Målarprinsens Väg 85

Bilder

  • Såld!

Målarprinsens Väg 85 , Tyresö strand , Tyresö

Optimalt planerad 3:a med radhuskänsla med ett bra läge i det populära, lugna och barnvänliga Trädgårdsstaden i hemtrevliga Tyresö strand! Lägenheten är i genomgående fint skick med helkaklat badrum och två balkonger vilket ger sol hela dagen. Här bor du nära kommunikationer, naturen och havet.

68 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 712 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
2
Byggår:
2004
Driftskostnad:
469 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en optimalt planerad 3:a med radhuskänsla med ett bra läge i det populära, lugna och barnvänliga Trädgårdsstaden i hemtrevliga Tyresö strand!

Lägenheten är i genomgående fint skick med bland annat helkaklat badrum och med två balkonger i både öst- och västläge vilket ger dig möjligheten att avnjuta solen från tidig morgon till sen kväll. Här finns fönster åt tre väderstreck vilken ger ett stort ljusinsläpp i hela lägenheten.

Välkomnade hall med plats för avhängning vid entrédörr. Ljusa väggar och tåligt laminatgolv i grå nyans som enhetligt fortsätter in i köket.

Härligt, inbjudande kök med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta samt rymlig matplats. Köket har vita skåpluckor och vitt kakel. Vitvaror från Electrolux med kyl/frys, diskmaskin, spisfläkt och spis med häll i glaskeramik. Bänkskiva i ljus trälaminat. Fina ytskikt med laminatgolv i grå nyans och ljusa väggar. Matplats med gott om plats för vänner och familj.

Rymligt helkaklat badrum med ljust klinkergolv i ljus nyans med golvvärme och ljust kakel med en ljus fondvägg i en lätt grön/turkos nyans. Badrummet är utrustat med badkar, ny wc, handfat med spegelskåp ovan. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättpelare med ny tvättmaskin, Bosch, inköpt 2013 och torktumlare, Electrolux. Praktiskt arbetsbänk med tvättho, med plats för skötbord och förvaring samt väggskåp ovan.

Lägenheten har ett stort vardagsrum med fönster åt två väderstreck vilket ger ett rikligt ljusinsläpp till rummet. Vardagsrummet har parkettgolv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen.

Underbar balkong i öppet läge, här kan du njuta av solen hela förmiddagen. I anslutning till lägenhetens entré finns även en mindre balkong med plats för cafébord och stolar, här njuter du av kvällssolen.

Två bra planerade sovrum med parkettgolv från 2009.

Sovrum 1 - parkettgolv, ljusa väggar och ny installerad stor skjutdörrsgarderob samt ytterligare en garderob. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng. Här finns det även möjlighet att dela av rummet då du har två fönster i två väderstreck.

Sovrum 2 - Det mindre av de två men även har finns det plats för dubbelsäng. Gott om förvaring med en hel garderobsvägg.

Lägenheten har ett bra läge inom området och ligger beläget nära kommunikationer, det populära levande Strandtorget med matbutik, restauranger och café/intredningsbutik, klädbutik och bibliotek. Här bor du nära naturen och omringad av havet åt två håll samt närhet till populära Tyresö Slottspark , Alby friluftsgård som även inkluderar Uddby gård, Tyresö Kommuns populära visningsgård,

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 712 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

5 632 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 372 kr
Försäkring: 2 260 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Säljaren har hemförsäkring genom Trygg Hansa. Kostnad: 2260 kr/år.

Andel i föreningen

5,4537%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-familjshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 december 2016
Energiklass: F
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler

Övrigt

Fristående på gården finns förråd samt cykelförråd.

Fastighetsbeteckning

Skulptören 29

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande förråd precis nedanför på gården samt balkong vid entrédörr med kvällssol och större balkong med förmiddagssol.

Parkeringsplats finns i anslutning till lägenheten och kostar 300 kr/månad. Det finns även goda möjligheter att hyra ytterligare parkeringsplats. Stäm av med föreningen för eventuell kö för dessa extraplatser.

Förening

Namn

HSB Brf Skulptören

Om föreningen

Brf Skulptören ligger vackert belägen i Tyresö Strand i det som nu är känt som Trädgårdsstaden.

En välskött förening med stark gemenskap som bebyggdes 2004. Föreningen består av 20 lägenheter med tillhörande 20 parkering- och garageplatser.

Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggningen "Skulptören ga: l ''. I denna anläggning ingår även Skulptören 1-28, det vill säga villorna med äganderätt. Gemensamhetsanläggningen omfattar vägar och gångvägar med belysning, två parkeringsplatser, grönområden och lekplats, vattenledning, spill- och dagvattenledning samt kabel-TV och bredbandsanläggning.

Årsavgifter
Inga planerade höjningar. (2017)
Belåning per kr/kvm 9 359 kr. (2016)

Underhåll
Under 2016/2017 så har föreningen genomfört omfattande reparation/ombyggnation i föreningens undercentral. Under vintern 2016/2017 så var det många som uppmärksammade problem med uppvärmning av både lägenheter och kranvatten, styrelsen har med hjälp av HSB anlitat två olika firmor som har gått igenom hela vårat vattensystem och hittade en del brister som nu har åtgärdats.

Föreningen har sedan januari 2016 hyrt ut mark vid föreningens lekplats till HSB. Intäkterna från denna uthyrning har gjort så att föreningen har kunnat betala av kommunen för den återstående vattenräkningen som har legat sedan 2013 utan att behöva göra några hyreshöjningar. Det har även skapats en betydande kapitalvinst gentemot budget som kommer kunna använda till framtida underhåll av fastigheterna.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man är medlem i HSB och deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Årsavgift betalas av köparen, 150 kronor. Om köparen upptar nya lån tillkommer en pantförskrivningsavgift på 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (år 2017 = 448 kr) och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (år 2017 = 1120 kr).

P-plats kostar 300 kr/mån. Kabel-TV och bredband via Comhem.

Antal lägenheter

20

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö strand

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistrisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan samt buss 824 som går till och från Handenterminalen till Tyresö strand. Linje 875 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan och 815C till Stockholms central (Vattugatan). För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste lilla centrum med en bl.a. en bra livsmedelsbutik, med spelbutik och postservice, café/inredningsbutik, restauranger, frisörsalonger, klädbutik och bibliotek. Två populära skolor åk 1-9, Strandskolan och Tyresö skola finns i närområdet. Här finns också flera förskolor i området, inom gångavstånd finner du t. ex populära Strandpärlan och Hästhagens förskola. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång allt ett modernt centrum kan erbjuda. Förutom butiker och restauranger finner du även systembolag, vårdcentral och bibliotek.

Karta

Hör av dig till Malin Clavering för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad