstråk i Alby friluftsområde och bussar till Gullmarsplan och Stockholm C.

93 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 189 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61201
Byggår:
2013
Driftskostnad:
431 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

Hall med ekparkett och väggar målade i vitt. Här finns plats att hänga av kläder samt två garderober. Lägenheten har säkerhetsdörr.

I anslutning till hallen finns den extra toaletten med klinkergolv och vita väggar. 2 badrumsskåp varav ett har spegel och belysning.

Modernt kök med vita släta luckor. Häll från Bosch och inbyggd ugn och mikro från Siemens, ventilationshuv Franke, kyl och frys i fullhöjd från Siemens och integrerad diskmaskin. Stilfulla granitplattor ovan arbetsbänk i ljusgrått laminat.

Stort och välkomnande vardagsrum med parkettgolv och väggar målade i vitt. Här finns plats för både soffgrupp och stort matbord samt läshörna i burspråk.

WC/dusch med grått klinkergolv och vitt kakel. WC, dusch, handduksvärmare, spegel med belysning, handfat samt högskåp. Tvättmaskin och torktumlare Siemens samt arbetsbänk och gott om förvaringsskåp.

3 rymliga sovrum med parkettgolv, varav ett har altandörr i glas som leder ut till den inglasade balkongen.

Stor inglasad balkong belagd med trätrall. Här skiner solen eftermiddag och kväll.

Inre hall med linneskåp, städskåp samt rymlig klädkammare med Elfasystem.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

5 189 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

5 183 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 224 kr
Försäkring: 1 959 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,88062%

Andel av årsavgiften

1,88062%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2013

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 maj 2016
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Ett källarförråd i port 3 tillhör lägenheten.
Cykelförråd i port 5 och 1.
Tvättstuga i port 1C.

Förening

Namn

Brf Tyresö Strandtorg

Om föreningen

Brf Tyresö Strandtorg bildades 2011 och är belägen på Maria Sofias väg 1A, 1B, 1C, 1D, 3 och 5 i Tyresö. Föreningens fastighet består av fem flerbostadshus om 3-4 våningar med 63 lägenheter och 0 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 2012- 2013 av JM AB
Föreningen ser att en av köparna har fyllt 55 år.
INFO:
Hastighet bredband: Fiber 100 Mbit
Hyra bilplats med motorvärmare: 350:-/mån
Hyra bilplats utan motor värmare: 250:-/mån
Finns möjlighet att parkera gratis på gatan.
Telia Triple Play: 220:-/mån
Tillgång till gästrum i föreningen samt gemensamhetslokal på samma våning som denna lägenhet.
Förråd i källare. Cykelförråd.
Föreningen debiterar 2.5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift till säljaren. För pantsättningar uttar föreningen 1% av prisbasbeloppet.

Kanalutbud som ingår: Telia Lagom

Om området

Tyresö strand

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan på ca 30 minuter, med avgångar var 20:e minut under rusningstid, Buss 824 som går till och från Handenterminalen från Tyresö strand. Från hållplats Strandallén går Linje 875 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan och 815C till Vattugatan (T-centralen). För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en bl.a. en livsmedelsbutik med spelbutik och postservice, café/inredningsbutik, klädbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång till allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan och Tyresö skola med förskolor och klass 1 - 9. Flera förskolor ligger i närområdet, som tex Strandpärlan, Hästhagen, Rotvik, Stjärnan och Slottsvillan.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad