Lövängsgränd 3

Bilder

  • Såld!

Lövängsgränd 3 , Tyresö Strand , Tyresö

Fantastiskt läge i en grön, lugn miljö vid havet och naturen. Familjevänligt nyproducerat hem från 2016 med radhuskaraktär och fritt läge med utsikt över Erstaviken. Nu kan din dröm om att få ett lugnare liv med närhet till havet gå i uppfyllelse, utan krav på trädgårdsarbete och renoveringar. Använd tiden du får över till familjen, båten eller njut av det aktiva friluftsliv som Tyresö Strand har att erbjuda.

95 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 765 kr Inkl kallvatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
95 kvm
Våning:
1
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en riktigt bra planerad lägenhet i bästa läge med radhuskänsla om 4 rum och kök i nyskick samt braskamin. Här ser du havet från varje rum, och med bästa gavelläge får du ett ljust läge fritt från insyn. Stor balkong med plats för både matplats, loungedel och grill. Här finns även ett praktiskt varmförråd för förvaring. Vid behov finns möjlighet till hiss.

Lägenheten är i nyskick, inflytt skedde 2016 med flera fina tillval och genomgående hög standard på materialval. Vedumkök i vinkel i anslutning till matplats och vardagsrummet som är genomgående med fönster åt flera håll.

Med perfekt placering mellan matplats och vardagsrum finns en braskamin vilket ger både värme och stämning de kyligare månaderna om året. Tre bra planerade sovrum, alla med utsikt över vackra Erstaviken. Med lägenheten följer ett generöst badrum kombinerat med avdelning för tvätt och förvaring samt en extra gästWC.

Välkomnande hall med plats för avhängning vid entrédörr och garderober i fullhöjd samt plats för ytterligare förvaring . Vita väggar och genomgående ekparkett i hela lägenheten.

Ljust modernt kök med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta samt rymlig matplats och direktaccess till den stora balkongen. Köket har vita skåpluckor med soft-close funktion, infällda spotlights, svart mosaik-marmor och mörk bänkskiva av högkvalitativt laminat som ger en känsla av marmorerad sten. Vitvaror från Siemens med kyl/frys i fullhöjd, diskmaskin och spisfläkt. Varmluftsugn i vitt med induktionshäll samt integrerad vit mikrovågsugn. Diskho med avställningsyta i praktiskt aluminium. Matplats med gott om plats för vänner och familj.

Rymligt helkaklat badrum med klinkergolv i grå kustgranit med golvvärme och vitt matt kakel. Badrummet är utrustat med badkar i högre standard, takdusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan. I badrummet finns även en tvättavdelning med arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Praktisk arbetsbänk med plats för skötbord och förvaring samt vita väggskåp ovan.

Lägenheten har ett stort vardagsrum med fönster åt flera håll vilket ger ett rikligt ljusinsläpp till rummet. Vardagsrummet har ljusa väggar och golv i ekparkett samt en centralt placerad braskamin från Contura.

Från matplats och kök har man utgång till den stora balkongen som ligger i söderläge. På balkongen har du plats för både loungedel och matplats samt grill och access till ett varmförråd samt teknikrum.

Tre bra planerade sovrum med ljusa väggar och parkettgolv, utrustade med massiva innerdörrar och förstärka väggar samt extra ljudisolering mot vardagsrum från det närliggande sovrummet. Samtliga rum har utsikt över Erstaviken och är utan insyn. De större sovrummet har även en garderobsvägg med gott om plats för förvaring.

Lägenheten har ett optimalt läge inom området. Med sitt hörnläge och sin placering en våning upp, får du både fri havsutsikt och ingen insyn. Från balkongen får du överblick över de angränsande villaträdgårdarna, den gemensamma gården och grönskan mittemot.

Lägenheten ligger endast några minuter från busshållplatsen och parkeringsplatserna som finns att hyra är placerade i anslutning till gården. På några minuters gångavstånd finner du den nyanlagda badstranden, klipporna, en lekplats och Tyresö Strands båtklubb där det finns möjlighet att hyra båtplats. I närområdet finner du populära levande Strandtorget med matbutik, restauranger och café/inredningsbutik, klädbutik samt bibliotek. Här bor du nära Erstavikens naturområde. I närområdet finner du också populära Tyresö Slottspark och Alby friluftsgård som även inkluderar Uddby gård som är Tyresö Kommuns populära visningsgård.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

4 765 kr Inkl kallvatten och kabel-TV

Driftskostnad

18 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 7 600 kr
El: 7 200 kr
Försäkring: 3 200 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

3,2892%

Andel av årsavgiften

3,2892%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

2-våningshus

Byggnadsår

2015

Ventilation

Mekanisk

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Strand 1:233

Förening

Namn

BRF Trädgårdshusen 4

Om föreningen

Husen ligger i ett fantastiskt läge i en grön, lugn miljö vid havet och naturen. Familjevänliga hem med radhuskaraktär.

Tillsammans ramar husen in en grön och mysig innergård med spaljé, grillplats, häckar och en lekplats. I Trädgårdshusen hittar du ett småskaligt och tryggt boende, nära havet och strövområden.

Brf Trädgårdshusen 4 består av 36 lägenheter fördelade på 9 hus i storlekarna 2-4 rok. Husen ligger på två olika gårdar, varav fem hus på gård 4 respektive fyra hus på gård 5.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia för TV, bredband och telefoni. Detta ingår i avgiften och ger ett grundutbud av TV-kanaler, 100/10 Mbit bredband och IP-telefoni.

För frågor kontakta Telia på 90 200.

Se nedan för en infopresentation från Telia.

Vill man ha fler TV-kanaler eller snabbare bredband går det bra att beställa av Telia men då får man stå för den extra kostnaden själv.

Det går också bra att beställa dessa tjänster från en annan leverantör men då får man stå för hela kostnaden själv inkl. den kollektiva kostnaden som redan ligger på avgiften.

Parkering

36 Parkeringsplatser.

Medlem i föreningen har rätt till parkeringsplatser.
Parkeringsavgiften ingår inte i avgiften utan ett separat avtal tecknas mellan Besqab och medlemmen. En parkering kostar 200kr/mån som läggs på samma faktura som avgiften. Medlem kan ha två parkeringsplatser. Föreningen har två besöksparkeringsplatser. De har nummer 188-189. Föreningen har en tom parkeringsplats avsedd för snösamling eller ev. framtida trädgårdskompost, plats nummer 190. Finns det lediga platser kan man få hyra tre parkeringsplatser. Om man har tre parkeringsplatser kan en komma att sägas upp vid annan medlems behov. Parkeringsplatser hyrs inte ut till personer som inte är medlem i föreningen och får inte hyras ut i andrahand av medlem.

Vi frågor angående parkeringsplatser hör av er till styrelsen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Strand

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt finns smidiga bussförbindelser mellan Tyresö strand och Gullmarplan, T-centralen, Haninge och Nacka.

Linje 814 går mellan Tyresö strand och Gullmarsplan under rusningstrafik med avgångar var 20:e minut, resan tar ca 35 min.

Linje 824 går mellan Tyresö strand och Handenterminalen under hela dagen samt passerar Tyresö Centrum.

Från hållplats Strandallén går linje 875 till Tyresö Centrum och Gullmarsplan. Linje 815 till Gullmarsplan samt linje 815C till Vattugatan (T-centralen) under rusningstrafik.

Med bil så tar man väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en livsmedelsbutik med postservice, café/inredningsbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan, Tyresö skola med förskola. Det finns flera förskolor i närområdet, så som Strandpärlan, Hästhagen, Slottsvillan, Rotvik och Stjärnan.

Karta

Hör av dig till Malin Clavering för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad