Vitlöksgränd 9

Bilder

  • Såld!

Vitlöksgränd 9 , Farmarstigen , Tyresö

Fin och stilren renoverad 3:a med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i fritt läge utan insyn och med kvällssol. Utmärkt planlösning med två rymliga sovrum och bra med förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum i toppskick för den kräsne. Nära till bra kommunikationer, affärer och fin natur.

71 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 283 kr Inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
, hiss finns
Lägenhetsnummer:
80
Byggår:
1984
Driftskostnad:
466 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med bra med förvaring via rymlig skjutdörrsgarderob. Stor klädkammare i anslutning.

Sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsbord.

Stilrent badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschplats med vikbara dörrar. Handfat med underliggande kommod. Wc samt handdukstork. Spegel med infälld belysning samt spotlights i tak. Förberett för tvättmaskin.

Sovrum med plats för säng och skrivbord.

Rymligt vardagsrum med naturlig plats för stor soffgrupp. Delvis öppen planlösning mot kök.

Kök med matplats för stort sällskap. Kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. Utgång till balkong i fritt läge med kvällssol.

Till lägenheten tillhör det ett rymligt förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 283 kr Inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

5 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,98562%

Andel av årsavgiften

0,98562%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1984

Förening

Namn

HSB Brf Delfinen

Om föreningen

Välskött förening som bildades 1965 och består av 94 stycken bostadsrätter byggda 1984. Föreningen har flera gånger under 2000-talet sänkt årsavgifterna (9% 2005 & 2% 2010), och den 1/4 -15 höjdes dessa med 3%.

2009 infördes passagesystem samt elektronisk tvättstugebokning.

Fin tvättstuga med 5 stycken tvättmaskiner, nya torktumlare från 2007 och litet "bibliotek" i anslutning därtill. Dessutom stor gemensamhetslokal "Delfinariet" som kan lånas av föreningens medlemmar och nyttjas som festlokal.

Föreningen har också grovsoprum och miljöstationer. Områdets lekplatser har setts över och förnyats under 2007. Ny golvmatta har lagts in i hissarna. Ibland förekommer bouleturneringar i föreningen och ibland arrangeras pubaftnar för de boende. Föreningen har fått prisutmärkelse för sina fina planteringar och här finns också ett växthus, där föreningen har sina buskar och blommor.

Det finns 24 garageplatser och 60 utomhusplatser. Parkeringsplats med eluttag kostar 175 kr per månad. Det finns även en handikapparkering och två vanliga parkeringsplatser för gäster.

Bredband via Telia stadsnät och ComHem. Kabel-TV via ComHem ("tre hål i väggen").

Föreningen har tecknat elavtal för alla bostaäder och enhetsmätning av el sker. Förbrukning stäms av i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. De fasta kostnaderna (certifikat, skatter mm) tar föreningen.

För mer information gå gärna in på föreningens informativa hemsida: www.brfdelfinen.com

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas av köparen, 300 kr.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras högst 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Om området

Farmarstigen

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Till Tyresö centrum tar det cirka fem minuter med buss eller bil. Busshållplats för bl a busslinjerna 812, 824 och 872 går från området. Vid rusningstid går direktbuss till och från Cityterminalen (Klarabergsviadukten).

Närservice

Föreningen har ett bra läge med närhet till bl a livsmedelsbutik och flertalet busslinjer. Inom någon minuts promenad finns även skola och förskolor.

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Hör av dig till Magnus Thörnert för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad